(van onze ‘VVD&CDA-Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PedoNetwerken: Honderden kinderen op (sport)-scholen en kinderdagverblijven misbruikt. Ex OM Boss en Top VVD-er Demmink:Het is Oké!(Video) 
SBS-Riool-Showbizz-KidzTower en Basis in Perspectief behalen nu nationale bekendheid bij het ‘RTL-Riool-programma’ “Medical Travel” en ‘SBS6-Riool programma’ “Samen Sterk” van ‘Maffiaboss John de Mol'(Video) en zijn “#Metoo- Goeden Doelen Maffia-zoontje Johnny de Mol. KidzTower:”In 2014 zijn wij voor het eerst te zien geweest in de (riool)-uitzending van “Medical Travel. In 2016 zijn wij door RTL-Riool als 1 van 6 (corrupte) organisaties geselecteerd voor “het beste van Medical Travel vanwege het unieke zorgconcept en onze expertise, gebaseerd op 40 jaar ervaring in het versterken van de kracht in het kind(Kuch, kuch)”. Het is ons niet bekend of Johnny de Mol aka” de Allesneuker”(volgens eigen zegge) leden van het corrupte bestuur en/of de willoze patiënten heeft geneukt, maar het ligt voor de hand, niet dan? Er opnieuw een ‘Riool-filmpje’ gemaakt van de ‘misdaadgroep KidzTower’. In 2017 heeft het programma “Samen Sterk( in het vangen van subsidie)” van ‘SBS6-Riool’ een duister  item in samenwerking met KidzTower gemaakt over hoogbegaafdheid(kuch, kuch)van o.a Johnny de Mol.

Pedo-Amber Alert’:’VVD-Griezel-Teeven’ aan de slag in de Jeugdzorg bij (Maffia)-‘Partners voor Jeugd’.

King Willem&Co:” Goede Jacht op de arme bejaarden, zieken en Labbenkakken door mijn ‘Omgekeerde-Robin-Hood-Rutte & Bende“.


De Inspectie geen Gezondheidszorg en Jeugd heeft KidzTower een behandelcentrum in Nieuwegein voor kinderen en jongeren met gedragsproblemen en een licht verstandelijke beperking van arme ouders, bij hoge uitzondering  een waarschuwing gegeven. De zorg van de (Elite-pedo-Maffia)-instelling schiet op verschillende vlakken tekort, meldt de inspectie extreem vaag. Volgens de over het algemeen ‘blinde’ toezichthouder hebben de tekortkomingen betrekking op de hulpverlening, de veiligheid van cliënten en de bestuurlijke –(Rat in pak) organisatie( lees corruptie). Wij kunnen dus alleen maar raden welke onmenselijkheden en wellicht ‘Rapist-pedofielen –misdadige- taferelen’ zich afspelen bij ‘SBS-Showbizz-Riool- KidzTower’.,,KidzTower heeft meermaals aangegeven(gelogen) dat er verbetermaatregelen zouden worden genomen(kuch). Maar bij nieuwe bezoeken zag de ‘blinde’ inspectie dat er onvoldoende was verbeterd”, aldus de brallende inspectie. Als het ‘SBS-Showbizz-Riool-behandelcentrum’ niet binnen drie maanden de benodigde verbeteringen doorvoert, volgt mogelijk een Boetetje, die uiteraard dan betaald wordt van het subsidiegeld. Dus die straf is een farce. Waarom zitten die walgelijke  ‘Rat in pak-Boeven’ niet in de cel? Nou, het antwoord wordt eentonig de cel gaan alleen de Labbenkakken in het ‘Mooi Land’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ in en niet de ‘(Elite)-Pedo Ratten in pak’ !