( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Duivels-Shell-Plan’ van Rutte & Zalm: Dividend cadeau aan Multinationals gekraakt(Video).
Nu had Rutte de afgelopen dagen nog wel zo een mooieInternationale-Bliksemafleider- actie’ gerecreëerd ten koste van de Russen(Video) om o.a. de aandacht af te leiden van zijn ‘Dividenden-cadeau’van 3 miljard per jaar aan zijn ‘Elite-Maffia-Bazen’ de ‘Taxfree-Shell-Multinationals’. En die ‘dr. Goebbels-Dood aan de Russen-hysterie’ blijkt nu voor niets.Het ‘Pluk de Armen kaal- Kabinet’ heroverweegt het Misdaadplan om de Dividendbelasting af te schaffen. Dat heeft premier ‘VVD Godfather- Rutte’ bekend gemaakt tijdens zijn wekelijkse ‘dr. Goebbels-persconferentie’ met de ‘Parlementaire-Ja-Knikkers-Pers’ .

‘Leugenaar Rutte’ :”Memo’s dividendbelasting kunnen Grondwettelijk nooit openbaar gemaakt worden”, haalt nu bakzeil(Video).
Rutte bralt dat hij het hele ‘misdaad-pakket’ aan kabinetsmaatregelen voor het bedrijfsleven, inclusief de afschaffing van de dividendbelasting, opnieuw gaat wegen nu hij te kakken is gezet door Unilever. Aanleiding voor de koerswijziging is het besluit van levensmiddelenconcern Unilever om het hoofdkantoor toch niet naar Rotterdam te verplaatsen. De afschaffing van de dividendbelasting had het voor de levensmiddelengigant aantrekkelijker moeten maken om zich volledig te vestigen in Nederland en nu gaan zij zelfs uit Rotterdam vertrekken.

Rutte: “Teleurstellend dat ik weer eens als leugenaar ben ontmaskert en te kakken gezet door Unilever ”.

De altijd liegende Rutte noemt het besluit van Unilever „teleurstellend”. Premier Rutte bralt desondanks dat de afschaffing van de Dividendtaks niet voor één bedrijf is genomen, maar ook voor mijn ‘Taxfree-Shell-Graai-King Willem ‘en zijn ‘Parasieten- familie’(Video), maar het nieuws van vandaag is volgens hem wel relevant om mee te wegen. De minister-president ‘Omgekeerde-VVD Robin Hood Rutte ‘wil niet reageren op de uitspraak van de ‘Elite-Gangster -Unilever-topman- Paul Polman’. Die stelt dat de verhuizing van het hoofdkantoor van Londen naar Rotterdam van de baan is vanwege de doorzichtige leugens van Rutte en zijn ‘CDA,CU,D66-Judas partijtjes’ over de dividendbelasting in Nederland. „Dat laat ik aan hem”, bralde Rutte huilend gevraagd naar een reactie op zijn uitspraak.

Rutte:”Onze Illegale EU Minister Dijsselbloem staat ook achter het afschaffen van Dividendbelasting”(Video).
In de Tweede Kamer en bij het hele Nederlandse Volk op de ‘VVD&CDA,D66.CU- Ratten in pak’ (Video)na is er al langer veel kritiek op de Misdaad-maatregel, omdat het kabinet circa 3 miljard euro aan inkomsten misloopt door het schrappen van de ‘Royal-Ultra-Rijke-Taxfree-Shell-Taks’. Rutte geeft toe dat hij de maatregel zelf beter had kunnen verdedigen door nog meer te liegen. „Het was niet een geheel geslaagde uitleg Leugen.