( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wereldwijd pikken Mensen de autoritaire ‘Rat in Pak-staatsbemoeienis’ niet meer!Behalve in NL(Video).
Gisteren kwamen de Fransen weer eens massaal in het verzet tegen ‘Boy Macron’ de President Puppet van de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ en de ‘Taxfree- Multinationals’zoals ‘Gay-Godfather Rutte’ van de VVD-Misdaadgroep dat in Nederland is.Niks geen Zwarte Pieten:  200 gewonden, één dode en honderden arrestaties door de ‘NSB- blauwe hulp troepen’( politie) van ‘Boy Macron’.

Ook de kaal geplukte Grieken door o.a. Merkel en haar loopjongen de ‘PvdA-Gluipers Dijsselbloem’ en de Bankier-gangsters kwamen gisteren in verzet tegen de’ EU & US-Killer Elite’ en marcheerde o.a. op naar de Amerikaanse Mad Dog Trump-ambassade(Video). Niks geen Zwarte Pieten!

Amper Protest tegen ‘Taxfree-Shell-Rutte&Judas-CO’(Video) en voor ‘Sociaal Nederland’ in Amsterdam.

Amsterdam-NoirTV zendt uit een Bunker:’PvdA Gluiperd& Slachter van het Griekse Volk Dijsselbloem & ‘Shell-Moordenaar- Zalm’ ontmaskert als ‘Mega Oplichters’ van het Volk(Video).

‘Aasgier & Racist Stef Blok’: Het is genetisch bepaald: Zwarte Piet Oké voor afleiding en Pas op voor de Russen en Italianen.
De Italiaanse regering maakt zich niet bepaald geliefd bij de ‘Brusselse-Graai & Naai-Elite’. Er ligt een menselijke begroting met daarin onder meer een vervroeging van de aow-leeftijd, een stukje basisinkomen)
Maar amper een woord over het Griekse en Franse opstand tegen de uitbuitingen van de ‘Killer-Elite’ in de het ‘oude mannen NSB -Vod de Telegraaf’. De op één haar na failliete ‘NSB-Telegraaf’ stond gisteren en vandaag bol van de ‘spannende’ ophitsende hysterische ‘Zwarte Pieten-Riool-artikelen’ met titels als: ‘Grimmige sfeer in Leeuwarden: ‘Politie op slinkse wijzen afgeleid’, ‘Fouilleren bij intocht Zaanstad: “Wat heeft u in uw zak”, ‘Rellen en onrust bij diverse intochten’. Bij de ‘dr. Goebbels-Staats-NOS'( 1 miljard ‘subsidie’ (omkoping) per jaar van Rutte&Co(Video))  was en is het niet veel anders. Het ontbrak er alleen nog maar aan dat de corrupte Gevestigde Orde politiek met die twee gluiperige tot op het bot corrupte kleine ‘War Monguls GroenLinks Rechts Bram Ojik& D66DDR66 Sjoerd Sjoerdsma‘ (Video)de Russen de schuld geven achter de ‘Zwarte Piet Kul-onrust’.  Voor het echte nieuws dat er maatschappij toe doet voor het Volk moet u tegenwoordig zijn bij RT( Russia today) ,Anti-Media , Nico van den Ham, de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV en ons.
Opmerking:A.s. maandag kom de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video)  met de uitzending: Zwarte Piet steelt niet, maar Rutte des te meer van het Volk& ‘Mocro Maffia’ helpt armen op de Dam (deelt kleren en voedselpakketten uit) en Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia(Video) en het Koningshuis in beeld: Prinses Mabel & Linda de Mol.