(van onze ‘Royal-Pulp-Media-Maffia- propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Prinses Mabel Schatrijk(Video) met beursgang Adyen & Prins Bernhard jr. Schatrijk met Huisjesmelken & King Willem 300 miljoen per jaar in Wonderland.
Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media van ‘Maffiaboss & Bagger-psychophaat-John de Mol’ (Video) en het ‘Taxfree-Shell-Koninghuis’ schittert deze week in beeld op de cover met ‘Yab Yum Prinses Mabel’ & ‘Oerdomme Linda’ van het droogstaande ‘Christelijke’-Oranje Boven-plattelands vrouwen op leeftijd blad:”Linda”. De foto is overigens zwaar gephotoshopped, want de beide ‘Hoeren’ hebben geen enkele rimpel in hun gezicht en lijken wel (‘Incest-Zombie-TV-zusjes’).Maar dat zien de domme bejaarde droogstaande lezers van het op één haar na failliete vod Linda natuurlijk niet.

Taxfree-King Willem & Family’ in ‘300 miljoen euro per jaar Wonderland’(Video).

‘DDR-Minister Ollongren’ en ‘#Metoo-Johnny de Mol’ samen bij ‘Oerdomme Linda de Mol’ op de ‘Riool- bank’(Video).
Nog niet zo lang geleden kwalificeerde Koningin ‘Shell-Beatrix’ de Pulp-Media van in hoofdzaak ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn ‘Potloodventende-“#Metoo-Dwergzoontje Johnny de Mol Jr’.(Video) als de ‘Riool-leugen’ regeert. Maar al gauw koos het Koningshuis eieren voor zijn Geld&bestaan en sindsdien trekt het Koningshuis hand in hand op met de ‘Pulp-Media-Maffia‘ om de massa Oerdom te houden met infantiele -Tokkie-mee zing- Koningsliederen’ en andere ‘Hersenverpulveraar-Oranje Boven-propaganda’ bij o.a. de Staats-NOS met dr. Goebbels-‘Rusland-kenner-Hater-Kysia Hekster'(ook werkzaam voor de AIVD(Video))en ‘RTL-Riool-Boulevard’ met ‘Oranje boven Royal-(ex) Oss Marc van de Linden‘. Bij het verschijnen van dit artikel was nog niet bekent of wanneerJohnny de Mol Jr. Prinses Mabel ook heeft ge-#Metoo.

 

De Underground Presentator van de Stem van de Straat/SaltoTV ing Steve Brown legt in de reportage hierna uit waarom de meeste succesvolste misdaadgroep van Nederland het Koningshuis nooit zal worden vervolgd: