( van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels(Video) propaganda redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-Laatste Labbekak-alert: Rutte: PostNL krijgt van mij onze “Doeners Prijs” 2018 en Pas op voor de Russen(Video).
Mocht enkel dagen geleden nog de D66 ‘DDR66-Censuur Queen-Ollongren’ nog sluikreclame mocht maken( fake News) voor zich zelf in de ‘NSB-Telgraaf'(Video)  was nu de buurt aan ‘Godfather Rutte’ van de ‘VVD-misdaagroep’: “ Premier  Rutte in de bres(kuch) voor hulpverleners” kopt de NSB-Telegraaf vandaag. Waarmee ook de NSB-Telgraaf zijn ware’ Fake-news-gezicht’ laat zien, namelijk een dr. Goebbels-Outlet voor de ‘VVD-misdaadgroep’ en zijn Judas partijtjes D66,CDA en CU. Een wet die met ingang van morgen radeloos kaal geplukte  mensen Labbenkakken met schulden beter moet beschermen tegen het ‘Deurwaarders-Tuig’  en corrupte onmenselijke overheidsdiensten van Taxfree-Shell-Rutte3 is uitgesteld.

VVD- NPO- Vad- Jort Kelder’ eist van zijn VVD Minister Van Ark(Video) dat zij Wethouder Ivens & Bijstandsgerechtigden keihard aanpak in Amsterdam.

Medio november heeft de VVD-staatssecretaris ‘Gangsterin Van Ark’ van a-Sociale Zaken en geen menswaardig Werkgelegenheid in een Bral-brief aan de Tweede Kamer geschreven dat het zeker twee jaar langer gaat duren, omdat de Belastingdienst die nooit een cent binnen haalt van de ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’  en Taxfee-Shell- multinationals en het UWV-maffia meer tijd nodig hebben om de systemen op orde te krijgen(Kuch).De uitvoering ervan is voor de ‘Elite-misdaadorganisaties’ ingewikkeld en ingrijpend(kuch). Er zijn veel corrupte partijen bij betrokkenen en het vraagt aanpassingen op ICT-gebied, liegt een woordvoerder van de Straf de armen maatschappij Van Ark en Rutte in het ‘Oranje Boven-Godsdienstwaanzinnige -Trouw’. In de Wet vereenvoudiging beslagvrije voet is afgesproken dat de zogenoemde beslagvrije voet van mensen met schulden beter wordt berekend. De beslagvrije voet is het deel van het inkomen waar schuldeisers niet aan mogen komen en dat is de ‘VVD-misdaadgroep’ en zijn ‘Judas-partijtjes CDA,CU en D66’ in het verkeerde pluk de armen kaal keelgat geschoten. Nu moeten mensen Labbenkakken met schulden zelf allerlei informatie aanleveren over bijvoorbeeld toeslagen en woonlasten om de beslagvrije voet te bepalen. Het aanleveren van informatie gaat vaak verkeerd omdat men daarvoor bijna jurist voor moet zijn, waardoor de beslagvrije voet in driekwart van de gevallen te laag wordt ingeschat.Ex Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat legt het voorgaande hierna uit:

Daardoor hebben mensen soms een paar honderd euro per maand minder te besteden van hun toch al Honger inkomen/uitkering waardoor zij hun Gas&Licht en huur niet kunnen betalen en /of geen geld voor eten hebben.

Maatschappelijke prijs hoogRotterdamse Raad sluit ogen voor asociaal bijstandsbeleid PvdA Monster Marco Florijn(Video).

Rutte: “Ik ben trots op mijn  Straf de armen maatschappij en onze ‘Ping Pong Democratie’ (Video) die alles in stand houdt,hihihihihhhihi” .
In de nieuwe wet wordt niet degene met de schuld, maar de deurwaarder verantwoordelijk voor het verzamelen van de informatie waarop de beslagvrije voet wordt gebaseerd. De Belastingdienst en uitkeringsinstantie UWV moeten daarvoor gegevens aanleveren, en dat blijkt complexer dan gedacht(kuch). “Beide Maffiaorganisaties worden geconfronteerd met grote uitdagingen op ict-gebied”, schrijft de VVD staatssecretaris Gangsterin Van Ark in haar ‘Leugen- brief’ aan de Tweede Kamer.Schuldexperts reageren in Trouw bezorgd op het uitstel van de wet die mensen met schulden moet beschermen tegen het Deurwaarders Tuig en hun gangsters in crime de corrupte overheidsdienst  van Rutte&Co. “Je hebt het hier over mensen die vaak niet eens genoeg geld hebben om te eten“, zegt Nadja Jungmann, lector schulden en incasso aan de Hogeschool Utrecht in de krant. Het wordt nu als een gegeven gecommuniceerd dat de wet wordt uitgesteld, maar de maatschappelijke prijs is erg hoog en feitelijk misdadige, maar ja wat verwacht je anders van de VVD-misdaadgroep, toch .”De corrupte Voorzitter en ex PvdA Rotterdamse Wethouder&Ping Pong-Boef Marco Florijn(Video) van de NVVK, de branchevereniging voor schuldhulpverlening,bralt schijnheilig  in Trouw dat iedereen snakt naar de nieuwe wet. “Ik wil best geloven dat er ict-problemen zijn, als het maar de hoogste prioriteit heeft om dit op te lossen en u berijpt dat ik maar FF zwijg over mijn eigen  wan en misdaden als PvdA-(Hoertje)-Wethouder  tegen de allerarmste in Rotterdam .