(van onze  corrupte VVD en CDA Klasse Justitie)

AMSTERDAM-NOIR-Ex Vestia ‘Crime-Boss Staal’ jat ook Internationaal van de armen. Rutte: ik Snap het(Video).Volksnieuws voorspelde het al: Gasmuntje uit de jaren ‘30 weer terug door Rutte&Co :Warm huis wordt luxe!(Video) . Boze en wanhopige kaal geplukte huurders van ‘Woningcorporatie misdaadgroep-Vestia’ zijn al ontevreden over achterstallig onderhoud aan hun (a)-sociale woningen maar zitten binnenkort ook nog met dank aan ‘Taxfree-Shlee-Rutte&CDA-D66,CU-Judas splinterpartijtjes’ in de kou. Deze arme sloebers kunnen de komende vakantie niet doorbrengen in de riante strandvilla van ex-Vestia ‘Elite-Maffiaboss& Huisjesmelker Staal op Bonaire. Want de ‘Rat in Pak Staal’ (Video) vraagt maar liefst 600 euro per dag huur. Maar ze kunnen ook niet hun vakantie doorbrengen in de voor 11 halve maand leeg staande Kapitale Villa van ‘Taxfree-Shell-Graai-King Willem’ in Giekenland (of zijn Villa in Argentinië) doorbrengen(Video), want als hij huur zou vragen ligt dat zo rond de 60.000,- euro per maand.

De onverbeterlijke Rat in pak Erik Staal heeft nog niet een dag in de cel door gebracht voor zijn ‘Mega-misdaden’ en dat is logisch,want bij behoort tot de aanhang van de VVD misdaadgroep met bendeleden als Huisjesmelkers Tweede Kamerlid Haga & Prins Bernhard Jr.. En die de Ratten in pak die verdwijnen zelden of nooit in de gevangenis van de Ministers van Klasse Justitie de CDA ‘Gestapo-Generaal  Grapperhaus’ en zijn ‘Gabber in crime de VVD-Gangster Dekker’. De ‘Mocro Maffia’ en Willem Holleeder en wij spreken er schande van.

Protestmars in Tilburg  tegen ‘Graai- Burgemeester Peter Noordanus’voor zijn Slavenwerk in ‘honger–bijstandsuitkering’(Video).
De Telegraaf en Volksnieuws onthulde al in 2013 dat ‘Bestuur-Gangster Staal’ een aan de ‘Witwas-Rat in pak Stichting HASA’ gelieerde villa in Zuid-Afrika gebruikte voor privé-jat-doeleinden en pikant is dat in dit verband de PvdA’er ‘Ras Boef Peter Noordanus’ zijn ‘gabber in crime’ daar vaak ‘Witwas-vakanties’ doorbracht. Waarom is die Bestuur-Gangster Noordanus nog niet gearresteerd? Wordt hij nog steeds beschermd door de VVD-Justitie van Minister ‘Aasgier Stef Blok'(Video)?

 

Steve Brown ontmaskerd ‘Viespeuk Jort Kelder’ & Mark Rutte(Video).

Bij  de Linkse Linke VPRO Buitenhof zorg was gisteren de corrupte schaamteloze ‘VVD-PR-Vat Jort Kelder‘ aan het dr. Goebbels brallen met de een of andere ‘CIA-Trol Jonathan Holslag ‘ dat de gewone Burgers vooral moeten oppassen voor China en als toetje zat er ook nog de D66 DDR66-Freak Rob Jetten'(Video)die op zijn beurt weer waarschuwde(Afleiding van de D66 roof en plunder pakrijken van het volk ) voor de Russen en miljarden meer voor de NATO wilde .