( ingezonden door Todeldokie en ondersteund door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Derde Wereld toestanden sluiting Slotervaart-Ziekenhuis.VVD Minister Bruno wist van niks(Video) .
Eens kijken of Steve met zijn Dr. Goebbels-redactie hier chocolade van kan maken:Eerst leest men dit:

“Militairen noodgedwongen in hotel door slechte conditie barakken”

dan dit:

“Minister Bruins richt crisisstaf in voor ziekenhuizen”

en vervolgens dit:

“Statushouders krijgen In meeste Gemeenten nog voorrang bij sociale huur”

Penthouse-Pechtold’ Exit: Op naar een ‘Verweggistan- Hennis & Zijlstra & Ten Broeke & Teeven–Graai en Naai-Baantje’(Video).

Taxfree-Shell-Ruttt’& Co” Crisis is voorbij: Economische daklozen rukt op(Video). Russen en ‘Morco-Maffia’ geschokt.

Boetes stelende Asielzoekers betaald uit fonds en voorrang op sociale huisvesting en bij Verkrachting niet het land uit(Video).

Dus in Tax-free-Banana-Shell Nederland gaan eerst de zieken dood doordat ziekenhuismanagers alles hebben leeggegraaid uit de zorgpotten en hebben de soldaten geen kazernes, geen kogels, geen eten en geen gevechtstenue (tenzij ze die zelf kopen bij de Action(Video)).Defensie zit nu overigens met een onverkoopbare voorraad van 60.000 paar Yab-Yum laarzen (in camouflagekleuren)Maar de statushouder is KASSA hier ! Gratis woning, gratis geld, gratis zorg, gratis ALLES.

Het Volk wordt Wakker:’Taxfree-Shell-Rutte’ Rot op net als ‘Penthouse-Pechthold & Oorlog-hitser Zijlstra & Racist Blok ’!(Video)

Noot:Noot: Sander Spijker, echtgenoot van gezondheidsminister Edith Schippers, was manager innovatie van het Slotervaartziekenhuis. Nou die heeft blijkbaar goed huisgehouden. Hetzelfde geldt voor Melaine Schultz van Haegen, die directeur inkoop van Achmea was. Dezelfde tent die betrokken is bij de sluiting van dat ziekenhuis.