(door Steve Brown i.s.m. De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Zwijger spreekt met Joris van de Sande van de in Regio Amsterdam best bekeken TV-zender SALTO( Video).
SaltoTv is de snelst groeiende en best bekeken regionale Amsterdam TV-zender met o.a. innovatief, maatschappij-(satirisch)-inzichtgevende en spraakmakende( nieuws)- programma’s van Amsterdammers uit alle geledingen. En dat heeft kennelijk de ‘Staats-NPO’ en/of het ‘MSM van het Corporate Crime’ van de Heersende Klasse getrickerd, want die verliezen per dag hun laatste bejaarde kijkers. Op 25 januari 2019 loopt de concessie van de stichting Publieke Omroep Amsterdam (POA, AT5, Salto,Stem van de Straat Amsterdam-Noir en vele zeldzame echte “Menschen“( “a person of integrity and honor”) ,etc.) af. Die geeft het recht om (nieuws)-uitzendingen te verzorgen op de lokale radio en televisiezenders met programa’s als dat van de Stem van de Straat (enige ‘Street-News & Satire & Kunst en Music’  in NL en Amsterdam),Café Weltschmerz en vele andere‘Vrije-(LBO)’-Multiculturele –&‘Ongehoord-geluiden’(Video) van de ‘Regio-Groot Amsterdam’. De ‘Staats-NPO’ rilt er van!

 

En daar wil de ‘C(ensuur)-Stads Omroep’ van met ‘NPO-Trollen Roethoef en Semmeling’ een einde aan gaan maken. Iedere politieke en ‘Multi-Culturele-stroming’, geloof en seksueel geaardheid is vertegenwoordigd bij SaltoTV zonder censuur en zonder subsidie. Alleen de Staats-NPO-‘Politiek correct’-Radio Funx Amsterdam mag blijven van de ‘NPO-Trollen Roethof en Semmenling’ zolang  ook zij maar de “Uncle Tom” blijven uithangen,anders wordt hun subsidie ook stop gezet(Video)!

De ‘Staats-Grachtengordel-NPO-Trolletjes-“Unlce Tom”-Roethof & Guru-Semmeling’ vragen gelijk maar 10.000,- euro ‘Ons kent ons subsidie’ voor hun (corrupte)-onderwerp van de maand. De twee ‘Grachtengordel-Niksnutten “Uncle Tom”-Roethof &’Guru- Semmenling’ zijn wel al dan niet bedoelt eerlijk in hun opzet, want zij noemen hun ‘Witwas-Omroep’ zelf al de ‘C-omroep’. En de “C” staat voor Censuur van de Vrije Stem van Amsterdam dat moge duidelijk zijn blijkens hun beledigende,domme ‘Grachtengordel-gebral aan het adres van SaltoTV en AT5 in Het Parool. Zo zijn Generaal Majoor (buiten dienst )Leen Noordzij(Video) & ‘Leo Reawaru& Stichting maluku4maluku  & VeteranenTV,'(Video) en de ‘Ouwe Hoeren & WallenTV’ en Jane Goodall(Video) en de bekroonde docu-makers Tom Six(Video) en Joost van der Valk
( o.a. van NETFLIX en BBC(Video)) en No Surrender President Henk Kuipers, de strijder tegen onrecht Nico van den Ham en vele UWV & Gerechtelijke macht & Sociale dienst &Jeugdzorg slachtoffers’ en de Albert Cuypmarkt kooplieden((slachtoffers van Yuppie’s a La Roethof en Semmelink en de Expats- ‘D66&VVD-Grachtengordel-Politiek’Video)), de Dak en Thuislozen om maar een paar mensen te noemen die te gast geweest zijn bij de Stem van de Straat. En die worden nu zo even uit de losse pols beledigd en weggezet in Het Parool door de ‘Grachtengordel-NPO-Trollen-“Uncle Tom”-Roethof & Guru-Semmenling’als stigmatiserende in herhaling vallende domme ‘Onrendabele-Tokkies die niets (nieuws)(Video) te melden hebben. Hun laat dunkende uitlatingen zijn markant smadelijk en lasterlijk jegens de 200 programmamakers van Salto en de mensen van AT5, maar zeker hautaine en narcistisch.

Uniek en alleen bij de Stem van de Straat/Saltotv: ‘Inloop TV-spreekuur’ voor Noodgevallen en acute ‘Wan& misdadige-toestanden’.

Salto Tv geeft ook de opkomende muziekscene uit Amsterdam alle ruimte. En ook de grote Amsterdamse evenement als Black Achievement en Amsterdam Dance Event X Salto en Cello Biënnale AmsterdamI en PRIDE TV, enz. krijgen volop zendtijd. Nu noemen wij AT5 wel kenschetsend het Noord-Noord Koreaanse At5(Video), maar deze twee nog niks gepresteerde ‘Grachtengordel-Niksnutten-NPO-Trollen’ Roethof& Semmeling moeten met hun corrupte ‘Subsidie-klauwen’ af blijven van ons oude vertrouwde AT5. Ook AT5 met volgens ons al zijn gebreken hoort bij ons Amsterdam, want daar werken van oudsher altijd een stel zeer talentvolle jongelui en is een Kraamkamer voor Journalistiek (Amsterdams)-Talent. Al laten zij zich helaas volgens ons te vaak inkapselen door de corrupte Gevestigde Orde Media (en politiek). Maar er moet nou eenmaal brood op de plank komen, dat begrijpen wij mensen van de Straat als geen ander.

