(door de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  “Throw  the Snake in Suits and there Media-Rats like Kees van der Spek All OUT” The Yellow Vest Uprising in France(Video).
Moedige Gele Hesjes demonstranten hebben woensdagavond de Belgische E25, die overgaat in de Nederlandse A2 richting Maastricht geblokkeerd. De rijbaan wordt op ongeveer 500 meter van de grensovergang versperd door verschillende materialen.

SP& Steve Brown & de Stem van de Straat & Gele Hestjes walgen van Kees van der Spek(video).
‘Judas-Proleet Kees van der Spek’ was weer woest op de Gele Hesje. “Laat je neuken voor een Dollar! Zie Video hierna:

‘Oplichter Kees van der Spek’ ontmaskerd door Steve Brown als lafaard en Gele hesjes Basher(video).

Een woordvoerder van de politie vertelt aan omroep L1 dat het om ongeveer twintig demonstranten gaat, maar in werkelijkheid waren het honderden moedige mensen die alleen maar een menswaardig bestaan willen. Zij zouden onder meer pallets op het wegdek hebben geplaatst en schijnen deze in brand te hebben gestoken. Ook werden er autobanden en vuurwerk gebruikt. Volgens de politie hebben de Belgische autoriteiten de leiding over de demonstratie aangezien het over de grens plaatsvindt. De burgemeester van Luik gaat ter plaatse met demonstranten in gesprek en eiste van de Nederlands corrupte ‘ Ellie Lust er wel pap van de Vinger-politie’(Video) dat zij hun corrupte ‘ Pr-man Kees van der Spek’ de mond snoeren en uit de buurt moeten houden van de Gele Hesje.