(van onze ‘Rent a Freak-D66’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- D66 verkracht eigen Referendum idealen. Bestaat D66 Tweede Kamerlid Rob Jetten echt(Video).

Nu krijgt het D66 ‘DDR66 -Freakje Jetten’ al vanaf dag een dat hij de ‘Elite-Schandknaap-Penthouse Pechthold’ opvolgde van ons en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video) onderuit de zak en eergisteren kregen wij navolging van heel Nederland van Links tot Rechts.Van de ongeveer 2000 tweets over de uitzending die door een miljoen Nederlanders werd bekeken, ging het grootste deel over ‘Freakje-Jetten’. Behalve enkele supporters Robot-Trollen van de D66 DDR66 –Freak-voorman, was er vooral keiharde terechte kritiek en veel woede over de komende ‘Pluk de armen kaal milieumaatregelen’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn ‘Judaspartijtjes CDA,D66 en CU’. Heel Nederland van Links tot Rechts waren weinig gecharmeerd van Jettens Freak-optreden. Zo vragen velen zich af waarom de ‘Taxfree-industrie’, die verantwoordelijk is voor bijna 80% van de vervuiling, zo weinig of helemaal niets meebetaalt aan de milieumaatregelen.


Een nieuwe auto is voor de meeste Nederlanders al onbetaalbaar, een gift van de overheid verandert daar weinig aan, zo vinden veel critici meer dan terecht.

Kijkers waren ook niet te spreken over het feit dat ‘Freakje Jetten’ volgens hen geen antwoord gaf op de vragen van Eva Jinek.

‘DDR66- Borris van der Ham’ bekent: De ‘Killer-Elite’ waant zich Superieur m.b.t. het door hen leeg geroofde Volk(Video).

De aankondiging van Freakje Jetten’ dat een gezin dat moeite heeft om een dure elektrische auto aan te schaffen en hun nu dank zij Rutte& Co torenhoge energie rekening en BTW verhoging( voor Voedsel) moet betalen, 6.000 euro subsidie kan krijgen van de ‘Klimaat King& Maffia-Waste Management Samsom’ ( PvdA-Hoertje),viel heel erg verkeerd.

Wilders veegt de vloer aan met ‘D66- Freakje-Jetten’ en dient motie van wantrouwen in tegen liegende Rutte en zijn ‘Judas-Misdaadbende’(Video).

Een nieuwe ‘GroenLinksRechts & D66DDR66- Grachtengordel-Maffia auto’ is voor de meeste Nederlanders al onbetaalbaar, een gift van de overheid verandert daar weinig aan, zo vinden veel critici meer dan terecht. Weet de ‘DDR66-Freak’ veel! De conclusie van Nederland is dat D66 DDR66 de komende ‘Nep en Fop-verkiezingen’ op geen enkele  sympathie hoeft te rekenen.