(van onze ‘VVD&CDA-Pedo- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De hele Top van de Amsterdamse Politie(Video) is corrupt tot op het bot verworden onder leiding  van korpschef Aalbersberg.
De extreem corrupte en laffe Pieter-Jaap Aalbersberg nu nog korpschef van de Amsterdamse corrupte ‘Vinger-politie’ en voormalige Duistere rechterhand van de PvdA ‘Islam-Fraude King-Ping -ex PvdA Burgemeester van der Laan’ gaat ‘Royal-Pedo-Doofpot-leiding geven aan de landelijke selectieve  terrorismebestrijding. Hij volgt de laffe en corrupte ‘Acacadabra Dick Schoof’ op als eveneens  corrupt er laf selectief Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid voor de ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’, brallen ‘AIVD-bronnen’ tegen hun Clubblad de ‘NATO-NRC’ van ‘Hoofdredacteur-NBS-er Peter Vandermeersch’.

‘Inkt-zwarte Doofpot-Carrière’ binnen de corrupte politie,de Blauwe Hulp Troepen van de Heersende Klasse(Video).

De extreem laffe Aalbersberg (1959) ‘studeerde'(lees: in de ‘NSB- pas’ lopen)in 1981 af aan de verrotte Politieacademie. Daarna ‘werkte’ hij bij de eveneens zeer selectieve,corrupte en laffe Centrale Recherche Informatiedienst (CRI), die alle ‘Royal-Pedo-Elite-Top-politci- misdaden’(Video) in de Doofpot moet houden van de Heersende Klasse.

De Corrupte ‘GVB–Rat in pak-Beerput’ van Asscher, Dijkstra ,Van der Laan en Halsema(Video) is Aalbersberg nooit opgevallen. 

Hij hielp mee bij de ‘Nep en Fop-bestrijding’ van zware,georganiseerde misdaad(kuch).De echte zware georganiseerde criminaliteit van de Ratten in pak en de ‘Bankier-Gangsters’ ,de ‘Taxfree-Royal-Elite Pedo’s’(Video) steeg in zijn periode als Korpschef naar een ongekende hoogte(Video) in Amsterdam(en NL). De maatschappelijke schade die deze ‘Royal- Ratten in pak’ dagelijks veroorzaken in Amsterdam en NL maken die paar verdwaalde verwarde ‘Islam’-CIA)-Baardmannen-White Helmets-Terroristen in NL tot ‘goede’ burgers. De Ratten in pak konden en kunnen nog steeds straffeloos het Volk kaal plunderen en  te roven in Amsterdam en in NL. Om die meedogenloze Ratten in pak te arresteren hoeft de politie en/of Justitie en/of de AIVD geen eens recherche  werk te doen. want er staan er 300+ op het “Elite-Gangster-Billboard”(Video). In 2011 werd hij ‘Doofpot-Korpschef ‘van de Amsterdamse corrupte ‘Vinger-politie’ en de duistere Rechterhand van de ‘PvdA-Islam-Fraude King Ping Van der Laan’ en werd Amsterdam de Stad met de grootste ‘B&W&GVB-Maffia.’ Ook werd hij in dat jaar ‘Doofpot- bestuurder’ bij Interpol om de zaak  van de toen der tijd de OM Boss en Top VVD ‘Rapist -Pedo-Demmink(Video) en de ‘Royal-Oorlog ’s Misdadiger-Zorreguette ’( Video) uit de wind en cel te houden. Aalbersberg kwam vorig jaar mei in het nieuws toen hij in een ‘Bral-kranteninterview’ opperde de hoofddoek toe te voegen aan het ‘Vinger-politie-uniform’. Daarmee wilde hij de rekrutering voor het door en door corrupte Korps van Nederlanders met een Migratie-achtergrond, bij voorkeur ‘Islam’-Terroristen uit de ‘CIA&MI6 & AIVD-White Helmets’ vergemakkelijken. Nadat een storm van kritiek opstak intervenieerde landelijk corrupt politiechef Erik Akerboom(Video) en trok Aalbersberg zijn Waanidee in en heeft zich zelf daarna helemaal Gek gevingerd.