(van onze VVD en CDA Klasse Justitie)

AMSTERDAM-NOIR-  Het summum van ‘VVD-Klasse-Justitie’:Ex-topman -Elite-Gangster- PvdA- Graaier- Wouter Bos van KPMG(Video)niet vervolgd wegens Mega-fraude.
Vandaag is eindelijk het strafproces tegen voormalig KPMG-bestuurder ‘Rat in pak Jaap van Everdingen ‘en ‘Rat in pak projectontwikkelaar Fred Meijer begonnen’. Het is opmerkelijk te noemen of juist niet dat deze twee Ratten in pak niet in voorarrest zitten. Voorarrest  is alleen voor de Labbenkakken in ‘Mooie Land’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte, alwaar Justitie in handen is van de ‘CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus’en ‘VVD-Elite-Gangster Dekker’. Zij worden door het OM beschuldigd van ‘Mega-belastingfraude’ bij de bouw van het KPMG-hoofdkantoor in Amstelveen. Hoe kon de oudste en – toen nog –Nep en Fop-chicste accountants-(Witwas)firma van ons land betrokken raken bij deze ordinaire Megafraude vraag het de naïeve ‘NSB-Telegraaf’ (Nep en fop)-‘journalist Bart Mos(Video)zich af. Mos is nog niet bekend met het “Elite-Gangster Billboard” van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir want daar hangen 300 + Ratten in pak (Video) die allemaal over het algemeen straffeloze tonnen en miljoenen hebben lopen frauderen,witwassen,stelen en vals declareren. M.a.w. in die ‘Elite-Rat in pak- kringen’ is het een normaal gedrag om te stelen als de Raven van het Volk.

Ex-KPMG-Topvrouw ontmaskert Accountant-Gangsters als ras VVD-ers(Video)
Volgens het OM is er door de ‘Witwas-bouwdochter’ van ‘KPMG-Misdaadgroep’ onjuist aangifte gedaan en zijn er documenten vervalst. De corrupte  accountants blijken de inrichting van het gebouw (à een slordige €39 miljoen) in één keer te hebben opgevoerd als bouwkosten, volgens ‘KPMG-Misdaadgroep’ een verplichting onder verslaggevingsregels IFRS. Maar daarmee drukken ze illegaal de winstbelasting met €10 miljoen, meent het OM.

Marokkaanse Fiscalist loopt trauma op bij KPMG door bedreigingen van Top Gangster Cnossen.

Weer een Corrupte Rechter betrapt bij Fraude-ruzie KPMG-Misdaadgroep’(Video).

‘Witwas-Projectontwikkelaar Meijer’ (medeaandeelhouder in de bouwdochter) zag door deze inbreng van inrichtingskosten zijn winst kelderen en wilde daarvoor gecompenseerd worden. Dat gebeurde met een valse factuur van €12,5 miljoen en dat zien wij de Labbenkakken hem niet nadoen.Volgens de ‘Rat in pak –vrienden’ van Van Everdingen is „Jaap in het pak genaaid” door zowel projectontwikkelaar Meijer als door zijn corrupte  KPMG-collega’s, aangezien die hem als een baksteen lieten vallen na de komst van de FIOD. De €16 miljoen hadden zij toen al als echte Ratten in pak onderling verdeeld. De Mocro Maffia spreekt er schade van!!!!!

De altijd liegende Fred Meijer legt de schuld juist volledig bij ‘KPMG-Misdaadgroep’. Volgens zijn peperdure louche advocaat Guido de Bont mocht hij rekenen op de expertise van de ‘Witwas-accountantsfirma’.