( van onze Internationale ‘Elite-Gangster-G20-Maffia’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Boy-Macron’ laat met rubberen Kogels schieten op het Franse Volk en geeft Crown Prince Salman als eerste een hand & Prostesten tegen G-20.(Video).
Op de ‘G20-Elite-Maffia-Wereldtop’ in Buenos Aires liepen zowel ‘Godfather Rutte’ van de Misdaadgroep rond als de  Massamoordenaars Kroonprins Mohammed bin Salman, ‘Mad Dog Child-Killer-Trump’ en ‘Liar May’ van de Real Axis of Evil .(Video)  vrij in de rondte. De ‘Crown-Prince-Dictator Salman’ liep wat in de weg omdat hij de opdracht heeft gegeven voor de moord op journalist en ex CIA agent Jamal Khashoggi. Dat Salman,Trump en May verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse Genocide op tenminste nu al 85 duizenden kinderen in Yemen was en is voor ‘Taxfree-Shell- Rutte ‘en zijn bazen de  ‘Royal-Taxfree-Shell –Multinationals’ nooit geen probleem om gewoon ‘Bloed-zaken’ te doen met Salman,Trump en May. En die Multinationals laten dan weer hun ‘bloed-miljarden’ o.a. Witwassen op de VVD-Zuid met de ‘Witwas-Ondernemer& Duivelse Predikant Van Zwieten  (Video) van  het ‘Holy-Fake-News-Comedy-‘Roast-Team’, die tevens de beste vriend is van ‘ “#Metoo-Potlootventer Johnny de Mol Jr.’.Een paar  bange en/of fatsoenlijke Wereldleiders liepen Salman daarom straal voorbij, zo ook Rutte(Video)  meldt de intens corrupte Fake- News the Guardian. Toen hij  Salman voorbij liep gaf hij wel direct Poetin een hand. Als de kleine War-Mongul &Anti-Rusland-Oorlogshitser ‘D66DDDR66 Sjoerdsma’ en zijn gabber in crime ‘GroenLinksRechts Van Oijk’  dat maar niet zien,want dat worden die twee kennelijke ‘CIA-Trollen’gelijk weer woest op Rutte en Poetin(Video).

>Yemen Be Damned, Ex CIA  Boss-Murder& Drugsdealer-Fat-man Pompeo Doubles(Video) Down on ‘US-Killer-Elite’  Support for  Crown Prince Salman

Bluffer ‘Mad Dog-Trump’ haalt Bakzeil tegenover Keizer Xi Jinping op de G-20(video).

Massamoordenaar-Crown Prince Salman-Stijkstok-deal’ met ‘Misdaadgroep-VOC-Boskalis’ ‘Bloed-Winst op termijn’.Zijlstra pikt ook een ‘Bloed-graantje’ mee(Video).

Argentina Opens War Crimes Inquiry on Crown Prince Salman for Role in Yemen War. Nu nog tegen Trump & May(Video).
Nu rest de vraag was Rutte gewoon bang om de ‘Massamoordenaar-Salman’ een hand te geven of was hij een keer in zijn verrotte ‘VVD-leven ‘fatsoenlijk en weigerde hij daarom de ‘Massamoordenaar-Salman’ van Yemen een hand te geven. Die vraag is legitiem want even later toen hij per ongeluk Trump tegen het dikke bejaarde lijf liep schudde hij die zo onderdanig en langdurig klef de hand dat Trump dacht dat hij plaatselijke  ‘Gay-Guy’ was of zijn ‘Boy Macron’ en/of zijn ‘Boy Trudeau’ (Video). (Trump was vergeten zijn contactlensen( -10) in te doen)

Opmerking: Deze week alleen in de Stem van de Straat/SaltoTV:Franse Polite slaat Joke met Geel Vestje in elkaar& ‘Bennie-Boerka’ en krijgt woning van Halsema.
Deze week in deStem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video): De Stem verklaart zich solidair met het Franse ‘Volks-Verzet’ tegen ‘ Boy Macron’ de Puppet van de ‘Ultra-Rijken’ en Steve Brown Undercover als ‘Bennie-Boerka’ en krijgt luxe woning van Burgemeester Halsema(Video). En moedige Allesdeskundige Joke loopt mee in Parijs namens de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV met de ‘Gele Vest-Protest-opstand’ tegen ‘Boy Macron’ de Puppet van de Ultra-Rijken en wordt keihard door de Franse Politie in elkaar geslagen. Maar ook aandacht voor Zwarte Piet wordt Piet(Video). En ‘Honger-Bijstandsgerechtigden  in Amsterdam op Sinterklaas dag vernederd  tot op het bot door het onmenselijke Gemeente Bestuur Amsterdam. En Amsterdamse corrupte ‘Vinger-politie’ aan de kaak gesteld door Jerry TunerX en nog veel meer ongekend Straat News( Geen Fake News).