(van onze ‘CDA&VVD-Elite- Pedo-Klasse Justitie’(Video) redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vrede en gelijkheid op aarde(Video): Worden de Duivelse‘Royal-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’(Video)en hun corrupte Politieke Lakeien(Video) eindelijk Vernietigd in 2019. Als het aan’ Engel Steve Brown’ ligt wel, maar niet als het aan de corrupte Politieke Lakeien van de Gevestigde Orde Partijtjes als de ‘VVD-Witwas&Fraude- Burgmeester Krikke'(Video)ligt.

Meteen na Prinsjesdag beslag fiscus op Kapitaal pand Burgemeester Krikke ‘Gelukzoeker & Mega-Fraudeur-Munie’(Video).

Rutte & Kaag zijn dol op de PLO,Toppers, ‘Gelukzoekers-Muni’ en ‘Pulp-Stars’ als Rihanna(Video).

De ‘VVD-Witwas & Fraude-Burgemeester Krikke’ schudde de handen van enkele aanwezige brandweermensen, die daar niet echt op zaten te wachten en nam op de boulevard onder meer de schade op bij de kiosk die er ernstig door haar nattigheid beschadigd is geraakt. Klopte wat van haar laffe en corrupt politie op de schouders en beloofde hun gelijk een extra ‘Mep de Gele Hesjes- in elkaar- bonus’ en een ‘Nep en Fop-Goede Doelen-Vluchtelingen-Munnie -Tasje’ voor het enkele dagen geleden in elkaar slaan van de weerloze Gele Hesje. Een boze buurtbewoner die daartegenover woont sprak de corrupte VVD-burgemeester er op aan dat hij vorig jaar zijn zorgen al had geuit over de vreugdevuren en weer gelijk uit gemaakt voor Labbenkakken. Volgens hem kwamen daar vorig jaar ook al veel vonken van af. Hij had dat gefilmd en opgestuurd naar de gemeente met de vraag of het nog wel verantwoord was. Krikke liet hem toen weten dat het een acceptabel risico was en dat Labbenkakken zich nergens mee moeten bemoeien. „Je ziet nu wat er nu gebeurd is, we hebben vannacht in een inferno gezeten”, zei hij kwaad tegen Krikke. Zij wilde niet vooruitlopen op de haar duistere (VVD)-misdaad-zaken: „We gaan de situatie goed bekijken en evalueren wat hier gebeurd is en nou je grote mond houden, want anders stuur ik mijn politie op je af.”
De ‘VVD-Witwas &Fraude-Burgemeester’ zal naar de brandweerkazerne gaan aan de Duinstraat, terwijl zij feitelijk conform het Wetboek van Strafrecht al tijden in de cel en/of een Tbs-inrichting thuis hoort. Ze wordt daar om 16.30 uur verwacht en zal daar de Ja-knikkers pers te woord staan met haar gebruikelijke leugens, zo dat die ook weer wat ‘VVD-misdaadgroep-Fake-News (video)’ kunnen publiceren als een goed begin voor het Nieuwe Jaar. Het is brandtechnisch totaal onverantwoord om palletbouwwerken van tientallen meters hoog zoals in Scheveningen, in brand te laten steken. Dat zegt brandexpert Fred Vos. Hij vindt het onbegrijpelijk dat Burgemeester Krikke dit heeft toegestaan. Zij is totaal incompetnet  voor haar werk.Als er doden waren gevallen was zij zonder meer schuldig aan Dood door Schuld net als haar partijgenoot de voormalige (corrupte) VVD Minister van Defensie  (Yap Yum)- Hennis.

Maar goed luistert u maar naar Boudewijn de Groot-Welterusten meneer de President& loopjongens ‘Godfather Rutte’& ‘CDA-Cencuur-lord-Buma’& ‘CU- Incest-bijbelbelt Boss-Segers’ & D66 ‘DDR66 -Freakje Rob Jetten’ uit 1965 en er is nog niks verandert: