(van onze VVD en CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het is één grote Poppenkast, niemand gelooft het nog. Zangeres gaat viral met ‘Gele Hesjes- lied’ over de Omgekeerde Wereld van de Ratten in pak waarin we overleven(Video).
Het gaat goed in “Banana-Fraude-Nederland”, het ‘Mooie-Doeners-Land’ volgens Rutte: In Amsterdam heerste het PvdA-hoertje ‘Islam –Fraude Kingping-Van der Laan’ en nu de “Deep State”-GroenLinksRechts Burgemeester Halsema’(Video). En in Rotterdam heerst het PvdA-hoertje “Uncle Tom” Aboutaleb, alwaar de ambtelijke corruptie al jaren uit de pan vliegt. En in De Haag zwaait de ‘Fraude &Witwas -VVD Burgemeester Krikke’ de bikkelharde en corrupte scepter. Dan staat aan het hoofd van de belastingdienst de ‘Witwas-Fraude-Kingping-der Lage landen-CDA-Rat Hoekstra’ als Duivelse opvolger van de ‘Witwas &Fraude Kingping’PvdA-hoertje-‘Gluiperd Dijsselbloem’ aka “de Moordenaar van de Griekse Jan met de Pet

7.900.000.000.000 dollar weggesluisd op de ‘VVD-Zuid-as’! Geld genoeg om de hele Wereld 61 jaar te voeden blijkt uit de ‘Paradise Papers’(Video).

ECB de “Crime Masters of the Universe” verdedigd door ‘Gluiperd Dijsselbloem’& ‘fake-News’ van de Staats-NOS(Video).

Duivelse Buma geloof meer in het afschaffen van de Dividend belasting dan in de Bijbel(Video).
De corrupte Europese Commissie heeft een diepgaand onderzoek geopend naar de misdadige fiscale voorkeursbehandeling van ‘Misdaadgroep-Nike’ in Nederland door ‘Taxfree-Shell Rutte’ en zijn ‘Judaspartijtjes CDA,CU en D66’.Brussel wil nagaan of de zogeheten fiscale ‘Royal- Rat in pak-rulings’ die Rutte & Co aan Nike heeft verleend één van de ‘Taxfreemultinational-misdaadgroepen’ een oneerlijk misdadig voordeel hebben bezorgd ten opzichte van haar concurrenten. Mogelijk volgt er ook nog een onderzoek naar het feit dat de ‘Taxfree-King Willem & Parasieten familie ‘ jaarlijks 300 miljoen euro Staats steun krijgt van zijn ‘Hofnar Rutte’ en daar ook geen belasting over betaald. De ‘Mocro Maffia’ en de Motorbendesclubs en Willem Holleeder( in zijn  ‘Judas- Peter R. de Vries-Testament(Video)) spreken er weer schande van en eisen dezelfde voorkeur’s behandeling als Nike, Shell, etc. en de ‘Taxfree Royal-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ .

Erik Wiebes: Moeilijker kunnen we het ‘Jan met de Pet’ niet maken(Video).
Dit is in strijd zijn met de Europese staatssteunregels en riekt naar ‘Rat in pak-corruptie’ , aldus EU-commissaris Margrethe Vestager van mededinging. In een persbericht stelt zij: “De Commissie zal de fiscale  misdadige voorkeursbehandeling door de ‘Witwas-Fraude- Kingping- Hoekstra’ van belasting ontduikende ‘Misdaadgroep Nike’ in “Banana-Fraude-Nederland” nauwgezet onderzoeken en zal nagaan of deze in overeenstemming is met de staatssteunregels van de EU. Daarnaast zal de Commissie onderzoeken of er hier sprake is van grove corruptie en hoeveel miljoenen er aan de strijkstok zijn blijven hangen bij de hoge corrupte  ambtenaren en de Nederlandse ‘Witwas- Misdaadbanken ING en/of ABN Amro’  .”Het onderzoek richt zich op twee in Nederland gevestigde ‘Witwas-ondernemingen’ van de Nike-misdaad groep: Nike European ‘Wit-was-Operations Netherlands BV’ en  ‘Nep en Fop Converse Netherlands BV’. Die houden zich naast het Witwassen & Frauderen en belastingontduiking ook bezig met de promotie en de ontwikkeling van de verkoop van Nike- en Converse-producten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA-regio) registeren alle verkoopinkomsten uit deze regio. Te weinig  of helemaal geen belasting betalen is oké voor de Multinationals, King Willem& Familie en de ‘Royal-Ultra-Rijken-Elite Gangsters’ verklaard de verantwoordelijke ‘Nep en Fop Christelijke-CDA Minister van Financiën voor de Rijken’ ‘Rat in pak Hoekstra’.

Snakes in Suits: When Psychopaths Go to Work.

Van 2006 tot 2015 hebben de corrupte en laffe Nederlandse belastingautoriteiten vijf fiscale ‘Rat in pak-cadeau – rulings’ (Video) afgegeven, waarvan er twee nog steeds geldig zijn. In deze ‘Rat in pak-cadeau-rulings’ is een  duistere en misdadige belastingontduiking-methode overeengekomen om de royalty te kunnen berekenen die Nike European Operations Netherlands en Converse Netherlands (niet) moeten betalen voor het gebruik van het intellectuele eigendom.Hierdoor worden ze alleen belast over de beperkte operationele marge op basis van de verkoop. De Europese Commissie noemt dat een misdadige vorm van ‘Elite-Rat in pak-belasting-ontduiken’ en mogelijk zelfs Fraude& Witwas van de ‘bloed-triljarden’ op de ‘VVD-Zuidas’ te Amsterdam en dat deze cijfers niet overeenkomen met de werkelijkheid en dat Misdaadgroep -Nike dus miljarden te weinig belasting heeft betaald over de rug van ‘Jan met de Pet Gele Hesjes’.  Hoekstra: “Praise The Lord Duivel en Rutte en King Willem“.

Staats en Postcode Loterij-Maffia’ & BN-Hoeren Ontmaskerd,& Meer,Meer gele hesjes in Amsterdam(Video).

‘Taxfree-Shell-Rutte3’: Arme Labbenkakken met Kanker kunnen ook dood neervallen(Video).

De geestelijk gestoorde seksloze ‘VVD-Gay-Godfather Rutte’ heeft direct zwaar beledigd gereageerd in zijn ‘dr. Goebbels-Staats-NOS’(krijgt een miljard per jaar Staatssteun):” Dit is Fake News. Nike en Shell zijn in mijn boekhouding het voorbeeld van Ras echte Doeners(Video) en laat het Volk de Labbenkakken zich met hun eigen armoedige leven bezighouden en als ze ook rijk willen worden zoals mijn ‘Taxfree-King Willem’ moeten zo gewoon veel Loten kopen bij mijn ‘vrienden’(lees: Doeners- gabbers in crime) van de Postcode Loterij en Staatsloterij-(misdaadgroepen)”. ‘PvdA- Gluiperd Dijsselbloem’ heeft laten weten te eens te zijn met zijn voormalige ‘VVD-Elite-Maffia-Boss- Rutte’ in deze zaak.

Oneerlijk duister voordeel voor de Multinationals en’Royal-Ultra-Rijken’is misdadig.
Vestager:”Lidstaten mogen niet toestaan dat ondernemingen complexe duistere belasting ontwijking en ontduiking structuren opzetten om hun belastbare winsten op onrechtmatige en misdadige wijze te verlagen waardoor zij een oneerlijk voordeel verkrijgen ten opzichte van hun concurrenten.”
Het corrupte Ministerie van Financiën voor de ‘Royal-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ van de ‘CDA Rat Hoekstra benadrukt dat de Commissie nog niet geoordeeld heeft dat er sprake is van staatssteun die gedwongen door de belasting  opgehoest wordt door ‘Jan met de Pet Gele Hejes’. En dat  hij en zijn Boss Godfather Rutte van de ‘VVD-misdaadgroep’  in november vorig jaar strengere ‘Nep en Fop-eisen’ heeft aangekondigd rondom de afgifte van rulings met een internationaal karakter. “Uiteraard zal ik (niet)meewerken aan het onderzoek en ik sta rechtstreeks in contact met ‘God &Jezus’ en die hebben mij laten weten dat ik gezegend ben in deze mooie zaak, Praise my Lord “,stelt de ‘CDA- Rat Hoekstra’ in een bral-reactie.De regering regime  Rutte3 kreeg vorig jaar al een standje van Brussel op het fiscale ‘Witwas&Fraude-Rutte-klimaat’. Dit zou ‘de rechtvaardigheid in Europa enNederland ondermijnen’. Vorig jaar dong de corrupte Europese Commissie er bij het ‘Kabinet Rutte’ 3 op aan dat het meer moet doen om belastingontwijking en ontduiking  via ons land aan te pakken. Maar vergeet u niet dat deze belasting ontduiking& Witwas misdaden door Multnalse en Utra-Rijken ( Zie o.a de Panama papers  ) al jaren aan de gang zijn op o.a de ‘VVD-Zuid-As’ te Amsterdam( Halsema en daar ‘Amsterdamse Vinger-politie’  weet nu FF  van niks). Dus toen de PvdA-hoertjes met Loopjongens Asscher, Imam- Samsom& Dijsselbloem  in dienst waren van Rutte2 werden er ook jaarlijks triljarden euro’s  Wit gewassen op de VVD-Zuis-As.   Een woordvoerder beroepsleugenaar van Misdaadgroep-Nike bralt in een reactie op de aankondiging van de Commissie: “Wij geloven dat het onderzoek van de Europese Commissie ongegrond is.” Volgens het Misdaad-bedrijf houdt het bedrijf zich aan dezelfde fiscale wetgeving net als andere bedrijven en King Willem die in Nederland ‘Taxfree-actief’ zijn.

Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna het principe van de ‘Ping Pong Democratie’ uit:( de uitleg was zelfs te schokkend voor Cafe Weltschmerz, want zij hebben deze uitzending nooit uitgezonden).