(van onze Wordt Wakker redactie i.s.m. de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV redactie)


AMSTERDSAM-NOIR-  Gele Hesje activist’ ontmaskert ‘Taxfree-King-Willem & Parasieten familie’& ‘Oranje Boven-Staats-NOS’(Video).
In Parijs is het zaterdag opnieuw de ‘Nazi-politie’ van ‘Boy Macron’ keihard  in strijdt met de mensenrechten en het Oorlog ‘s recht te keer gegaan tegen de Gele Hesjes. De ‘Nazi-politie’ van ‘Boy Macron’ ging te keer als het ‘Nazi- bezettingsleger’ van Frankrijk in de Tweede Wereld Oorlog en schoot er op los met traangas en zogeheten levensgevaarlijke flash-balls en sloeg er lustig op los met knuppels als echte laffe ‘SS-Beulen’.

Look into their eyes: Yellow Vests march through Paris blaming police for bloody violence (VIDEOS).

Het is één grote Poppenkast, niemand gelooft het nog. Zangeres gaat viral met ‘Gele Hesjes- lied’ over de Omgekeerde Wereld van de Ratten in pak waarin we overleven(Video).
De Gele Hesjes worden mishandelt en behandelt door de Nazi-politie van ‘Boy-Macron’ zoals de Joden(Video)tijdens de Tweede Wereld Oorlog in Frankrijk en Nederland en nu hoe de “Labbenkakken”(Lees: Laagste Klasse) worden misbruikt.

Gele Hesjes worden de mond gesnoerd en stiekem  aangehouden door de ‘Royal- politie’ voor Majesteit  schennis. 

Stem van de Straat: Oplichter, lafaard  en (pedo)- Hoerenloper-Kees van der Spek beledigd Gele Hesje en Vlucht voor Steve Brown(Video).

 De Oplichter en Lafaard Kees van der Spek aka “het Nijlpaard Hoofd” is verrukt als een echte ras NSB-er dat de moedige Gele Hesjes zwaar worden mishandelt door de Franse ‘Nazi-Politie’ en stiekem door de Nederlandse corrupte en laffe ‘Vinger-Politie’ om 6 uur  ‘s-morgens van hun bed worden gelicht wegens, u gelooft het niet Majesteitsschennis. ( Zie a.s. maandag de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video)) en door de ‘Mega- Fraudeur&Top VVD-bendelid Burgemeester Krikke’ in elkaar worden geslagen in Den Haag.

Psychopatht Bolton’ Threatens to Kill or Send Maduro to ‘Guantanamo Bay Prison’. Het ‘EU-SS-parlement’ met D66 DDR66 Fractievoorzitter EU Parlement Sophie in ’t Veld staan er achter(Video).

War With Venezuela to steel Gas, Oil and Gold ? “5.000 Troops to ‘US-Killer-Elite’ ‘Vazal-NATO-Narco-State-Colombia’ on senile Bolton’s Notepad(Video).
Afgelopen zaterdag waren er meer dan 1000 Gele Hesjes in Maastricht die o.a. protesteerde tegen misdaden van ‘Taxfree- Shell-Boy Rutte’ en de ‘EU-Killer-Elite. die o.a. op dit moment de Staatsgreep van ‘Mad Dog Trump’ steunen in Venezuela om het goud, Olie en Gas te stelen (Video)’. Dat beloofd wat voor de Lente en zomer. Het gaat een hete Lente worden voor het misdadige regiem van ‘Boy Rutte’ en zijn Judas-partijtjes de ‘Nep en Fop Christen-CDA’,  D66DDR66 en de ‘Incest–Bijbelbelt- CU’ en ‘Boy Macron’.

De Stem van de Straat afl 3 2019: Gele Hesjes Vermoord en Snuivende Geile Prins Bernhard met ‘Junkie-Hoer’ geschaakt(Video).