No Surrender Henk Kuipers maakt gehakt van John van den Heuvel en Steve Brown heeft gelijk(Video)

Wie zitten er achter de ‘C-(ensuur)- Omroep’ & ‘NPO-Trollen-“Uncle Tom”- Roethof& ‘Guru- Semmenling’.
Voor het eerst hebben zich nu twee Grachtengordel-Maffia –NPO-Trollen- “Uncle Tom”- Mildred Roethof en haar ‘gabber in subsidie- crime’ ‘Guru-Anne-Mieke Semmeling’(Video) zich als ‘Censuur-gegadigden’ gemeld voor de concessie. Welke ‘Corporate Crime Crime-Media’ en /of ‘NPO &NTR-Grachtengordel –Maffia’ zitten achter de twee ‘Subsidievretende-Niksnutten- Roethoef &Guru-Semming’.
Enige tijd geleden gaven Roethof & Semmeling een Haatzaai-interview’ in het ‘oude- PvdA-mannen-Vod Het Parool’ en beledigde zij de 200 programmamakers van SaltoTV en AT5 als een stel ‘onrendabelen- mensen'(Video) die alleen maar domme bagger TV-maken alsof zij van de ‘dr. Goebbels-Staats-NPO/NTR’ en /of van de ‘Riool-Commerciële-Maffia Boss- John de Mol’&zijn “#Metoo-Potloodventende -Dwerg Zoontje- Johnny de Mol Jr. zijn.

De C (spreek uit: See) van C-Amsterdam staat volgens de oprichters Oplichters voor connectie, creatie, city en content. ‘Geen hijgerige honger naar commotie en tendentieuze verslaglegging. Stigmatiserende, zichzelf herhalende gasten en thema’s(zoals altijd bij de NPO en ‘Staats-omroepen en hun bral-porgramma’s met de hijgerige Pauw,Jinek en Nieuwkerk types Video))worden vermeden,’ schrijven zij als twee Subsidievretende ‘Grachtengordel-Narcisten’die op media gebied niks noemenswaardig en/of nieuws en/of Amsterdams hebben gepresenteerd in de aanvraag.

Politiek ‘correct’ voor de Subsidie( Omkoping)van de Heersende Klassen.
Het is een ‘Censuur-initiatief’ van’ Grachtengordel-programmamaker& Subsidievreters Mildred Roethof ‘en haar ‘gabber in subsidie-crime’ de duister opgeleide zakenpartner ‘Guru Anne-Mieke Semmeling’. Volgens het schofterige Hautaine duo blijven er nu te veel verhalen liggen en herkennen Amsterdammers zich te weinig in het huidige media-aanbod. De echte Amsterdammers hebben nog nooit gehoord van de twee zich zelf zwaar over het paard tillende ‘Grachtengordel-Maffia-Subsidie Niksnutten Roethof &Guru-Semmeling’.“Uncle Tom”-Roethof &Guru-Semmeling met hun (letterlijk) drie volgers op Twitter :”We willen niet over mensen berichten, maar met mensen, en beter laten zien hoe mooi en cultureel divers onze stad is,” vat de ‘Censuur- Koningin-Guru- Semmeling’ het ‘Grachtengrodel-gebral’ samen (zie kader Parool).Volgens het ‘Subsidie Niksnutten-duo’ blijven er nu te veel verhalen liggen en herkennen Amsterdammers zich te weinig in het huidige media-aanbod. Deze twee ‘Niksnutten “Uncle Tom”-Roethof& Guru-Semmeling’ hebben in hun ‘Parasieten-leven’ ten koste van het Volk in ‘Grachtengordel-kennissen- kring’ niet een echte Amsterdammer uit de laagste Klasse zitten dus waar baseren zij dat op? “We willen niet over mensen berichten, maar met mensen, en beter laten zien hoe mooi en cultureel divers onze stad is,” vat de aarts brutale ‘Niksnut-Guru-Semmeling’ het samen (zie kader ), aldus in Het Parool. En die laatste alinea is wel bizar, want de Guru Oplichtster bralt hier over meer dan 200 programmamakers van Salto en de mensen van AT5 en nog wel op een laat dunkende, beledigende wijzen en schaart zich daarmee in het rijtje hoe lelijk Haat-zaaiend  de Amsterdamse ‘Subsidie-Maffia-Grachtengordel’ verworden is.Kan je nagaan hoe wereldvreemd, doortrapt,corrupt en hautain het verwarde ‘Haatzaai -‘Censuur-Duo- “Unlce Tom”-Roethof &Guru Semmeling’ is. Wie denken zij wel dat ze zijn? Oliver Stone, Federico Fellini, Jane Goodall en/of de bekroonde documentairemakers Tom Six en Joost van der Valk. Mocht de stichting Publieke Omroep Amsterdam (POA)gedwongen worden door  GroenLinks Rechts Wethouder Touria Meliani(Video) om met deze twee corrupte ‘NPO-Cencuur-Trollen-“Uncle Tom”-Roethof& Guru-Semmeling’ te gaan ‘samenwerken’ stopt de Stem van de Straat per direct bij Salto en zal dan alleen nog maar te zien zijn op YouTube en Facebook.

