( van onze US-Killer-Elite redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nachtmerrie voor de ‘US & EU-Killer-Elite’: Tulsi Gabberd for President and Bernie Sanders for Vice President (Video) .’CDA-Psycho-Minister-Bijleveld’ bezoekt Wapenhandelaar ‘Mad Dog Trump’ om Orders op te halen(Video).
Tulsi Gabbard fot President Offers Sharpest Rebuke of Military Industrial Complex and  ‘Elite-Gangster-Banker( zie Video hieronder). De ‘VVD-Godfather Rutte’ en zijn ‘Nep en Fop Christen-CDA -War Mongul Bijleveld’ zijn geschokt van Gabbard, want de ‘Duivelse  Bijleveld’ stond gisteren nog berentrots tijdens het Tweede Kamer ‘gebral-debat’  over de Oorlogzuchtige NeoNazi-visie op de toekomst van Defensie aan te kondigen om nog meer F-35  te gaan kopen bij  ‘Mad Dog-Trump ‘de Puppet van het ‘US-Killer-Elite- Military Industrial Complex’ en de ‘Elite-Bankier-Gangsters’.

Bizar was dat de bejaarde GroenLinksRechts ‘CIA Trol Bram van Oijk’ en het ‘PvdA-Hoertje Kerstens’(Video) het daar nog volmondig mee eens waren ook onder het mom van uiteraard weer ‘Pas op voor de Russen’. De enige die tegengas gaven aan de ‘SS-Rusland-Hysterie’ was Thierry Baudet en Karabulut van de SP.