Open Brief aan VVD-partijvoorzitter Klaas Dijkhoff.

( door Ewald Sherwin Leeflang en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Laagste Klasse mag bij Wet worden gediscrimineerd van het College van de Rechten van de Mens(Video).

Nog niet zo lang geleden werd Racist& beroepsleugenaar “Two Face”-Klaas Dijkhoff van de VVD-misdaadgroep door de licht dementerende bejaarde-Opiniepanel van het Staats-programma EenVandaag tot de politicus van het jaar 2018 gekozen(Video). Daar denkt Leeflang en wij wel even anders over:  Drie-Petten- Directer’ van AT5&NH Media &C-Omroep Van Gesel stapt op(Video) maar hoort thuis in de cel.

 Over het ondermaatse en liegende College voor de Rechten van de Mens met Bart Dekker, het corrupte heerschap Eric van der Burg en waarom de oud-wethouder en fractievoorzitter uit AT5/Fake Nieuws/Amsterdam het obscurantistische senaat van enge belangenverstrengeling, onverenigbare functies, misbruik en manipulatie van uitgebluste ideologische belangen nog verder zal corrumperen.

De corrupte Top VVD-er en Boss van AVROTROS/EenVandaag ‘Pedo Rose Ed Nijpers’(Video) was al in het ‘Trek-Eenden-zonnetje’ gezet door EenVandaag.

Cc. Stephen Kavelaar,

Regie en Strategie DG Politie en Veiligheidsregio’s

Gegroet Klaas,

Voor het geval dat je het te druk hebt met rechtse berichten van de corrupte Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) over links-extremisme en salafisme, zal ik je bijpraten over withete schurken die overal in het politiek mediacomplex van het gaaf land zijn doorgebroken. Overal in grote steden vindt je ergens wel een steeg met een bordeel. Maar steden die zichzelf veranderen in bordelen is toch wel wat anders. Kun je me volgen? Ik bedoel te zeggen dat Nederland in politiek opzicht een bordeel is. Alle beschaafde omkledingen van het politieke leven is onder Rutte gesmolten als boter in hete olie. Ik ken geen land op deze aardkloot dat zo corrupt, crimineel en politiek misdadig is als Nederland.Terwijl ik schrijf lees ik de brief d.d. 20 december van het College van de Rechten van de mens met als onderwerp ‘verzoek persoonsgegevens.’ Volgens (Privacy) Officer Jeroen Koop beschikt het College niet over mijn persoonsgegevens. Dat is een leugen. Een deel van het dossier ligt voor me op tafel. Wat Koop schrijft klopt dus niet. Ik zal me beraden over juridische en politieke stappen tegen het liegende en bedriegende College van de Rechten van de Mens.

Godfather Erik van der Burg’ smijt PvdA ambtenaren in een ‘Geel-werkloze-Hesje'(Video).

Nu het volgende:

Politieke en Bestuurs en Bank Rat in pak Winnaars van 2018. Rutte: Mooie ‘(VVD)-Doeners’ Lijst(Video).

Volgens kritische waarnemers van Amsterdam, moloch of duivelsoord is Eric van der Burg (VVD-misdaadgroep) het vleesgeworden bedrog van een corrupte lokale politiek. Niets aan deze stad is wat het lijkt.  Alles is nep, vuil en smerig. Dat kan ook niet anders met de zonen en dochters van NSB hoeren-moeders, Joden verraders en racistische treiteraars van boven de 60 jaar op sleutelposten in Amsterdam. De oplettende allochtoon die het duivelse vertier in Amsterdam bij de Vinger-politie(Video) aankaart komt gegarandeerd van de koude kermis thuis.Dus toen ik op Facebook las dat Eric van der Burg de elfde plek heeft op de kieslijst van de VVD voor de Eerste Kamer, moest ik meteen bij je aan de bel trekken. Je hele idee van ‘Goe volk’ krijgt met Eric van der Burg op de VVD lijst toch wel  weer iets van bedrieglijk.Ik kan niet met het volle verstand accepteren dat van der Burg aanstaande senator, representant en volksvertegenwoordiger wordt voor de Eerste Kamer. Eric van der Burg, die zich jarenlang op oneigenlijke wijze publieksgelden heeft toegeëigend, misbruik van macht accentueerde om (met corrupte directeuren) zijn luie zoon voor een dubbeltje aan huisvesting te helpen en kraaide van plezier toen politie en justitie in AMSTERDAM illegaal de APARTHEID  invoerde met het  ontvoeren en opsluiten van zwarte mensen (lees: nazaten van slaven) op zeer dubieuze en enge grond (lees: persoonlijke en politieke rancune).Voor 15 januari 2019 moet Eric van der Burg van de VVD lijst worden geschrapt.  Anders gaan wij een mensenrechten zaak tegen Nederland aanspannen, met de tirannie van het NSB racisme en de koloniale onderdrukking in Amsterdam in het centrum van de aandacht.Of Eric van der Burg zijn ambities voor de Eerste Kamer opgeeft met een pruillip, huili huili of omdat het de VVD te heet wordt onder de voeten interesseert ons geen flikker.De hijo de puta moet opzouten. Wat betreft de schuimende en speekselsproeiende NSB gabbers bij de top van politie en justitie in Amsterdam, die het ontvoeren van zwarte mensen (lees: nazaten van slaven) – als ondergrondse smeerpraktijk – als een normale zaak praktiseren, vertel ik een andere keer meer uitgebreid.  Allemaal dossiers die zijn blijven liggen, maar nu steeds luider schreeuwen om internationale erkenning.

Vrolijk kerst.

Ewald Sherwin Leeflang

Amsterdam