(van onze VVD en CDA-Pedo-Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het Zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk.Wie goed doet is de LUL in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’(Video).
Een extreem corrupte en gewetenloze ‘Rat in pak bewindvoerder Erna Aalderink’ is alleen maar geschorst door de rechter, nadat eigen personeel en haar straatarme cliënten haar beschuldigde van een ‘Megafraude & Diefstal’ als een Aasgier ten kosten van haar straatarme en weerloze cliënten. Drie personeelsleden trokken bij het bureau voor bewindvoering aan de bel. Zij gaven aan dat hun Rat in pak werkgever Aalderink geld van haar weerloze cliënten met een schuld wegsluisde  jatte en naar haar eigen (Panama)-bankrekeningen. De aller laagste en laffe psychotische vorm van misdaad.‘Witwas-AproPlus’ en de ‘Aasgier Aalderink’ is na de inval van de FIOD vorige week gesloten en onbereikbaar, zo meldt De Gelderlander De D66‘DDR66 staatssecretaris-Snel-Kul-Wir-War –administratie’ werd toen in beslag genomen. De zestig Twentse straatarme cliënten, die gedwongen hun inkomen en uitgaven van de Rechter bij de bewindvoerder ‘Lijkenpikker Aalderink’ moeten onderbrengen ontvangen vandaag of morgen bericht van de rechtbank in Almelo over de schorsing van het ‘Elite-Maffia-bewindsvoeringsbureau’ en zitten nu nog dieper in de schulden. De rechtbank wilde zich niet uitlaten waarom deze walgelijke   ‘Aasgieren-Rat in pak crimineel Aalderink’ niet in de cel en/of een Tbs-inrichting zit. Dit terwijl de onmenselijke Rechtbank de twee bejaarde dak en thuislozen zogenaamde Hotel Piraten Henk en Jolanda aka Bonnie & Clyde 3 en 4 jaar cel aan de broek kregen(Video). In totaal heeft de bewindvoerder Lijkenpikker Aalderink zo’n tweehonderd straat arme klanten, die door de Rechter gedwongen bij haar zaten om tot op het bot te worden kaal geplukt.

Corrupte ‘Fracking & Oil-Rechter’ is het ‘Symbool & Gezicht’ van Corrupte Rechters van de Heersende Klasse in de EU en NL(Video).

Bejaarde ‘Hotelpiraten Bonnie & Clyde’ krijgen draconische cel straffen als afschrikking voor alle Dak en Thuislozen en ‘ING & Rabo-Witwas- Misdaadbanken’ een boete!(Video)

Corrupte & Perverse-OM Zeeland-West-Brabant’ met perverse hoofdofficier van justitie Charles van der Voort krijgt tijdelijke ‘Doofpot-Top’(video).

Het misdadige Rat in pak-bureau van ‘Lijkenpikker&Aasgier-Aalderink’ beheert de karige financiën van circa tweehonderd straatarme particulieren Labbekakken die na een faillissement in de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) gedwongen door bijv. een Rechter zijn beland of al uit de schuldsanering zijn en hun financiën nog op vrijwillige basis door een bewindvoerder ‘Lijkenpikker Aalderink’ laten beheren.Harold Busschers uit Enschede, die na het faillissement van zijn rijschool in de schuldsanering belandde als “Labbenkakken”, is  een straatarme cliënt van AproPlus. „Ik kreeg plotseling een aanmaning van OHRA van 261 euro, omdat mijn ziektekostenpremie niet was betaald. Die betaling deed AproPlus altijd voor mij. Toen ik AproPlus daar vorige week over belde, namen ze de telefoon al niet meer op. Van mijn ex-vrouw hebben ze de huur niet betaald en die wordt eerdaags haar huis uitgezet en is dan gedwongen als  zogenaamde ‘Hotel-Piraat’ door het leven te gaan, ik snap niet dat deze vreselijke crimineel Aalderink niet in de cel zit ”, zei hij huilend en compleet ten einde raad tegen de regionale krant.De omvang van door het Misdaad-bureau bewindvoering AdroPlus van Aalderink gepleegde Megafraude en diefstallen met geld van straatarme cliënten, staat nog niet vast, maar loopt zeker in de honderd duizenden,zo niet miljoenen euro’s. Er komt pas meer duidelijkheid als alle tweehonderd straatarme cliënten inzicht krijgen in hun eigen financiën en het onderzoek van de FIOD is afgerond en zolang loopt deze ‘Rat in pak Aalderink’ gewoon vrij rond en het ligt voor de hand dat een aantal clienten zelfmoord gaan plegen. Bovendien waarom is de Rechter die deze straatarme mensen naar ‘AproPlus- Foetsie uw geld’ stuurde niet aansprakelijke gesteld voor de schade en aangehouden?

Badend in luxe en niet in de cel. Vaderlandsliefde:Willem Alexander ‘King der gratis Paleizen. ‘Playboy Prins Bernhard’‘King van Huisjesmelkers. Prinses Christina verpast Erfcultuur en Yab Yum Mabel’,etc..(Video)
Volgens deze werknemer hielden de eigenaar ‘Aasgier Aalderink’ van het ‘Mega-Fraude-jattende-schuldsaneringsbureau’ en zijn familie er een ‘Royal-luxe- levensstijl’ op na alsof ze de ‘Taxfree-Shell-Koninklijk- Parasieten familie’ zijn. „Ze hadden bijvoorbeeld negen paarden en een Gouden-Koets. Die paarden zijn overigens een dag nadat de FIOD was binnengevallen, weggehaald( Tipje van een corrupte FIOD-ambtenaar  Ik weet niet waar ze nu op stal staan, waarschijnlijk bij een van hun ( GroenLinks) -Villa’s(Video) in het buitenland. Ook reden zij rond in een speciaal geprepareerde Audi8 van een Tonnetje of 6(Video) alsof zij King Willem waren.”

Wij hebben per direct deze walgelijke psychopathische criminele ‘Lijkenpikker Aalderink’op ons “Elite-Gangster-Billboard”(Video) geplaatst.