(van onze ‘Pedo-VVD en CDA Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Top-Bankier-Gangsters Wijers & Balkenende’ van de ‘ING-misdaadgroep’ schuiven boete 775 miljoen door aan hun ‘MKB- klanten’ en ‘Jan met de Pet’(Video.)
De ‘Witwascentrale-ING-misdaadgroep’ was gewaarschuwd dat een forse salarisverhoging voor de ‘ Bankier-Gangster-top’ zou leiden tot sociale onrust. Drie corrupte en laffe ‘Judas-Ministers van Financiën’ van Rutte voor de Utra-rijken gaven ING een waarschuwing, te weten de ex Bolle ‘CDA- Zakkenvuller-Jan Kees de Jager’, de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’(Video )en ‘CDA-Rat Hoekstra’.

Loopjongen Rutte’ ontvangt zijn ‘Elite-Maffia-Bazen’ van de ‘Taxfree-Multinationals & Misdaadbanken(Video).

Top ‘ING-Bankier-Gangster Hamers ‘koopt tijd met de Kop van Bendelid Timmermans(Video)
De ING-misdaadgroep  suggereerde dat geplande ‘Mega-salarisverhogingen’ waren afgestemd met hun Ministerie, maar dit bleek niet het geval, zo blijkt uit interne documenten van het ministerie van Financiën voor de Ultra-Rijken die de ‘Oranje boven-NSB- Telegraaf’(Video)  zowaar opvroeg via de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB) en nog kreeg ook. Als de ing Steve Brown namens de “Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV” op grond van de WOB de 8 namen van de anonieme deskundigen van het  corrupte Stimuleringsfonds voor de Gevestigde  Orde Journalistiek opvraagt wordt dat door de ‘Doofpot- Rechter D. Bode’ geweigerd(Video).


ING- misdaadgroep’ Wast Straffeloos honderden miljoenen Wit en weigerde Stem van de Straat partij als cliënt(Video).
Uit de correspondentie blijkt een jarenlange wrijving tussen de laffe en corrupte Minsters en ‘ING-misdaadgroep’ over ‘Mega-topbeloningen’. Zo smeekte toenmalig minister ‘PvdA Gluiperd  Dijsselbloem’ in 2013 een lager salaris voor de nieuwe ‘Top-Bankier-Gangster Ralph Hamers’ van ‘ING-misdaadgroep’ , de Misdaad-bank die enkele jaren eerder was gered met tien miljard euro aan belastinggeld. Dit gebeurde pas na veel druk uit Den Haag. Een lager salaris dan de ‘Elite Bankier-Gangster Sipko  Schat’ van Witwascentrale de ‘Rabo-Misdaadbank’(Video) was echter onbespreekbaar.  De ‘ING-misdaadgroep’ laat weten ,,’op dit moment niets toe te voegen te hebben’‘ aan de verklaringen die de corrupte Raad van commissarissen eerder dit jaar gaf bij het intrekken van het ‘Mega-beloningsvoorstel’ en op de aandeelhoudersvergadering van de Misdaadbank. Over de gesprekken met Den Haag stelt een woordvoerder: „Ons ‘Doofpot-beleid’ is om niet te communiceren over de inhoud van onze contacten met onze laffe en corrupte autoriteiten zoals het ministerie en het Volk, want daar vegen wij  al jaren onze ‘Elite-Maffia-gat’ mee af,hahahahahahaa.”