(van onze ‘Royal-Pulp-Media-Maffia- propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wij hebben in het verleden menigmaal gepubliceerd over de ‘Royal-Doofpot-zaak’ Edwin de Roy van Zuydewijn en de misdadige rol die de ‘Staat-Pooier& Nazi Prins Bernhard’  en de daarop volgende corrupte en laffe premiers Balkende (is tegenwoordige ‘Mega-Witwas-Bankier-Gangster bij de ING-misdaadgroep ’(Video)) en Rutte daarin hebben gespeeld als Hofnarren van het Koningshuis. Na een radiostilte en verblijf van ruim vier jaar in het buitenland is Edwin de Roy van Zuydewijn zo arm als een Kerkrat en volledig murw gebeukt door de tentakels van het misdadige Koningshuis plotseling weer opgedoken in het verrotte ‘Royal-Parasieten-leven’ van de sinds 2008 ‘hertrouwde’ Prinses Margarita. De ‘Hofnar Rutte’ is zich rot geschrokken toen hem daar afgelopen vrijdag tijdens de wekelijkse ‘Jaknikkers-Parlementaire-Pers’ ontmoeting zo waar een vraagje over werd gesteld dat Prinses Margarita meineed heeft gepleegd toen zij in het verleden verklaard had totaal geen geld en inkomen te hebben. Van Zuydewijn is net als Julian Poch(video) het zoveelste slachtoffer van de  bikkelharde, en grootste succesvolste, rijkste en langst bestaande  misdaadgroep van Nederland.

Brown legt hierna uit waarom het ‘Taxfree-Shell-VOC-Koninghuis’ nooit zal worden vervolg:

In EenVandaan kondigde hij vrijdag een nieuwe rechtszaak aan met als advocaat ‘Domme Royce de Vries’ van het  corrupte en louche ‘Showbizz-advocatenkantoor’ van zijn Papi de Junkie- insluip –Geilneef Peter R.de Vries , om met terugwerkende kracht partneralimentatie te ontvangen. Nu is een strijd tegen het Parasieten Koningshuis in Nederland sowieso zo goed als kansloos, maar als je je dan ook nog laat vertegenwoordigen door ‘Domme Royce’  dan kan je het wel helemaal schudden. Dus waarom trekt ‘Domme Royce’ nu kansloos ten strijde tegen het ‘Taxfree-Shell-VOC-Koninghuis’’ Nou, dat is simpel gratis massa publiciteit over de rug van de murw gebeukte Edwin de Roy van Zuydewijn.

Antecedenten van het Koningshuis niet na getrokken ,maar dat doet Pateo(TV) en de Stem van de Straat/SaltoTV en wij.

Kansloze Edwin de Roy van Zuydewijn weer in de slag met het “Royal-OM” van Nazi Prins Bernhard(Video).

Als de ‘Syfilis Koninklijke Familie’ een bewijs van goed gedrag zou moeten overleggen mochten zij niet eens achter de Vuilniswagen(Video).

De ‘Super-Parasiet- Prinses Margarita’, dochter van eveneens ‘Super-Parasiet annex bloedzuigers Prinses Irene ‘en petekind van ‘Prinses-Vampier-Shell- Beatrix’, huwde in 2001 in Frankrijk voor de kerk met Edwin de Roy van Zuydewijn. Beiden waren een half jaar later niet welkom bij het huwelijk van Margarita’s oudste neef toen nog ‘Prins-Bier- Willem-Alexander’ en in 2003 deed het verongelijkte paar in een interviewreeks in HP/De Tijd een opmerkelijk boekje open over de misdadige Koninklijke Familie.

Koningin, premier, parlement, Kabinet van de Koningin, Margarita’s opa de’ Staats-Pooier & Nazi prins Bernhard’, RVD-dr Goebbels -hoofd Eef Brouwers, de corrupte veiligheidsdienst, Binnenlandse Corrupte Zaken en Justitie en de Feodale extreem corrupte familie Bourbon-Parma raakten bij de geruchtmakende en misdadige ‘Doofpot-zaak’ betrokken. O.a. de antecedenten van Edwin waren nagetrokken op verzoek van de ‘Staats-Pooier Bernhard’ zonder dat daar door een bevoegde instantie formeel toestemming voor was gegeven, hetgeen ertoe leidde dat de politieke verantwoordelijkheid voor de positie van het Kabinet van de Koningin op papier werd gewijzigd, maar in werkelijkheid nog steeds hetzelfde zijn en niemand voor die misdaad werd gearresteerd.

Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia en het Koningshuis in beeld: ‘Yab Yum-Prinses’ Mabel &Oerdomme  Linda de Mol(Video).

Meteen na Prinsjesdag beslag fiscus op Kapitaal pand Burgemeester Krikke ‘Gelukzoeker & Mega-Fraudeur-Munie’(video).

‘Domme Royce:Mijn cliënt heeft het heel moeilijk gehad, is nu afhankelijk van giften en mij en mijn Papi, heeft als een nomade geleefd de afgelopen jaren en heeft ook net als ik eens een keer recht op een Haring”(Video), bralde de  ‘Riool-Showbizz-advocaat- Domme Royce de Vries’ in de ‘Bral-uitzending’. Maar er is wellicht nog een andere duistere  reden dat ‘Domme Royce’ als zoon van ‘Politie-informant &Maffia-journalist Peter R. de Vries’ Van Zuydewijn als cliënt heeft genomen en dat is om hem volledig uit te horen ,direct en/of indirect voor de AIVD en dus het Koningshuis. Vergeet niet in dat verband  dat de Pulp-Media Maffia van Bagger-psychopaat John de Mol al jaren een verbond heeft met het Koningshuis. Margarita verging  het als ‘Royal-Parasiet’ uiteraard veel en veel, veel, veel, veel  beter.Ze keerde terug in de ‘Incest- boezem’ (video)van de ‘Royal-Elite-Maffia-familie ‘en trouwde in 2008 met de ‘gekochte’ peperdure Gigolo Tjalling ten Cate, met wie ze twee dochters heeft. Het paar vestigde zich op de Horsten en Margarita ging aan de slag als Nep en fop ontwerper van onder meer sieraden ( Politiek correcte Kul-armbandjes) en tasjes met de ‘Ras-oplichter en Knuffel-Vluchteling Munie’ te Den Haag.

Zwarte Piet steelt niet, Rutte&King Willem wel & ‘Mocro Maffia’(Video) helpt Armen. Stem van de Straat Promo afl 10.