( van onze ‘Rat in pak-Klasse Justitie’ redactie i.s.m de Stem van de Straat partij)

AMSTERDAM-NOIR- Wat heeft Eberhard van der Laan te verbergen in de ‘GVB-Leaks’.
De ‘GVB-Elite-Gangster’& Ratten in pak’(Video) veroorzaken al langer dan een decennia  meer maatschappelijke schade dan de z.g. “Mocro Maffia” en Willem Holleeder bij elkaar in Amsterdam. En toch is er nog nooit één van de ‘GVB- Elite-Gangster’, die op een ongelofelijk ‘VVD-Henry Keizer-Mega- misdadige-wijzen’ dagelijks hun zakken lopen te vullen en hun politieke eindverantwoordelijke gearresteerd. Is dat (Elite-Pedo)-‘VVD&CDA- Klasse Justitie'(Video)? Wij vinden van wel,maar oordeelt u zelf: De roof en plunder praktijken van met name de ‘GVB –Rat in pak-Top’ kent geen grenzen en zijn al jaren bekend bij de corrupte politieke Top Asscher, Dijkstra, Van der Laan en Halsema en daarmee is ook de corrupte en laffe politieke Top medeplichtig aan deze ‘Mega-Fraude & Witwas-ING-praktijken(Video) die in de honderden miljoenen en wellicht miljarden loopt. Onze niet gesubsidieerde (Video) onderzoek afdeling heeft maanden lang onderzoek gedaan en de hand weten te leggen op explosieve geheime Gemeentelijke en GVB documenten en verslagen waaruit blijkt dat er door de politieke eindverantwoordelijken en de directie & RvC (Ratten van Commissarissen)van het GVB keihard wordt gelogen om de deksel op hun Beerput te houden. Ook zijn onze bevindingen gebaseerd op getuigenissen van drie moedige en eerlijke GVB-ers die als Klokkenluiders ons hebben geïnformeerd over de jarenlange roof en plunder praktijken van de ‘Rat in pak-Top’ van de GVB en het zwijgen en opzettelijk stil zitten( Slavenburg Arrest) van de corrupte Politieke Top. En dat de volgevreten ‘Henry Keizer’-GVB-Top hun eigen lager personeel behandelen als ‘BIO-Plof-Kippen’. Binnenkort komen wij in samenwerking met de Stem van de  Straat-Salto/TV(Video) dan ook met een serie van 10 artikelen, die daarna aangevuld als boek zal verschijnen. Daarnaast komt er een heel uur ‘GVB-Beerput’ bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto-TV.

Amsterdam is sinds Burgemeester Van der Laan & Wethouder Asscher een ‘Fraude-Walhalla’ voor corrupte ambtenaren(Video).

GVB-Holadijee’,foetsie 50 miljoen, zien wij Willem Holleeder niet nadoen.
De feiten zijn meer dan schokkend! Wij zullen B&W en de Top van de GVB onze bevindingen en conclusie in deze voorleggen in het kader van hoor en wederhoor en daarna onze bevindingen naar Justitie en de Commissie Justitie Tweede Kamer sturen. Wie zal het zeggen, wordt dan alsnog Asscher aangehouden als hij zich vertoont in de Tweede Kamer en Dijkstra en Halsema als zij zich vertoont in de Gemeenteraad.

PvdA Burgemeester Van der Laan verloochend de Rule of Law in de GVB Misdaadbende zaak.

 

Vice-premier minister Lodewijk Asscher als corrupte wethouder Financiën verantwoordelijk voor boekhoudfraude bij Amsterdam van € 3,8 miljard.
Het ronduit bizarre van in deze ‘Mega-Misdaad-GVB- zaak’ is dat de eindverantwoordelijke Godfathers, de PvdA-hoertjes ‘Schizofrene-Asscher'(Video) en Dijkstra aka” Miss Cow” en Van der Laan aka “de ‘Islam Fraude-King’” en “Deep State”-GroenLinks Rechts Burgmeester Halsema en de ‘GVB-Rat in pak-Top’ nooit zijn aangehouden. Temeer de roof praktijken van de GVB-Top nog steeds dagelijks plaats vinden!  In tegendeel Asscher is voor zijn misdaden beloont met het Vicepremierschap in het ‘Taxfree-Shell-Rover-Kabinet Rutte2’ en Van der Laan is bij het leven Hysterisch door de corrupte Gevestigde Orde Media a La het ‘Noord-Koreaanse AT-5′(Video) en het ‘oude PvdA-NSB-mannen Vod-Het Parool’ na zijn dood met ‘Fake-News’ de Hemel in geprezen als de ‘Barmhartige -Vader van alle Amsterdammers’ (30 procent leeft onder de armoede en de wachttijd voor een betaalbare woning is inmiddels 19 jaar en voor de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ 3 maanden). Als deze politieke eindverantwoordelijke voor de ‘GVB-Rat in pak Beerput’ hun werk naar behoren hadden gedaan zat de corrupte bikkelharde, gewetenloze, psychopathische  ‘GVB-Rat-in pak-Top’ al jaren in de cel en/of een Tbs-inrichting en was het openbaar vervoer en de huizen in Amsterdam niet onbetaalbaar voor de gewone Amsterdammers.

 De Amsterdamse ‘Jan met de Pet’, die inmiddels tot uitstervend Ras behoort(Video). Partijleider Brown van de Stem van de Straat partij beschrijft hierna het fenomeen de uitstervende  Amsterdammer en het partij programma: