( van onze Wordt Wakker Redactie) 

AMSTERDAM-NOIRJournalist Khashoggi :“Brutally tortured, killed and cut into pieces” at Saudi Consulate: Trump & Rutte &Ojik zwijgen(Video).
Zo even eisten de GroenLinksRechts kleine en bejaarde ‘War Mongul & Anti-Rusland -Bram van Ojik’ in vereniging met zijn ‘Gabber in crime’ de kleine D66 ‘DDR66-War Mongul-anti-Rusland Sjoerd Sjoerdsma‘ van de VVD Minister ‘Aasgier&Racist Blok’ van ‘Buitenlandse -Lieg- anti- Rusland-Zijlstra-Zaken'(Video) in de Tweede Kamer wederom dat de Russisch gasleiding niet mag worden afgemaakt naar Duitsland. Werken zij stiekem voor de CIA en/of de Ultra-Rijken-US Kiler-Elite? Of  zijn ze beide gewoon NSB-ers van de oude ‘SS-stempel’?

Wilders veegt de vloer aan met ‘D66- Freakje-Jetten’ en dient motie van wantrouwen in tegen liegende Rutte en zijn ‘Judas-Misdaadbende’(Video).

‘Rusland Hysterie –dag’ bij de Staats BBC& NOS: Armen gaan 9 jaar eerder dood dan de Rijken(Video) en daar komt geen Rus aan te pas !

Trump&Obama: America First: 500.000 Killed by ‘America’s-Killer-Elite’ with Global ‘Fake- War on Terror’(Video). GroenLinks Rechts Bram van Ojik& D66 DDR Sjoerdsma  pas op voor de Russen
Beide kleine War Mongul’s willen dat het Russische Gas over het grond gebied van de Oekraïense President  ‘Maffiasoss& CIA Vazal- Porosjenko’  blijft gaan zodat hij van  de miljarden die zij daarvoor krijgen wapens kan blijven kopen bij ‘Mad Dog Child-Killer Trump’ om indirect tegen Rusland te vechten en als hij het wil altijd die Gasleiding kan opblazen.

Steve Brown, het Vrije geluid aangevallen door de Corrupte en laffe ‘VVD- Yap Yum-Hennis’&Politie’& GroenLinksRechts op de Dam voor ‘Oekraïne-Maffia- referendum’.