(door de Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- King Willem & Taxfree-Shell-Rutte’ & Co: Laat de armen ook sterven van de dorst(Video).
De ‘Killer-Elite-maffia -Afpers-energienota’ wordt volgend jaar een groot probleem voor honderdduizenden Nederlandse huishoudens. Die gaan weer net als in de jaren ’30 van de vorige eeuw de kou in en arme bejaarden zullen weer doodvriezen in het ‘Mooie Land’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co en zijn boss ‘Taxfree Graai-King Willem & Parasieten-familie’. Die’ Royal-Elite-Killer-Maffia-familie’ zit en zal er altijd  warmpjes bij zitten. De Neo-‘Christelijke’-Liberale misdadige stroming met het ‘Taxfree-Shell–Koningshuis’ is feitelijk misdadiger jegens het Volk dan de ergste ‘Volkse-Maffia-groep’.  Steve Brown legt u hierna uit hoe dat zit:

Mede door fors oplopende energiebelastingen en -heffingen dreigt een warm huis een luxe te worden en dat hadden wij reeds voorspeld :” Met ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig weer terug: Het Gasmuntje(Video)”.

Derde Wereld toestanden sluiting Slotervaart-Ziekenhuis.VVD ‘Minister Boef- Bruno’ wist van niks(Video).
De afgelopen week regende het klachten van onze lezers van onze Kijkers van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV, die een Afpers-brief op de mat zagen landen van hun energieleverancier met forse aangekondigde verhogingen opgelegd door ‘Taxfree-Shell Rute’&‘Judas-splinterpartijtjes- CDA,D66 en CU.’ Die worden veroorzaakt door duurder gas en stroom omdat Rutte zich heeft laten afpersen door Puppet van de ‘US-Killer-Elite’ ‘Mad Dod-Child-Killer-Trump’ en zijn Laffe en corrupte CIA-Trollen GroenLinksRechts Bram van Oijk &D66 DDR66  Soerdsma(Video) om duurdere en extreem milieu vervuilende ‘Fracking Gas’ te kopen van de ‘US-Killer-Elite’ in plaats van en het goedkopere minder milieu vervuilende Russische gas.

CDA-Psycho-Minister-Bijleveld’ bezoekt Wapenhandelaar ‘Mad Dog Trump’ om Orders op te halen(Video).
Maar ook door de oplopende Btw. Watergeld, Huur en Zorgpremie verhogingen etc.  en een duurzaamheidsheffing. Het regiem ‘Taxfree-Shell- Rutte&Co’ vangt zo volgens prijsexpert Ben Woldring inmiddels 46,7 procent van de energierekening die ‘Rutte&Co’ dan weer verdelen onder ‘King Willem&Parasieten-familie’,zijn aanhang de Ratten in pak(Video) en zijn ‘dr. Goebbels-Staat-NPO'(Video) ,etc.

Wat u niet ziet bij de Staats-NOS: Exorbitant cost, multiple failures, years overdue F35(Video). Rutte het is Oké!

En het geroofde poen van ‘Jan met de Pet’ ook nog  besteden bij hun ‘Elite-Maffia-Boss’ ‘Mad Dog Trump’ met o.a. het kopen van  de waarschijnlijke nooit vliegende en  bodemloze verslindende ‘Strijkstok -miljarden put- SF’s ( F-35)’kondigde De Facto Christelijke  psychopathische CDA Minister Bijleveld vandaag trots aan.