( van onze Wordt Wakker redactie)

  • AMSTERDAM-NOIR- ‘Taxfree-Koning Willem-Alexander’ woont vanaf gisteren met zijn parasieten gezin Buitenzorg gratis in het ‘Melomanen- Staatspaleis Huis ten Bosch’ in Den Haag.
    Het ‘Taxfree-parasieten-gezin’ is in de kerstvakantie verhuisd uit ‘Melomanen-Villa Eikenhorst’ ( 30 kamers en zes badkamers), waar het de afgelopen vijftien jaar gratis heeft gewoond als God in Frankrijk. De ‘Oranje Boven-Staats-NOS ( en de ‘Oranje-Boven -NSB-Telgraaf'(Video))  bralt schaamteloos namens King Willem en zijn ‘VVD-Hofnar-Rutte’ alles recht wat krom is aan deze verhuizing en de parasieten familie.Staatsgeheim: King Willem beklaagd zich iedere keer weer tijdens het wekelijkse gesprek op vrijdag met zijn Hofnar Rutte dat hij het onrechtvaardig vind dat hij geen Huur en Zorgtoeslag krijgt.Rutte probeert hem keer op keer uit te leggen dat hij geen recht heeft op huur en Zorgtoeslag omdat hij een uitkering taxfree van 300 miljoen per jaar heeft  en geen Huur en zorgverzekering betaald.

Het‘Royal-Parasieten-Prinsjesdag’ met Liegende King Willem belooft weer gouden bergen(Video).
Woningnood en werken voor een (honger)-loonje bestaan ? Die ‘Luxe’ is alleen maar weggelegd voor de Labbkakken (Video) Gele hesjes onder het bikkelharde regime van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn ‘Judas partijtjes CDA,D66 en CU. Maar niet voor de ‘Ultra Rijke-Elite-Gangster-Taxfree-Shell Graai-VOC- King Willem’.  Terwijl de ‘Koninklijk-Parasieten- incest-familie’ bijna dagelijks in opspraak is voor misdaden jegens de maatschappij met o.a. de grootste ‘Elite-Maffia-Huisjesmelker’ van Amsterdam Prins Bernhard Jr.(Video) en ‘Yab Yum Mabel’, die recentelijk 300 miljoen euro duister rijker is geworden in een klap zonder een dag te werken. Dan verkoopt dat gewetenloze ‘Taxfree-Royal- zooitje- Nooit Genoeg’ ook nog ‘Culturele-Erfgoed kunst’ die mogelijk gestolen is van de Joden door Nazi’s  i.s.m. ‘Nazi Prins Bernhard’ en/of zijn Duitse Nazi- familie.

King Willem houdt stiekem uitverkoopt ‘Bloed-VOC-Erfgoed’ en stopt opbrengst in eigen zak(Video).

Maar dat is niet alles qua Paleizen en Villa’: De King heeft ook nog Melomanen Villa’s in Griekenland(Video) en in Argentinië.Ze hebben genoeg Paleizen en Villa’s over de hele wereld om meer 1000 ‘Oliedollar- Vluchtelingen’ en/of  Nederlandse daklozen zo aan een dak boven hun hoofd te helpen. Daarnaast kunnen ze met hun’ Taxfree-Staat-uitkering’ van 300 miljoen euro per jaar(Video) en de verkoop van hun gestolen bloed-VOC-Nazi- Kust(Video) bijna alle bijstandsgerechtigden in Nederland uitbetalen. De Staats NOS legt het allemaal uit dat de King en zijn familie als de ‘Nep en fop- Redders des Vaderland’ al die Villa’s en Paleizen echt nog heeft, want anders kan hij en zijn Boss ‘Queen Exotica Maxima’ niet ‘werken’ vakantie 8 maanden per jaar gratis op ‘VIP-Reis’ in het buitenland.

Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia en het ‘Taxfree-Koningshuis’ in beeld:  ‘Yap Yum Prinses Mabel’ & ‘Oerdomme-Linda de Mol’.(video)

Het paleis in Den Haag is de afgelopen drie jaar voor tenmiste  63 miljoen euro verbouwd betaald door Jan met de Pet Gele hesje. Die extreem Luxe verbouwing is nog niet helemaal klaar. Er moeten nog enkele afrondende bizarre peperdure werkzaamheden zoals gouden bandkamer kranen plaatsvinden op verzoek van ‘Queen Exotica Maxima’ die naar verwachting in het voorjaar klaar zijn, zo meldt de ‘dr. Goebbels- Rijksvoorlichtingsdienst’.Het Paleis stamt uit de zeventiende eeuw en werd oorspronkelijk gebouwd als zomerverblijf voor de Feodale stadhouder ‘Monster Frederik Hendrik’ en zijn parasieten gezin. Het is één van de drie Paleizen die door de Staat gratis ter beschikking zijn gesteld aan de ‘Taxfree-Shell Graai King Willem’. Het zal niet alleen worden gebruikt als Woonpaleis( 75 kamers en 12 badkamers en een Olympisch indoor zwembad, etc.), maar ook voor officiële Bral-en zuip en snuif-ontvangsten van corrupte hoogwaardigheidsbekleders en hun ‘Hofnar Rutte’. De Labbenkakken worden ingezet als bediendes moderne slaven( Video) in de drie gratis Paleizen in NL.