(door Toedeldokie i.s.m. onze ‘VVD&CDA-Pedo Klasse Justitie'(Video) redactie) 

AMSTERDAM- NOIR-DDR66-Minister Koolmees’: Ontslag onderbetaalde “Labbenkakken” wordt nog makkelijker met de ‘Koolmees-Flits-ontslagwet’(video).Laatste labbekak-alert, net binnengekomen via de anti-corruptie-brigade:  
Maffia-Uitzendbureaus pompen Polen als Slaven rond om kosten te besparen en  PostNL-misdaadgroep buit bijstandsgerechtigden uit. ‘Godfather Rutte’ van de ‘VVD-misdaadgroep’:” PostNL krijgt van mij onze “Doeners Prijs” van 2018 “. ‘Maffia-Slaven-Uitzendbureau’s gebruiken ‘draaideurconstructies’ en andere duistere ‘ING-Witwass-praktijken(Video)’ om zoveel mogelijk te kunnen besparen op kosten voor Poolse uitzendkrachten Rechteloze Slaven. Dat verklaren CNV en FNV tegenover ons.

Rijders PostNL voelen zich Slaven. Kelder & Bos & Koolmees:Die Post-“Labbenkakken” moeten niet zeuren(Video).

 ’Te weinig Slaven’: ‘DDR66 Minister Koolmees’ maakt ‘Slaven’ legaal met ‘VVD-schijnconstructie’ (Video).
Een Kamermeerderheid eist voor de Show opheldering van D66 DDR66 Minister Koolmees (a-Sociale Zaken). De nieuwste truc van Tax-free-Shell-Naai-Graai-Roof-Lieg-Banana-Rutte-3, DDR66 en andere ratten in pak is ontdekt; volkomen crimineel en schadelijk voor de economie: Poolse flexwerkers Slaven en andere labbekakken rondpompen, kaalplukken, uitbuiten en doordraaien via uitzend-contracting en draaideurconstructies en dan vervolgens via ongehoorde WW-fraude de voordelen van onze UWV-fondsen in eigen zak gaan steken. Je moet maar durven……Een (VVD&CDA&D66-)werkgever moet na een half jaar pensioenpremie afdragen voor een werknemer Slaaf staat in de uitzend-cao. Tot 78 weken is dat een relatief laag bedrag maar daarna worden de kosten een beetje hoger. ,,Telkens als er extra kosten in beeld komen, zie je dat werkgevers Misdaadgroepen als PostNL proberen om van werknemers ‘Labbenkakken-Slaven’ af te komen”, zegt Erik Pentenga van FNV tegen ons. Hij noemt de Draaideurconstructies en het rondpompen van Poolse uitzendkrachtenSlaven ‘crimineel’.  De ‘UWV-Maffia’ toetst volgens hem niet of nauwelijks of een ontslag (on)terecht is, want ook die is te druk met jacht op de Labbenakken die feitelijk  invalide zijn, maar ook weer worden rondgepompt het arbeid  ‘Invalide-Slaven’ proces in. Daardoor kan de werkgever Rat in pak dezelfde constructie gebruiken bij nieuwe uitzendkrachten Slaven. Ondertussen worden Gele Hesje in elkaar geslagen door corrupte Haagse VVD Burgemeester Krikke(Video)  tot grote vreugde van de ‘Riool-Tv-Oplichter& Hoerenloper Kees van der Spek’ in het ‘Mooie Land’ van Taxfree-Shelll-Rutte en zijn Judaspartijtjes-CDA,D66 en CU.Volgens CNV-bestuurder Henry Stroek komt slechts twee à drie procent van alle uitzendkrachten Slaven uiteindelijk in vaste dienst, wat ook al geen vetpot is. ,,De rest raakt na een tijdje uitzendwerk zijn of haar zwaar onderbetaalde baan weer kwijt of komt in een misdadige Draaideur-constructie van de vuile crimele Ratten in pak(Video), die de vuile ‘VVD- Rat Rutte’ zo trots “Doeners” noemt, Ik begrijp trouwens niet waarom al die Werkgevers( Slavenhouders) en ‘Uitzend bureau-misdaadgroepen’  niet worden vervolgd door Justitie .’’ Nou, daar kunnen wij wel antwoord opgeven: dat komt omdat Justitie in handen is van het  ‘Nep en Fop Christen CDA’ en de ‘VVD-misdaadgroep’ met als corrupte Ministers ‘Gestapo Generaal-Grapperhaus’ en ‘VVD-Gangster Dekker‘.

Gedwongen Karige ‘WW-vakantie’. King Willem&Co:” Goede Jacht op de arme bejaarden, zieken en Labbenkakken mijn ‘Omgekeerde-Robin-Hood-Rutte & Bende
Een van hen is Krzysztof Wasala. Hij werkt al jaren in de bollenstreek maar kreeg naar eigen zeggen te horen: neem maar een half jaar pauze in de karige WW en kom dan terug. Poolse uitzendkrachten kunnen na zes maanden vaak terugkeren in hun oude baan maar beginnen dan weer vanaf nul. ,,Ze willen alleen maar meer en meer geld verdienen over  onze ruggen, we worden behandelt als een BIO-Kip’’,  zegt Krzysztof tegen ons.Werknemers Slaven die worden ontslagen, rest vaak niets anders dan berooid en uitgebuit terug te keren naar Polen omdat slechte en peperdure huisvesting vaak geregeld is door de werkgever ‘Slaven-Labbenkakken-houder’ is geregeld en is gekoppeld aan werk.De ‘Mocro Maffia’ spreekt er schande(video) van:

‘DDR66 Minister Koelmeester’  heeft in een  ‘dr. Goebbels-Persverklaring’ in de Staats-NOS (Video) laten weten dat het allemaal Fake-news is waar de Russen achter zitten.