(van onze ‘Pedo-VVD&CDA- Klasse-Justitie’ redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Het Zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk.Wie goed doet is de LUL in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’(Video). 
Het‘Pedo-VVD&CDA- Openbaar Ministerie’ heeft dertig maanden, waarvan tien voorwaardelijk, geëist tegen ‘Jongens Pooier Danijel B.’ (Video) uit Capelle aan den IJssel. Hij zou tussen mei 2016 en februari vorig jaar oud-burgemeesterPvdA-er ‘Pedo-Wim Luijendijk’ van de gemeente Loon op Zand (NB) hebben afgeperst omdat hij bizarre sex had met een van zijn te jonge schandknapen, aldus het ‘Pedo-VVD&CDA-OM’. De smeerpoets PvdA-Burgemeester was een vaste klant en zit nu al weer tijden vast in het Luxe wachtgeld en bijna dagelijks in de schimmige en smerige Jongens Bordelen van de Mensenhandelaren. Ook de corrupte VVD-Burgemeester ‘Onno-schandknapen-Hoes’ en zijn VVD-smeerpoetsen bende als de VVD-Pedo-Burgemeester Jean Paul Gebben’ zijn daar vaste extreem goed betalende klanten en cocaïne snuivers. De ene na de andere PvdA-Hoertjes Wethouder is betrap op criminele Pedofielen contacten, zoals Wethouder Brandes’ aka “de Lolita-man” en Wethouder Geile Ger Lindeman uw perverse kinder lokker charter(Video) en verdwijnen niet zoals het hoort in de cel,  en/of een TBS-inrichting maar in het Luxe Wachtgeld. Bizar eigenlijk dat de AIVD van de D66 ‘DDR66 Minister Ollongren’ daar allemaal niks van af weten, of juist niet en weet haar AIVD alles? Wat denkt u zelf?

PedoNetwerken: Honderden kinderen op (sport)-scholen en kinderdagverblijven misbruikt. Ex OM Boss en Top VVD-er Demmink:Het is Oké!(Video)

SBS-Riool-(Pedo)- Showbizz-Jeugdhulpcentrum KidzTower’ op vingers getikt door inspectie: Zorg–Maffia-Boss& Teeven’&‘Hulpverlener’-Johnny de Mol beroepen zich op hun zwijgrecht(Video)

OM-‘Neuk-paar Nimwegen& Bloos‘ maakte omstreden ‘Love-Pedo-Demmink-‘dienst’-Trip’ naar Thailand.(Video)Arnhem stuurde voormalig ‘PvdA- Pedo-Wethouder’ Martin van  Meurs. alleen weg voor vals adres.

De oude maar nog steed extreem perverse  ‘Pedo-PvdA -Burgemeester ‘maakte in mei 2016  weer eens een betaald-afspraak met een te jonge schandknaap voor take him in the back-sex met bergen cocaïne, drank en poppers. Na die bijna dierlijke sex belde de verdachte  ‘Jongens Pooier ‘de oude ‘PvdA-Pedo-smeerpoets- Luijendijk’ op en zei dat zijn Schandknaap Stjepan K. minderjarig was en sinds de’ bizarre- seks’ niet meer kan zitten en nog steeds pijn heeft in zijn anusje en neus en niet meer kan werken. Ze zouden naar de pers stappen en naar de Nationale Ombudsman en naar de PvdA-hoertjes Leider ‘Ping Pong Asscher’(Video)  als hij niet een schadevergoeding zou betalen van 100.000,- euro zwart.  En de foto’s en filmbeelden waarop de meest walgelijke standjes van de ‘Pedo-Burgemeester te zien zijn en naar NETFLIX te sturen en/of op youtube zetten. Zij sneerde de ‘Pedo-Burgemeester’ nog  telefonisch toe, ‘de foto’s en filmbeelden die wij hebben van jou ‘Pedo-Animal’ die je bent maken de corrupte VVD Burgemeester ‘Onno-schandknapen- Hoes’ tot Nette te jonge Schandknapen neuker.’ In totaal ‘persten’ de twee verdachten hem voor 15.000 euro zwart af. B. heeft bekend en spijt betuigd dat hij is gepakt en niet de 100.000,-euro heeft gevangen. ,,De schandknaap  was niet eens minderjarig.’K. is 214 jaar oud”, aldus de schaamteloze  ‘PvdA-Pedo- Burgemeester Wim Luijendijk’.

Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna het principe van de ‘Ping Pong Democratie’ uit:( de uitleg was zelfs te schokkend voor Cafe Weltschmerz, want zij hebben deze uitzending nooit uitgezonden).