(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is Comedy Central gezwicht voor ‘Maffiaboss John de Mol’ om zijn ‘#Metoo-Dwergzoontje -Potloodventer Johnny de Mol Jr.’ in het zonnetje te zetten?  Het lijk er veel op: Het is Comedy Central niet gelukt om na ‘Junkie-Gordon’ het billenmaatje van o.a. ‘Rutte in de Kast’ en Giel Beelen weer een spraakmakende ‘BN-Hoertje’ van de ‘Bagger-psychopaat & Maffia Boss John de Mol’ (Video) te strikken voor de Nederlandse ‘Nep en Fop-versie’ van The Roast Sluikreclame(Kuch). Voor de derde Sluikreclame editie heeft de zender “#Metoo-Poltoodventer-Johnny de Mol Jr. gestrikt(kuch), die nog geen paar weken geleden ‘Wild’ ging en Esthel Cruijff open en bloot aanrandde in een promo van ‘RTL-Riool’. Dat heeft een corrupte zegsvrouw bekendgemaakt, die ook al door Johnny was aangerand. De Mol is niet bepaald een BN’er met een rafelrandje, aldus Mediacourant. Hij is tegenwoordig een echte ‘Nep en Fop –weldoener’, een soort  ‘Nep en Fop Christen Arie Boomsma-light’, die allemaal ‘goede’ dingen doet voor vluchtelingen op Lesbos en daarmee zijn eigen zakken vult. Toch denkt Comedy Central dat hij een leuke gast is en dat zegt wel genoeg. M.a.w. woorden ook zij zitten in de ‘Maffia-Wurg–greep’(Video)  van de Papi van Johnny de Mol Jr. ‘Bagger-Psychopaat John de Mol.

Waar is de Lul van Johnny de Mol? Met ‘Riool-Showbizz-PvdA-Koenders’ naar de VN(Video).

Schokkende beelden en geluiden: ‘RTL-#Metoo-Johnny de Mol’ goes Wild als Potloodventer en randt Estelle Cruijff aan(Video).
De laffe en corrupte Comedy Central-baas Judith Peters: “De kans om Johnny de Mol te roasten( moest van John de Mol), die laat je natuurlijk niet lopen! Nederland( wie dan?) is fan van (aanrander)- Johnny maar tegelijkertijd hebben we ook vooroordelen dat hij bijv. een notoire n.b zelfverklaarde ‘#Metoo-aanrander’ is ( = de waarheid). Een ideale ‘Roast-kandidaat’ dus!'(kuch, kuch). Nederland ( wie dan?) is fan van  de beruchste “Metoo-Potloodventer- Johnny (Video). Een ideale ‘Roast-kandidaat’ dus!(kuch)” Het Laffe en corrupte Comedy Central maakt direct ook de eerste Roaster bekend: wederom Peter Pannekoek. “Het wordt mijn derde Roast en ik weet nu al dat mijn carrière in Medialand daar van afhangt. Bij elke trilogie is de derde het kutst, daarom is Johnny de Mol nu aan de beurt en ik ben (nog) niet aangerand door Johnny. Ik heb er zin in, het is de minst populaire van De ‘Maffia-Mol-familie’ en dat is knap. Ik verheug me er enorm op en het wordt hoog tijd dat deze zogenaamde goedzak eens finaal afgebrand gaat worden(kuch. Kuch).”Zelf bralt de Dwerg De Mol: “Het is een enorme eer ( heeft Papi geregeld) dat ik na mijn snuif gabber ‘Junkie- Gordon’ en Giel Beelen nu de derde Roastee ben. Ik heb een waanzinnig mooi en heftig ‘Junkie-leven’ gehad ten kosten van vele jonge meiden en zelfs oudere vrouwen dankzij mijn Papi. Het is nu tijd om in het reine te komen en het verleden achter me te laten. Ik ben er klaar voor, de messen zijn zogenaamd geslepen en ik weet nu al dat in de hemel in wordt geprezen, die Pannenkoek moet wel, hhihihihihhhi .

DDR-Minister Ollongren’ en ‘#Metoo-Johnny de Mol’ samen bij ‘Oerdomme Linda de Mol’ op de ‘Riool- bank’(Video).
The sluikreclame Comedy Central Roast of ‘ #Metoo-aanrander & Goede- Doelen-Maffia-Oplichter-Johnny de Mol’ wordt op maandag 10 december opgenomen en Johnny krijgt alle opmerking vooraf ter goedkeurig en dat die domme Niksnut de zijn antwoorden kan voorbereiden. De uitzenddatum maakt Viacom-zender Comedy Central nog bekend. De ‘Nep en Fop-productie’ van deze derde ‘Kul-editie’ is ook dit jaar in vertrouwde ‘Judas-handen’ van o.a. Marijke Schaaphok van MasMedia,die 16 jaar voor John de Mol en Riool Sowbizz King  en Goede Doelen Maffia oplichter Joop van den Ende heeft ‘gewerkt’ en op zeker ook is aangerand door Johnny de Mol Jr. (volgens eigen zeggen van Johnny).Wie de eervolle sluikreclame Judasrol van Roast Master vervult en wie naast Peter Pannekoek plaats gaan nemen in het ‘Nep en Fop-Roast- panel-Sluikreclame’ maakt het laffe en corrupte Comedy Central binnenkort bekend. Het zou ons niet verbazen als dat een ‘Junkie-BN-Hoertje’ uit de stal van zijn Papi ,’Pooier-John de Mol’  wordt die Johny ook aangerand heeft.