(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Kabinet ‘Regime-Taxfree-Shell- Rutte1,2 ,3’:“Leve de Straf de arme (labbenkakken) maatschappij”(Video).
De misdadige afbraak van de toch al karige onmenselijke (a)-sociale voorzieningen en arbeidersrechten wordt nog verder afgebroken en is in strijd met de mensenrechten(EVRM). Wie doodziek is kan zo maar in één dag een failliet ziekenhuis worden uitgegooid en de arbeider kan binnenkort ook zo in één dag worden ontslagen. Door deze misdadige Derde Wereld  ‘Koolmees-Flits-ontslagwet’ kunnen de toch al kaal geplukte arbeiders dus gemakkelijker ontslagen worden door hun ‘VVD-Misdaadgroep’& D66 DDR66 & ‘Nep&Fop Christelijke-CDA’ &‘ CU-Incest-Bijbelbelt-Werkgevers Slaven-drijvers en ‘BIO-Industrie-dieren mishandelaars'(Video).

Er is straks niet meer één grote reden voor ontslag nodig, maar een optelsom van meerdere ‘Kul-redenen’ kan ook volstaan. Kortom alles kan binnenkort om een arbeider in een dag te lozen net als in de Derde Wereld- ‘Bloed-Winst-Labbenkakken-Ziekenhuizen’ van de VVD Boef- Minister Bruins(Video)‘ Lekker Christelijk en menselijk allemaal.

Minister Koolmees blijft kansloze loonkostensubsidie van €600 miljoen verdedigen )
(Bron:Das Kapitaal)

De ‘VVD&NPO-Stelling’ van NL & ‘VVD PR-Vatje-Jort Kelder’&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt”(Video).
Pikant is dat het Luxe Wachtgeld ongewijzigd blijft ondanks dat de SP die gelijk wilde stellen aan de ontslagregels voor de arbeiders. Daar zag de  laffe en corrupte ‘DDR66 Minister Koolmees’ ff niets in en dat is wel te begrijpen wat die zit vol met perverse en criminele altijd liegende D66 & VVD-“#Metoo-types als Zijlstra,Ten Broeke en ‘Penthouse –Loverboy -Pechthold’(Video). Met de misdadige ‘Koolmees-Flits-onslagwet’ wordt ook bijvoorbeeld de proeftijd verlengd voor arbeiders die een vast contract willen. Tegelijkertijd krijgen ze ook vanaf dag één ‘Nep en Fop-recht’ op ontslagvergoeding van ten miste één euro.

Drie jaar zonder contract en arbeidsrechten: Rijders PostNL voelen zich Slaven. Kelder & Bos & Koolmees:”Die Post-“Labbenkakken” moeten niet zeuren”.(Video)

‘Witte meisjes’ blijven steken op MBO met dank aan CU Minister Slob en vallen in Handen van Loverboy’s(Video).
De ‘VVD&D66-Werkgevers’ mogen hun personeel “Labbenkakken” door de misdadige ‘Koolmees-Flits-ontslagwet’ ook weer drie jaar zonder vast contract laten werken in plaats van de huidige twee. En voor onderbetaalde rechteloze invalkrachten in het op één haar na failliet onderwijs voor de Laagste Klasse in het algemeen en ‘Witte meisjes’ in bijzonder worden de regels nog soepeler waardoor ze vaker even de les kunnen overnemen van een zieke docent en verder nergens recht op hebben. Dus wie daar in trapt valt nog te bezien! Het wordt voor de ‘VVD-D66-CDA-CU-werkgevers ‘voordeliger als ze werknemers een vast contract aanbieden liegt Koolmees.Ze hoeven dan minder premie te betalen(kuch).Tegelijkertijd moet er meer afgedragen worden voor de rechteloze flexwerkers en arbeiders met tijdelijke contracten. Het verschil mag geen naam hebben.

Koolmees: ’Hard nodig om de (Ultra)-Rijken nog Rijker te maken’: Omroep-Max pakt Graaiende & Pensioenfonds ‘Mafioso-BOBO’s’ van D66  DDR66 Minister Koolmees aan.
Volgende week wordt de misdadige ‘Koolmees-Flits-ontslagwet’ officieel, met alle duistere en onmenselijke details gepresenteerd en ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep  loopt nu al dagen met een ‘natte doos’. Maar veel ervan was eerder al bekend omdat de ‘Koolmees-Flits-Ontslagwet’ dit voorjaar openbaar in consultatie ging en ingewijden weten dat er sindsdien weinig is veranderd aan het misdadige voorstel. Met deze forse afbraak van de arbeidersrechten voert het Taxfree- Shell-kabinet Rutte3′ en zijn ‘Judas-obscure-splinterpartijtjes CDA,D66 en CU’ hun  misdadige onderdelen van het ‘Pluk de armen en zieken kaal -regeerakkoord’ uit voor  hun echte bazen de ‘Taxfree- Royal-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’. „Het is en was hard nodig om onze ‘Slaven-arbeidsmarkt’ te ‘moderniseren’ om bijv. onze mooie ziekenhuizen winstgevend te houden, zodat ze niet meer failliet gaan in een dag en het Referendum ( Wil van het Volk) af te schaffen en het dagelijkse voedsel voor die Labbenkakken en hun nu al voor een groot deel ondervoede kinderen nog onbetaalbaarder te maken”, bralde premierde ‘Omgekeerde-VVD Robin Hood Rutte’ na de laffe en corrupte ‘Judas-Ministerraad’ in zijn wekelijkse ‘Bral & Lieg-Persconferentie’ met zijn vaste ‘Jaknikkers-Fake-News-Pers’.