(van onze  Westerse  ‘Internationale-Massa Moordende-Elite-Gangster’ redactie)

 

AMSTERDAM-NOIRHoekstra gaat toch niet naar ‘Moordenaar-Crown Prince Salman’. Nederlandse Multinationals gaan wel(Video).
Wij voorspelde al dat het ‘Moord-comando’ voor zijn leven moet vrezen:  Moordcommando van de ‘Crown Prince Mohammed bin Salman’ moet nu voor zijn leven vrezen(Video)“.Een van de 15 mannen van het ‘Moord & Martel-commando’ dat op dezelfde dag van de verdwijning van Jamal Khashoggi aankwam in Istanbul, zou bij een mysterieus ’verkeersongeluk’ om het leven zijn gekomen, zo melden diverse Turkse media.
Binnenkort zijn alle 15 Moordenaars mysterieus omgekomen voorspellen wij u na al. ‘Mad Dog-Trump gaat deze ‘Mysterieuze- Miracale- ongelukjes’ noemen van zijn ‘gabber in crime’ Crown Prince Salam. Ook de duizenden kinderen die al vermoord zijn door ‘Crown Prince Salem’ in Yemen met zijn steun zijn volgens Trump ‘Mysterieuze- Miracale-dodelijke-ongelukjes’. Zijn Kiezers die al hun hele leven in maling zijn genomen en kaal geplukt door de ‘US-Killer-Elite’ lusten er wel pap van. Vooral de ‘Reborn-Christen’  a La de SGP&CU&CDA(Video) in Nederland geloven heilig in ‘Mysterieuze- Miracale-dodelijke-ongelukjes’ van Trump en Salman.

Deep State,‘Mass Murder-Mad Dog Trump’& ‘Serial Killer& Drug dealing CIA’(Video).
Meshal Saad M. Albostani was officeel een luitenant bij de luchtmacht, maar in werkelijkheid lid van ‘Moorddadige-Saoedische Geheime dienst’ en werkten al jaren samen met de “Deep State”-CIA, M16 en de AIVD van de DD66 ‘DDR66 Jonkvrouw Ollongren’. In twee ‘Royal-privéjets’ kwamen de ‘Hoofd-Moordenaar Albostani’ en zijn 14 handlangers op 2 oktober aan op een vliegveld in Istanbul, om vervolgens naar het consulaat te gaan om zijn ‘Moord en Martel-werk’ met zijn team te doen.
Daar heeft Khashoggi opnames van zijn eigen martelingen en dood gemaakt. Die stuurde hij via zijn smartwatch naar zijn verloofde, die buiten wachtte.

‘Miracale-Mysterieus –dodelijke-ongelukjes’ van ‘Massamoordenaar- Crown Prince Salman & ‘Mad Dog Trump’.
Albostani zou zijn gestorven in een verkeersongeluk (Kuch). Daarover zijn weinig details bekendgemaakt. Turkse media schrijven dat hij het zwijgen is opgelegd’ en speculeren ook over het lot van consul Mohammad al Otaibi. Die is ook zo goed als zeker al vermoord. Hij was ook bij de marteling en zou het hit-team hebben gevraagd ’hier weg te gaan’, om vervolgens toegesnauwd te worden dat hij moet oppassen ’dat hij nog leeft’ bij terugkeer in Riyad.

’Hoofdverdachte close met ‘Massa-Moordenaar-Bin Salman’.
The New York Times berichtte de afgelopen dagen dat de hoofdverdachten van het moordcommando uit de directe kringen van kroonprins Mohammed Bin Salman komen. Turkse media doen dat nu dunnetjes over. De regeringskrant Sabah wijdde een hele pagina aan de „leider van het executiecommando”, die Bin Salman vaak vergezelde op diens reizen.Volgens Sabah is de hoofdverdachte een geheim agent, die op de dag dat Khashoggi verdween om 3.38 uur in Istanbul landde en om 9.55 uur in het consulaat was.De ‘US-Killer-Elite’ van “the Shadow World” zijn een groot wapenleverancier van aan ‘Massa-Moordnaar Salam’. Een van de eerste misdaden van ‘Mad Dog Trump’ als president  Puppet van de ‘Killer-Elite’ was een grote wapendeal. Ook de ‘EU-Killer-Elite’ en ‘Taxfree-Shell-Rutte’ leveren wapens en oorlog’s apparatuur aan de ‘Massa-moordenaar Salem’.