(Door De Stem van de Straat redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR- De Stem van de Straat Tokshow 1ste versie “Moordaanslag’ op Steve Brown door ‘Fantast-Ratjes-Pauw BNNVARA & Bouzamour” wereldwijd geblokt opyoutube.‘Zie voor originele versie Salto on demand
‘Fantast-Ratjes Jeroen Pauw & Bouzamour totaal Ontmaskerd als Kwaadaardige Leugenaars ten kosten van Steve Brown.Dumass-Legal Head-& Witwas- Palmbomen-Directeur Marcus Turner’ adviseert mij geen ruchtbaarheid te geven aan zijn ‘Wartaal-Boekje’ van ‘Fantast-Ratje -Sol Bouzamour’. ‘Moordaanslag’ op Steve Brown door ‘Fantast-Ratjes-Pauw& Bouzamour’.‘Kwaadaardige -Fantast-Bruine Ratje Sol Bouzamour’ schrijft in zijn ‘Wartaal-boekje’ dat hij werkte voor Steve Brown toen hij kleuter was.

De “Stem van de Straat-Amsterdam-Noir geeft deze aflevering ook uitgebreid aandacht aan de leegloop in de Tweede Kamer van de VVD Boeven Hennis,Ten Broeke en hun ‘Gabber in crime” D66 Boef Pechtold’(Video). Maar ook de totale ontmaskering van de’ Fantast-Ratjes Jeroen Pauw & extreem gefrustreerde en geestelijk gestoorde Homo in de kast Bouzamour'(Video)‘ En schokkende beelden dat ‘#Metoo-Potloodventer-Johnny Mol Jr.’ domme’ Koe- Estelle Cruyijf’ aanrand en door ons echt geroast Video) wordt. Met special gasten Kameraad van de Straat Leo Reawaruw aka “Leo Ambon” met ‘PVV-EU parlementaire De Graaf’. En ‘Joke de Allesdeskundige’ was met gevaar voor haar leven voor de Stem van de Straat vermomd als een Lolita geïnfiltreerd in de corrupte ‘#Metoo-Tweede Kamer’.En nog veel meer ‘Straat- news’ waar de Ratten in pak doodsbang voor zijn.