AMSTERDAM-NOIR-Over 14 percent of the French live below poverty line met dank aan ‘Boy Macron’ de President Puppet van de ‘Ultra-Rijken’. Gele Ventjes’ Walgen van De ‘Frans Timmermanssen’(Video)
Een op de vijf mensen kan in Amsterdam Osdorp zijn of haar rekeningen al lang niet meer betalen ontdekt de ‘NSB-telegraaf vandaag. Beetje laat en een beetje te weinig. Een jaar of 20 en het is bijna één op de drie mensen en geen 1 op de 5. Daarnaast stellen wij en de Stem van de Straat-Amsterdam-NoirTV/SaltoTV al jaren dat 30 procent van de Amsterdammers  en 3 miljoen Burgers in NL onder de armoedegrens moet zien te overleven. En dat 50 miljoen EU-Burgers ook onder de armoedegrens moeten zien te overleven. De ‘NSB-Telgraaf’  vraagt naar de bekende weg in Amsterdam Osdorp of mensen dat voorgaande ellendige beeld herkennen.

Trekken politie en havenwerkers het ‘Gele Hesje’ aan tegen ‘Royal-Taxfree-Shell-Rutte&Co’(Video).

Een aantal mensen die de ‘Oranje Boven-NSB-Telegraaf'(Video) interviewde noemen Rutte en scheldwoord voor een walgelijke ‘VVD-man’ die alle ellende van de gewone man al 12 jaar weglacht, terwijl hij bijv. als een Havik er voor waakt dat ‘Taxfree-Shell-Graai-King Willem’ &’ Parasieten-Familie’ zijn jaarlijkse ‘Taxfree-uitkering’ van ‘slechts’ 300 miljoen euro vangt.