Tot Slot:
Wij nodigen dan ook hierbij het corrupte ‘NPO-duo-“Uncle Tom”-Roethof & Guru-Semmeling ‘uit om bij ons in de Stem van de Straat in discussie te gaan. En we weten nu al  dat de twee Subsidie Niksnutten& Oplichters dat ff niet aandurven.Met mensen van de Straat in discussie gaan? Het idee alleen bezorgt het Oplichters duo nachtmerries en koudzweet over de ‘subsidie-rug’. Toch schrijven wij dit artikel met pijn in ons ‘Amsterdams-Straat Hart’, want één van de Niksnutten “Uncle Tom”- Roethof is de zus van Mr. Roethof. En Mr. Roethof wordt door ons zeer gerespecteerd als één van de beste advocaten van Nederland(Video) in het rijtje Mr. P van den Laar en Mr. Knoops. Mr. Roethof dient het recht en de mensenrechten en komt echt op voor de mensen van de Straat en een ieder ander in hoge nood! Ook over Mr. Roethof heeft het duo “Uncle Tom”-Roethof & Guru-Semmeling een gesubsidieerde documentaire gemaakt en dat hadden wij ook al gedaan zij het niet gesubsidieerd(Video)en stukken beter.

Uiteraard hebben wij in tegenstelling  tot de  ‘oude mannen -PvdA Vod Het Parool’ (Video)en Roethof & Semmeling dit artikel in het kader van hoor en wederhoor gestuurd aan Het Parool en Roethof & Semmeling & ‘Judas -Productiehuis Humannature Films&Nep en Fop Co’.  

Noot: De stem van de Straat is inmiddels alleen op Youtube meer dan  600.000 x bekennen en YouTube Steven Brown  is ver over de 3 miljoen x bekeken. Brown is gediplomeerd sociaal en maatschappelijk werker  en bevoegd psychotherapeut en heeft zijn propedeuse rechten gehaald aan de UvA en heeft zeven boeken geschreven waaronder 3 bestsellers en is journalist en columnist geweest bij Panorama en 20 jaar sociaal  werker bij The Happy Family met 20 duizend  Multiculturele-leden en Presentator bij Veronica( Zware Jongens) geweest, enz.. Daarnaast is er een heuse moord-aanslag op hem geleegd,die hij te nauwer nood overleefde(zie: Greetings from the Dutch underworld, an interview with ex-gangster Steve Brown(Video)). De ‘Niksnutten-Grachtengordel-NPO-Trollen “Uncle Tom”-Roethof &  Guru-Semmeling’ hebben samen slechts twee gesubsidieerde ‘Kul-Docu’s’ gemaakt in hun hele corrupte ‘Subsidie Niksnutten-Grachtengordel-leven’. En laten zich op hun Grachtengordel-site waar zij zich zelf de ‘Subsidie- Hemel’ in prijzen met Politiek correct bejaard GOEDMENSEN-“Uncle Tom”-gebral en zich sponsoren en/of subsidiëren (omkopen) door NPO&NTR, AVROTROS van de bejaarde  ‘Top VVD-Gangster-‘Rose Pedo Ed Nijpels’(Video)en RTL en SBS6 Van ‘Maffiaboss John de Mol’ en de tot gok verslaving aanzettende Nationale Postcode Loterij en de ‘ABN-AMRO-Misdaadgroep’ en de Gemeente Amsterdam en het ‘Nazi-Prins-Bernhard Cultuurfonds’.
Wij vragen ons dan ook terecht af welke duistere, corrupte contacten het Oplichters duo “Uncle Tom”-‘Roethof & Guru Semmelink’ hebben bij de Gemeente Amsterdam(Video)? Misschien kan daar eens een onderzoek naar worden gedaan door Justitie en/of de FIOD en /of de Politie en/of de Gemeenteraad! Opvallend is dat zij in hoofdzaak alleen ‘werken’ voor de  dr. Staats-NPO/NTR, maar dat is zo weinig dat wij ons afvragen waar zij echt van leven. Hun begroting en inkomsten vermelden zij duister niet op hun websitetje. De ‘Nep en Fop-Guru-opleiding’ van Semmeling is wereldvreemd,vaag, zweverig en zweterig en voer voor onvervalste ‘Amsterdams Street- Satire’: