( van onze niet gesubsidieerde  (Video)dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Niet Rusland of China beïnvloede US Verkiezingen maar de ‘Mega-financierder’ van Trump ‘Zionist- Overlord& Fakenews- Emperor Adelson’(Video).
Pas op voor de Russen en sterf arme sloebers is de ‘dr. Goebbels-boodschap’ van ‘Taxfree-Shell-regiem Rutte’ en zijn Staats-Outlet de NOS. Gisteren was het ‘Dividend-Cadeau’ van 3 miljard per jaar van Rutte aan zijn ‘Elite-Maffiabazen’ de ‘Taxfree-Shell-Multinationals-debat’. Aan dat jaarlijkse miljarden cadeautje van Rutte ten koste van de Massa komt geen Rus te pas. De Staats-NOS gaf er geen aandacht aan. De dag ervoor was het 25 miljoen euro steun aan de ‘Moordende & Verkrachtende-Islam-Terroristen’ in Syrië ‘Doofpot-debat(Video) ‘met de ‘VVD-Aasgier& Racist Blok’. Ook daar kwam geen Rus aan te pas. Daarnaast vangen de  ‘al-Nusra-& CIA & MI6 & AIVD- Nep en Fop White Helmets’  tot vandaag de dag nog 10 miljoen euro steun van Rutte & Co. Ook daar horen wij de ‘Staats-NOS’ niet over. Dan werd deze week bekend dat de armen met een bepaalde kanker(Video)hun behandeling niet meer wordt vergoed. Ook daar kwam geen Rus aan te pas en ook dat was geen nieuws voor de ‘Staats-NOS’ (zie:de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/ Salto Tv(Video)volgende week).Dan gaan de armen 9 jaar eerder dood dan de rijken en daar komt ook geen Rus aan te pas en ook dat schokkende feit is voor Rutte& GroenLinksRechts Ojik en hun Oulet de ‘Staats-NOS’ helemaal geen nieuws.

Gecoördineerde  ‘anti-Rusland-dr. Goebbels-propaganda-actie’ van de Staats BBC&NOS in opdracht van de Heersende Klasse als bliksemafleider van hun  dagelijkse misdaden tegen het Volk.

Wilders wil Vrede met Rusland en wordt gekielhaald door het NSB gedeelte van de Tweede Kamer(Video) en de Staats-NOS.

Russische “Victory day” Tweede Wereld Oorlog wordt dood gezwegen door de ‘Staats-NOS’(Video).
Wat wel Mega-nieuws is voor de Staats-NOS& BBC is dat de Russen ons aanvallen met cyber attacks, Gas & Gif-aanvallen in Syrië(Video) en Engeland en met spionnen en Moordenaars volgens de Heersende Klasse of te wel de Westerse-Killer-Elite van ‘Mad Dog -Child Killer-Trump’(Video). Ook de ‘Staatsomroep-VARABNN ‘was van de hysterische propaganda-partij met de ‘Subsidie-Miljonair-Ja-Knikker-Ratje-Pauw.(Video). Die had de beroeps ‘NOS-Rusland Basher’ de ‘Royal-CIA-Trol Hekster'(video) ingezet en de ‘VVD Boef-&Witwasser-Piet Ploeg’, ‘Doofpot-bestuurslid’ van de corrupte Stichting Vliegramp MH-17.

‘NRC-Fake News’ :Russische spionnen gepakt in Den Haag door ‘James Bond Rutte’(Video).

 

Het leek wel of de Russen op het punt stonden om Nederland en de EU binnen te vallen. Dat was ook wat de ex VVD-Minister de Oorlog’s Hitser & Rusland Hater- Zijlstra jaren lang had gelogen. Gisteren werd oud news dat volgens de MIVD en hun ‘dr. Goebbels-Outlet’ de NOS 4 Russische spionnen het land waren uitgezet weer op nieuw meer dan hysterisch uitgezonden. De hele dag stond de Staats NOS & BBC stijf van de Hysterische ‘dr. Goebbels–anti Rusland-propaganda ’, grotendeels Fake News. Alles werd uit de kast gehaald. De schaamteloze Lex Runderkamp, de zogenaamde Rusland deskundige hater en zijn ‘dr. Goebbels-gabber in crime”Moskou-NOS-correspondent- David Godfroid’ (beide werken o.a. zwart bij de AIVD(Video))mochten de ‘anti-Rusland-hysterie –dag’ uitleggen en aan elkaar brallen.Ze gaven bijna licht zo bezeten waren de twee ‘dr.Goebbels-Staats-NOS journalisten’ hysterisch aan het liegen.  De CDA Minister van Defensie Bijleveld en slaaf van Trump had haar eigen ‘Side-Freak-dr. Goebbels-News-show’ bij de ‘Staats-NOS’ samen met een MIVD woordvoerder beroepsleugenaar die stelde ‘ik ben er van overtuigt dat de Russen ons hebben aangevallen met de 4 spionnen’. Let op hij zei ik ben er van overtuigd en kwam niet met harde bewijzen voor zijn beschuldigingen aan het adres van de Russen, die hij namens de ‘Nep en fop Christen’-CDA Minister van Defensie Bijleveld bralde. De ‘Staats-NOS’ stelde de corrupte MIVD –leugenaar geen enkele kritische vraag en slikte zijn ‘mening’ voor zoete koek.

‘Fakenews & Staatspropaganda NPO’ beloont met 40 miljoen extra van Rutte &Co(Video).

Toeval? Wat denkt u zelf.
Bizar ,want het voorgaande was oud News dat eerder bekend was gemaakt door de Staats-NOS en nu opeens samen met de ‘anti-Rusland -BBC dag’ van ‘Liar May’ opnieuw hysterisch de hele dag het hoofdonderwerp was bij de Staats NOS&BBC. Ondertussen gaat het leeg roven van de Massa door de Leugenaars Rutte&Co en May&Co gewoon door en daar komt geen Rus aan te pas en daar zult u de ‘dr. Goebbels-Staats-NOS’&VARABNN nooit over horen. In Engeland van’ Liar May’ lijden 1 op de 6 kinderen honger en leven 3.7 miljoen mensen in armoede en ook daar komt geen Rus aan te pas en daar zult u de BBC nooit over horen!