(door De Dagelijkse Standaard en ondersteunt door onze redactie)

AMSTEWRDAM-NOIR-EVERY FIFTH PERSON: The USSR’s loss of civilian and military life during World War II – our Great Patriotic War:

‘ Trown the Snake in Suits and there Media-Rats like Kees van der Spek All OUT” The Yellow Vest Uprising in France(Video).
‘Yes we can Boy Klaver’ partij Mensensmokkel bende spreekt ons graag vermanend toe: we moeten klimaatneutraal leven, we moeten ons huis voor tienduizenden euro’s isoleren en we moeten alle vervuilende apparaten en auto’s de deur uit doen en we moeten allemaal in ‘GroenLinks-Bakfietsen’ gaan rijden en onze kinderen naar Multiculturele Witte scholen sturen zoals ‘Boerka-Halsema ‘heeft gedaan(Video). Ik heb het natuurlijk over GroenLinksRechts. Maar de leider van die partij, ‘Boy- Klaver’, lijkt te vinden dat dit allemaal eigenlijk niet voor hem geldt. Hij woont zelf in een ultiem vervuilende  peperdure Villa net als de Top VVD-er ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’(Video) en Samsom en Van Oijk en de rest van dat politieke Tuig. Beetje hypocriet en misschien zelf crimineel, zegt u? Ja, wel hè… Maar wat te denken van de corrupte  PvdA-man ‘Imam Diederik Samsom’, die samen met ‘Schizofrene Asscher(Video)’ de ‘PvdA-Hoertjes’ naar de ondergang heeft gebracht? Samsom rent tegenwoordig zijn corrupte benen uit zijn lijf voor zijn grote ‘Gay-vriend’ ‘Taxfree-Shell-Rutte’(Video) om ‘Jan met de Pet’ zijn laatste centjes af te pakken onder het mom van de Klimaatverandering en ze de Kou in te helpen met o.a. peperdure engerie-rekening en BTW verhoging, etc. .

‘US-Killer-Elite -Ambassadeur Hoekstra’:Boycot Russisch gas en koop ons Fracking Gas. GroenLinks Van Oijk is het er gelijk mee eens(Video).

GroenLinks Chapter: “We gaan ze halen” gaat Stunten met Kerst in de Mensensmokkel en dood aan de Russen!(Video)

GroenLinks en Klaver zijn de ‘Kinderlokkers’ van Rutte(Video).

GroenLinks-Soapie/Docu’ ‘Pornostar-Jesse Klaver’ in zijn ‘Pubermeisjes-onderbroek’ trekt geen Volle zalen.
Links lullen, maar ‘s avonds je in een rechtse kast van een huis naast je vrouwtje opkrullen na eerst wat snuifjes cocaïne te hebben genomen. Die variatie op het welbekende gezegde, wat vertelt hoe linkse mensen vol ‘Judas-idealen’ vanzelf een rechtse Duivelse levensstijl gaan hanteren op het moment dat ze wat centen te makken hebben, is absoluut van toepassing op ‘GroenLinksRechts -leider Boy-Klaver ‘en zijn Mensensmokkel bende, inmiddels is uitgegroeid  met zijn ‘Dood aan de Russen’ tot het Dutch debiele Lievelingetje van CNN CIA. ‘Boy-Klaver’gaat binnenkort verhuizen naar een miljoenen euro kosten Villa in Brabant, en laat een grote extreem tochtende  ‘VVD-Villa’ in Den Haag achter. Toevallig woont zijn Geestelijke raadsman ‘Pooier Bram van Oijk’ ook in een miljoen euro kostende extreem tochtende ‘VVD-Villa’ in Den Haag. Maar wie de gegevens opzoekt van ‘Boy-Klaver’ zijn Villa, schrikt zich een hoedje. Niet alleen omdat er een half miljoen voor moet worden afgetikt, maar ook omdat het huis allesbehalve aan de GroenLinks-standaard voldoet. Het is slecht geïsoleerd, bevat tal van klimaatonvriendelijke snufjes en heeft een D-energielabel en moet dagelijks worden schoon gehouden door een onderbetaalde illegale werkster uit Afrika. ‘Boy Klaver’ heeft die arme sloebers uit Afrika wel gedwongen dat zij met een Bakfiets naar zijn Villa moet komen. Zodat de Staats-NOS en CNN CIA mooie ‘GroenLinks-Bakfietsen-plaatjes’ kan schieten voor hun Fake News.

GroenLinks gaat in de Mensensmokkel en Van Oijk verdedigt het tijdens ‘Migratiepact-Marrakesh’ Tweede Kamer debat(Video)

Welke Duistere krachten zitten achter Klaver& Burgemeester Halsema &’ Peetvader-Rosenmöller’(Video).

Kleine War Monguls GroenLinks Bram van Ojik & D66 Sjoerd Sjoerdsma eisen Oorlogs-maatregelen tegen Rusland(Video).
Dat is natuurlijk niet de wijze waarop GroenLinksRechts het allemaal voor elkaar probeert te boksen voor ons: wij moeten ons diep in de schulden steken om onze huizen klimaatproof te maken. Maar de ‘Grote Leider in de Onderbroek’? Die maakt het allemaal geen zak uit,want hij heeft poen zat zo rapporteert De Dagelijkse Standaard.De woning van GroenLinksRecht-voorman ‘Yes we can Boy- Klaver’ blijkt een ware CO2-bom, die thuis de hele dag in zijn puber-meisjes onderbroek in de rondtjes springt, zelfs voor de ramen. In de woonkamer staat een grote houtkachel, de radiatoren zijn van een immense inhoud, het appartement heeft twee verwarmingsketels op aardgas, in de keuken staat een 8-pits gastoestel en het appartement is niet geïsoleerd.”Zo zie je maar weer: corrupte politici hebben een dubbele boekhouding. In hun ‘Graai en Naai-baan’ eisen ze van alle reeds door hen kaal geplukte burgers absurd hoge standaarden als het gaat om het verduurzamen van hun woning. Maar zelf kan het ze echt geen fluit schelen en wonen ze net zo ‘vervuilend’ als de gemiddelde burger met wat(zwart) poen. Mocht u dus nog overwegen op GroenLinksRechts te stemmen bij een verkiezing binnenkort, houd dit dan in het achterhoofd. Zelf zwaaien de stoottroepen van ‘Boy- Klaver’ heel erg graag met het kleffe corrupte vingertje, maar in hun eigen levens zijn het net kleine kolencentrales. Bah!

Steve Brown kaartte de ongelijkheid en armoede(Video) in A’dam al aan.