(van onze PvdA-Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Groningen was gisteren in het geheel niet onder de indruk van PvdA-Hoertjes ‘Nep en Fop-oorlogstrom’ van de arbeidersverrader en corrupte ‘Ping Pong Democraat’(Video) ex Vice Premier Loopjongen Schizofrene Asscher van de ‘Gay Godfather Rutte’ van de  VVD-Misdaadgroep.

Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna het principe van de ‘Ping Pong Democratie’ uit:( de uitleg was zelfs te schokkend voor Cafe Weltschmerz, want zij hebben deze uitzending nooit uitgezonden).

Samsom beloont voor zijn Arbeiders verraad met ‘Mega-Graai-Klus ‘door zijn Godfather Rutte.
Nu is Asscher opeens zwaar tegen alle Pluk de armen, zieken en bejaarde kaal ‘Misdaad-maatregelen’ van Rutte en dumpt de ‘Islam-Oliedollar Vluchtelingen’& White Helmets-Terroristen’ in de Volksbuurten met voorrang op een huis(Video) waarvoor hij zelf mede verantwoordelijk was en is. Nadat ‘Schizofrene Asscher’ 4 jaar lang als loopjongen de Hoer heeft gespeeld voor Rutte en het meedogenloze, fascistische Groot Kapitaal en Taxfree-Shell-King Willem& Parasieten-Familie. En het feit dat Asscher genadeloos misdadig bezuinigd  heeft op sociale voorzieningen en de Laagste Klasse probeerde hij dat gisteren in Groningen te verbloemen en weg te poesten. Hij kan zich beter door Zwarte Piet in de zak laten stoppen en voorgoed verdwijnen naar Spanje in het Luxe Wachtgeld(Video). Gisteren was de arbeidersverrader Asscher omringt met een stel ingehuurde ‘SBS-Riool -Showbizz-jongelui-acteurtjes’(kosten 10.000,- euro) in Groningen met de bekende  beruchte Rode rozen waar eens ‘Imam Samsom’ met zijn ‘Callgirl Saar van Bueren’(die Hoereert zich riant betaald  nu al weer tijden bij de ‘EU-PvdA-MH17-Huilcomediant –Timmermans’) ook mee liepen te leuren door de straten. En daarna als een Hitsige baasje als ‘Supersonische-geile Raket’ in zijn gratis Bolide met ‘Jan met de Pet-chauffeur’ wegscheurde (bonkte) van het in zijn ogen domme ‘PvdA-gepeupel’. Veel Groningers  jouwde Asscher uit? ‘Rot op arbeiders verrader, jij  en die ‘Geile Beer Samsom’ hebben ons met die Rutte 4 jaar aan het Gas gelaten voor de ‘Taxfree-Shell-Multinationals’ ,‘PvdA-Boef’ dat je bent’.O

Opmerking:A.s. maandag kom de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV(Video) met de uitzending: Zwarte Piet steelt niet, maar Rutte des te meer van het Volk & ‘Mocro Maffia’ helpt armen op de Dam (deelt kleren en voedselpakketten uit) en Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia(Video) en het Koningshuis in beeld: Prinses Mabel & Linda de Mol.