(van onze ‘Taxfree-Shell-Koninklijke-parasieten- familie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Laatste labbekak alert uit Davos: Alle labbekakken moeten Wereldwijd verwerkt worden tot kunstmest: Queen Maxima krijgt er spontaan een Orgasme van(Video)
Hoe lang tolereert het Nederlandse Volk nog de Taxfree-Shell-Koninklijk -parasieten familie? Wanneer heeft het  Volk eindelijk de buik vol van die ‘Royal-Bloedzuigers& Uitbuiters’: “Woningnood. Niet voor King Willem want die heeft drie gratis Paleizen in NL en een Staats-uitkering van 300 miljoen euro per jaar en’ Nazi kunst’ in de verkoop”(Video).

Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia en het ‘Taxfree-Koningshuis’ in beeld:  ‘Yap Yum Prinses Mabel’ & ‘Oerdomme-Linda de Mol’.(video)

Als de ‘Syfilis Koninklijke Familie’ een bewijs van goed gedrag zou moeten overleggen mochten zij niet eens achter de Vuilniswagen(Video).

De ‘Taxfree-Miljonair Prinses Christina’, de jongste  ‘parasieten-zus’ van prinses ‘Shell-Beatrix’, kan binnenkort ruim zes miljoen euro bijschrijven op haar zwarte ‘Taxfree-Panama- bankrekeningen’, omdat zij Nederland Erf-cultuur Kunst verkwanselde aan de hoogste bieder uit het Buitenland. En de krijttekening van Peter Paul Rubens niet bijv. in bruikleen gaf aan een Nederlands Museum of voor een betaalbare prijs aan hun verknocht. Mooie voorbeeld van Vaderlandsliefde,niet dan’. ‘Hofnar-Rutte’ noemt het nu opeens een privé kwestie van zijn ‘Taxfree-Royal-bazen’ de Oranjes.

Huisjesmelker Prins Bernhard’ veroordeelt tot geheime dwangsom. King Willem is woest en verkoopt ‘NL-Cultuur-Kunstschatten’(Video).

Een onbekende bieder – volgens ingewijden hoogstwaarschijnlijk de Amerikaanse ‘Elite-Gangster-Taxfree-miljardair Leon Black’, een der grootste (nazi)-kunstverzamelaars ter wereld – legde de hand op de 17e eeuwse krijttekening van Peter Paul Rubens, die Christina erfde van haar moeder de domme koningin Juliana sloofje van ‘Loverboy -Nazi Prins Bernard’(Video). Het is niet helemaal walgelijk en misdadig deze keer in dit ‘Koninklijke-Horror- verhaal’, want de ‘Taxfree-Royals’ zijn niet weer ‘Bloed-Nazi -kunst’ aan verkopen dat van de Joden is gejat. Dan loopt de ‘Playboy-Prins Bernard Jr.’ de  grootste en meedogenlooste Huisjesmelkers van Amsterdam stijf van de cocaïne  tot de vroeg uurtje in een feest café liederlijk en pervers met beslagen bril schaamteloos in de rondte te springen met een peperdure ‘Junkie-Hoer’. Mooi voorbeeld van VaderlandsLiefde, niet dan? ‘Hofnar Rutte’ noemt ook dat weer een privé kwestie van zijn Bazen de oranje .

De Stem van de Straat afl. 3, 2019: Gele Hesje Vermoord en Snuivende Geile Prins Bernhard Jr.(Video)met ‘Junkie-Hoer’ geschaakt.

De Underground Presentator van de Stem van de Straat/SaltoTV ing Steve Brown legt in de reportage hierna uit waarom de meeste succesvolste misdaadgroep van Nederland het Koningshuis nooit zal worden vervolgd: