AMSTERDAM-NOIR-Deze week uitgebreid aandacht in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto aflevering:” GroenLinks in de Mensensmokkel en Amsterdammers Untermenschen & Coke-Snuivers ‘Witwas-Predikant-Ondernemer Van Zwieten’& ‘Nimfomane Van Royen’ &‘’“#Metoo-Johnny de Mol Geroosterd(Video)  voor de Oorlog‘s misdaden van ‘Red Nek- BushSr’ en de ‘US-Killer-Elite’ Presidenten Puppets .We beginnen onze uitzending met  somewhere over the Rainbow – Israel “IZ” Kamakawiwoʻole  en eindigen met Robbie Hutton & Chrissy Wilson musicians from Schotland zodat we met zijn alle nog hoop houden en genieten van het leven,want onze komende uitzending is deze week Inktzwart: En om de in de sfeer van  Hoop en Vreugde te blijven Jerry TurnerX met zijn Top 3 Gouden ouwe als ‘Knal-afsluiter’ van 2018 .

Wordt Wakker News
Maar ook ‘Boy Macron ‘buigt voor moedig Protest van uitgebuit Franse Volk.Nu Rutte nog! De ‘Volks-Roots- beweging’ van de ’Gele hesjes’ kwamen ook in protestactie in België tegen de Straf de armen Maatschappij. In Nederland bleven de protestacties helaas weer beperkt en werd zelfs een man met ‘Geel Hesje’ hardhandig door de politie de Tweede Kamer uitgegooid toen de ‘CIA-Trol-GroenLinks Rechts Bram van Oijk zijn ‘Migratiepact-Marrakesh-vuiligheid’ aan het brallen was(Video).Van die protestactie ziet u a.s. maandag een reporter in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SatoTV van onze moedige Straatreporter&Kokkenluider Nico van den Ham(Video).

Exclusief: Bush Sr.’s  zijn verzwegen nalatenschap  by the corrupte MSM van het Corperate crime :War Crimes, Racism, Obstruction of Justice. Afgelopen dagen werd de Criminele-psychopaat&Massa-moordenaar Bush Sr door de MSM en de Staats-NOS en alle Gevestigde Orde kranten zoals o.a. de  bejaarde ‘Goed MENSEN- Volkskrant’ en de ‘NSB-Telegraaf’ dagelijks de hemel in geprezen , maar wie hij echt was zag u niet, maar wel bij de Stem. En de Exclusieve  Primeur in Nederland van de door de MSM dood zwegen schokkende documentaire.  Paying the Price for peace :Stop the ‘US-Killer-Elite’ with Puppets Reagan, Bush,Clinton, Obama, Trump. Dat ziet u alleen bij ons en leest u  alleen in Volksnieuws uit Amsterdam- Noir.