(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De algemeen bekende beruchte ‘Racist& Beroepsleugenaar Dijkhoff’ is in de jaarlijkse ‘Fake News-publieksverkiezing’ van de bejaarden EenVandaag gekozen tot (corrupte)Politicus van het Jaar. Voor de vijftiende keer brachten de leden van het bejaarden Opiniepanel (gemiddelde leeftijd boven de 60 jaar)hun stem uit. Geert Wilders werd tweede en ‘Yes, We can Boy- Klaver’eindigt als derde in zijn ‘Puber meisje-onderbroek’(Video).De bejaarden en in sommige gevallen reeds dementerende ‘NSB-Panelleden’ mochten het afgelopen jaar elke maand aangeven wie zij op dat moment de beste politicus vonden. Per maand stemden gemiddeld ongeveer 25.000 leden van het bejaarde Opiniepanel in de Publieksverkiezing van EenVandaag. Een groot aantal deelnemers en Kijkers was voor het einde een natuurlijke dood gestorven.

Two Face -Dijkhoffs ‘Racistische proefballonnen en liegen’ werken bij de bejaarden EenVandaag Kijkers en opiniepanel leden.
Zijn nuchtere, heldere manier van communiceren (Liegen) en zijn veelbesproken ‘ Racistische- proefballonnen’ zorgen ervoor dat  ‘Two Face-Dijkhoff’ het hele jaar opvalt bij de bejaarde leden van het Opiniepanel. Waar veel andere politici die ‘misdaad-plannen’ niet altijd op prijs stellen, kunnen veel bejaarde ‘NSB- kiezers’ ze wél waarderen. Een deelnemer schrijft: “Kernenergie en Racisme is wat mij betreft dé oplossing. Dijkhoff bralt het gewoon, ook al staat het niet in het ‘Pluk de armen en zieken- regeerakkoord’.

De focus op ‘Kruimel-uitkeringsfraude’ van Klaas Dijkhoff leidt af van Mega-Faudes van de ‘VVD-Henry Keizer-Ratten in pak’.

Poot van ‘Amsterdams Chapter’ VVD-misdaadgroep eist excuses van GroenLinks voor het feit dat zij  Dijkhoff kwalificeren  als een ‘apartheid- Racist ‘(Video).
Ook zijn de apartheid’s- plannen over extra straffen in  gekleurde achterstand ’s wijken, alwaar men ook nog een keer alle ‘Oliedollar & Klimaat Vluchtelingen’ al decennia  lang  dumpt. En het ‘Zwarte Piet-demonstratieverbod’ tijdens de Sinterklaasintocht kunnen op steun rekenen van de bejaarde NSB’ers. Met zijn manier van communiceren(=liegen,discrimineren,haat zaaien ), volgens de bejaarde NSB- panelleden ‘helder’, ‘to-the-point’ en ‘verfrissend’, verwoordt hij volgens zijn bejaarde NSB stemmers treffend wat er speelt in het land. ‘Two Face- Dijkhoff’ zelf wordt vaak omschreven als ‘nuchtere leider van een zeer succesvolle  ‘Rat in pak-misdaadgroep’ (video).

De corrupte Top VVD-er en Boss van AVROTROS/EenVandaag ‘Pedo Rose Ed Nijpers’(Video) was al in het ‘Trek-Eenden-zonnetje’ gezet door EenVandaag.

Wilders op twee; ‘Boy-Klaver’ derde.
PVV-leider Wilders wordt tweede in de publieksverkiezing van EenVandaag. Vooral in de laatste maanden van het jaar was de PVV-leider populair. Hij zegde zijn eigen cartoonwedstrijd af en “stelde daarmee het belang van de veiligheid van ons land boven zijn eigen belang“, schrijft een deelnemer. Ook Wilders felle optredens tegen ‘Taxfree-Shell-Rutte’&’CDA,D66 en CU Judas-partijtjes’ tijdens een aantal Kamerdebatten zijn kiezers niet ontgaan. Daar blijft hij volgens de bejaarde panelleden trouw aan zijn standpunten. Wij hadden vooral van Wilders genoten toen hij de vloer aanveegde met de altijd Liegende Rutte en het D66 ‘DDR66- Freakje Rob Jetten'(Video).

Rutte schrijft een ‘Open-Leugen-brief’in AD. Nu zwijgen ‘D66–Censuur-Ministers Ollongren & Engelshoven(Video) .
De derde plek is dit jaar voor ‘Yes we can Boy-Jesse Klaver’. Hij doet het vooral in het voorjaar goed met daarin bijvoorbeeld het goede resultaat van GroenLinksRechts bij de gemeenteraadsverkiezingen. EenVandaag vergeet hier even voor het gemak dat 50% van de Kiezers in Amsterdam(Video)thuis bleef, omdat zij totaal geen vertrouwen meer hebben in de corrupte Politiek van de Gevestigde  Orde.

GroenLinks gaat in de Mensensmokkel en Van Oijk verdedigt het tijdens ‘Migratiepact-Marrakesh’ Tweede Kamer debat(Video).

Gevestigde Orde NSB-partijtjes’ willen extra sancties tegen Rusland, maar geen enkele sanctie tegen Saoedi Arabië & US & UK(Video).

Maar vooral wordt gerefereerd aan ‘Boy-Klavers’ rol in het’ Bral & Lieg-debat’ van Rutte over de ‘Taxfree-Shell-dividendmemo’s. Iemand schrijft: “Hij stelde goede kritische vragen, was standvastig en geloofwaardig, een echte oppositieleider ,maar er veranderde niks door zijn inbreng.” Klaver komt daarnaast op veel deelnemers ‘toegankelijk voor lichtelijk dementerende- (NSB)- bejaarden‘ en ‘helder over voor puber-meisjes’  “ook als het over complexe zaken gaat(kuch)”. EenVandaag vergeet ook hier even voor het gemak dat het vuile werk van GroenLinks Rechts zoals het feit ze in de Mensensmokkel zitten en steeds Oorlog ‘s maatregelen eisen tegen Rusland(Video) en President ‘CIA-Vazal& Maffioso-Porosjenko’ steunen overlaten aan de ‘CIA-Trol- Bram van Oijk’.

Steve Brown, het Vrije geluid aangevallen door de Corrupte en laffe ‘VVD- Yab Yum-Hennis’&Politie’& GroenLinksRechts op de Dam voor ‘Oekraïne-Maffia- referendum’.