(van onze ‘Wie neukt wie Privé- Media-Maffia’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Johnny de Mol doet zijn ‘Potloodventer-naam’ eer aan in het kader van de Roast en zet foto met zijn ‘grote’ LUL online(Video).
Tijdens de rechtszitting tegen ‘Massa-Rapist-Weinstein’ vrijdag heeft een ‘actrice-BN-Hoertje’ die anoniem wil blijven uitgesproken dat de ‘Riool-filmproducent’ tegen haar heeft opgeschept dat hij bizarre seks en heel veel cocaïne heeft gehad met Jennifer Lawrence. Variety meldt dat de vrouw een zaak tegen ‘Massa-Rapist-Weinstein’ heeft aangespannen omdat hij haar zou hebben gedwongen tot orale en anale,etc.seks en snuiven van heel veel cocaïne. Ook masturbeerde hij volgens haar verschillende keren luidkeels dierlijk zingend in haar bijzijn en dreigde hij haar ‘BN-Hoertjes-carrière’ te dwarsbomen als ze zou tegenstribbelen. Hij maakte dezelfde waanzinnige dierlijke geluiden zoals Johnny de Mol Jr. dat deed toen hij open bloot op ‘RTL-Riool-TV’ in zijn blote Kontje brullend  tegen zijn ‘BN-Hoertje Estelle Cruyff  ‘Zuig aan mijn Potloodje’. Zie Video hierna:

‘Subsidievreter Jelle Brandt Corstius’ werd ook gedwongen tot ‘Orale-Johnny de Mol-Harvey Weinstein-Sex’(Video).

In de rechtbankdocumenten staat te lezen dat de gevallen ‘Massa-Rapist-filmproducent’ in zijn dikke blote kont de actrice in 2013 in zijn kantoor tegen de grond zou hebben gewerkt om vervolgens haar ondergoed uit te doen  en cocaïne in haar anus en vagina wilde douwen met zijn ‘Potlood’ al uit zijn broek. Zodra de actrice duidelijk maakte hier niet van gediend te zijn, vroeg hij haar of ze wel echt actrice BN-Hoertje en Junkie wilde zijn. Hij zou haar hebben gezegd haar ’dromen uit te kunnen laten komen’ met als bewijs: „Ik ben naar bed geweest met Jennifer Lawrence en zie hoe ver ze gekomen is: ze heeft door mijn macht een ‘Nep en Fop-Oscar'(Video) gewonnen.Lawrence ontkende dit vrijdag. „Mijn hart breekt als ik denk aan alle vrouwen die slachtoffer zijn van Harvey Weinstein en ook van die kleine Dwerg in Holland ‘Potloodventer&Massa-Rapist-Johnny de Mol Jr’ ”,reageert ze. „Ik heb alleen een professionele relatie met hem gehad. Dit is weer een voorbeeld van de leugens die hij gebruikte om talloze vrouwen in de ’Rapist-BN-Hoertjes-val’ te lokken.”

‘DDR66-Minister Ollongren’ aka “De Censuur Queen” Koketteert vals met wens voor een sterke pluriforme media(Video).

‘Massa-Rapist Weinstein’ wordt door tientallen vrouwen beschuldigd van verkrachting, aanranding en seksuele intimidatie. En bizae genoeg Johnny de Mol Jr. nog niet door een BN-Hoertje. In tegendeel hij wordt door de ex corrupte politieman en wanhopige Wannebe’ BN- Hoertje  Ellie Lust ‘neergezet(Video) en de ‘Nep en Fop Roast’ van Comedy Central als een Heilige van een zeer gerespecteerde ‘Nobele-(Maffia)-Familie de Mol’ van onbesproken gedrag die een zegen zijn voor de mensheid en alle gehandicapten in Nederland, maar in werkelijke in dienst staan van  het ‘Taxfree-Shell-Koningshuis’ en de corrupte Gevestigde Orde politiek. En dat laatste is de hoofdreden dat de ‘Massa-Rapist-Johnny de Mol Jr.’ , Kees van der Spek aka “het Nijlpaard Hoofd”&’ Insluip-Geilneef-Junkie Peter R. de Vries'(Video) nog niet worden vervolgd in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte’& ‘CDA,D66,CU-Judas splinterpartijtjes’.