(van onze niet gesubsidieerde ‘dr. Goebbels-CIA&Salman- Moord’(Video) redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Salman eist de doodstraf tegen de Special Forces van Salman die in zijn opdracht Khashoggie hebben vermoord(Video).
De Amerikaanse president Puppet ‘Mad Dog-Child Killer   Trump’ zal niet luisteren naar de Turkse geluidsopname van de Moord en Martelingen op de Saudische journalist en ex CIA agent en Washington post journalist Khaghossi. „We hebben de band, maar ik wil niet naar de opname luisteren, er is geen reden voor mij om ernaar te luisteren”, bralde Mad Dog Trump in een infantiel  interview op zondag met dr. Goebbels fake News- Fox News.“Ik ben (niet) volledig geïnformeerd, er is geen reden voor mij om het te horen” bralde de laffe Trump.Hij had zijn corrupte adviseurs gevraagd of hij er naar moest luisteren en zij hadden hem dat afgeraden en mij geadviseerd dat ik gewoon moet kijken waar ik altijd naar staar als ik niet in slaap val en dat is Fok News en’ Showbizz- Moran-( debielen)- Reality-Riool-Shows’ en naar mijzelf voor de spiegel. „Ik weet alles wat er op die tape staat zonder dat ik het hoef te horen. Het is zeer wreed en verschrikkelijk, maar ja wij doen het zelfde met onze ‘Torture Queen’ Gina Haspel’ van de Deep State”- CIA ”,aldus de laffe en extreme domme maar levensgevaarlijke ‘Red Neck- President. En dan te bedenken dat deze bejaarde “#Metoo-Kruizengrijper- Mafdaai’ de Leider is van de ‘Westerse-(Killer-Elite)-Wereld ‘!

Moordcommando van Crown Prince Salman krijgt de schuld. Trump& schoonzoon Kushner tevreden(Video).
Trump wil gewoon niet horen hoe zijn grootste bondgenoot&Wapenkoper in het Midden Oosten de ‘Massa Moordenaar-Crown Prince Salman’ mensen dagelijks laat vermoorden en martelen. Bovendien is de Crown Prince Salman de beste ‘vriend’ van zijn sluwe extreem corrupte en doortrapte schoonzoon Kushner en zijn dochter debiele Ivanka Trump.

Vorige week bevestigde de Turkse president ‘Sultan Erdogan’ officieel het bestaan van geluidsopnamen van de moord & martelingen op Khashoggi. Ze waren gedeeld met een aantal landen – waaronder Duitsland, Engeland, Frankrijk en de VS. De corrupte en laffe Engelse Premier ‘Liar May’ heeft na luisteren van de Tapes voor het eerst sinds een kwart eeuw weer eens ‘Natte Doos’ gekregen en  onmiddellijk opgeroepen Rusland te boycotten. De Franse President ‘Boy Marcon’ van de Ultra-Rijken (Video) heeft laten weten na het luisteren van de Tapes dat de wapens die zij aan de Crown Prince Salman verkopen goed gebruikt worden in Saudische Ambassades en in Yemen.

Rutte te ‘druk’ met Zwarte Piet  en het Nederlandse  Volk kaal te plukken voor de ‘Royal-Ultra-Rijken Elite-Gangsters(Video).
Het ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte3’ heeft bij monde van D66 ‘DDR66-PLO- Minister Kaag-Anis al-Qaq’ de Tapes geweigerd, want daar zou Shell en Rutte slecht tegen kunnen en bovendien heeft Rutte het op dit moment te ‘druk’ met zijn Zwarte Piet en Rusland. De CIA heeft inmiddels bevestigd  wat Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat-Amsterdam-/Salto-TV vanaf een dag heeft gesteld dat Crown Prince Salman de opdracht heeft gegeven voor de ‘Martel-Moord’ op Khashoggie. Vandaag komt Amsterdam-NoirTV exclusief met de explosieve en extreem schokkende Tape dat zij het lijk van Khashoggi  hebben gevonden.

Opmerking: Vanavond om 23.00 uur kom de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV(Video) met de uitzending: Zwarte Piet steelt niet, maar Rutte des te meer van het Volk & ‘Mocro Maffia’ helpt armen op de Dam (deelt kleren en voedselpakketten uit) en Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia(Video) en het Koningshuis in beeld: Prinses Mabel & Linda de Mol