(Door ing S.K.A.Brown)

AMSTERDAM-NOIR-(Marcus.Turner@overamstel.com);info@hollandsdiep.nl;info@overamstel.com;Mr. P van de Laar (info@vandelaaradvocaten.nl);contact@bnnvara.nl;pers@bnnvara.nl;thijs.verheij@bnnvara.nl;gert-jan.hartlief@bnnvara.nl

Open brief

Amsterdam, 1 oktober 2018

t.a.v. directie BNNVARA en Pauw en Cees Wessel en Robbert Ammerlaan en Sol Bouzamour en Marcus Turner’.

“Moordaanslag’ op Steve Brown door ‘Fantast-Ratjes-Pauw & Bouzamour’. (video)”
Ik heb u herhaaldelijk verzocht het door mij gelaakte boek uit de handel te halen en de gepubliceerde delen van het internet te verwijderen, alsmede te rectificeren en mij en de mijne schadeloos te stellen in deze.
De ‘heer’ Dumass-Legal-Head&Katvanger Marcus Turner’ heeft dat geweigerd met een infantiel schrijven dat bol van de aantoonbare leugens staat.

BNNVARA en Pauw waren zo onbeschoft en laf om niet eens te antwoorden in deze. Moet kunnen van een 100% door gemeenschap gesubsidieerde Staatsomroep met hun ‘Subsidie-Miljonair- Ja-Knikker-Pauw ‘.

“Uitgeverij Maffia-Grachtengordel bazen Ammerlaan & Wessels:”Voor al uw Karaktermoorden met de pen!”(Video) 

Derhalve heb ik vandaag mijn advocaat Mr. P van der Laar verzocht om BNNVARA en Pauw en de Uitgeverijen en fantast ratje Sol Bouzamour in rechten te betrekken middels een kortgeding.

Volgende week maandag gaan wij uitgebreid aandacht geven aan deze Ratachtige levensbedreigende actie van de Ratjes Bouzamour en Pauw ten koste van mij in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir SaltoTV .

Ik heb alle betrokkene in deze herhaaldelijk verzocht om een interview, maar ook daar is tot op heden door de leugenachtige en ratachtige lafaards Pauw , Wessel, Ammerlaan en Sol Bouzamour niet op gereageerd.

A.s. donderdag gaan wij de opnames maken over deze ‘Rat-actie ‘ jegens mij en nodig ik u nog eenmaal allemaal uit in het kader van hoor en wederhoor m.b.t. hetgeen wij gaan stellen en ik u omrent de inhoud al schriftelijk heb geïnformeerd. Indien u niet meewerkt mag ik er vanuit gaan dat u erkent wat wij stellen in deze. Maar aangezien wij de waarheid willen achterhalen wie er feitelijk achter de geestelijk gestoorde en gefrustreerde aan lage wal geraakte ‘Homo in de kast Sol’ zijn beschadiging ‘s actie aan mijn adres zit ga ik en de Street Soldiers redactie alle betrokkenen ‘spontaan’ interviewen op de door o.a. Pauw zeer gewaardeerde’ Peter R. de Vries-overval methode’ en dat vast leggen op de camera. De eerste die op deze lijst staan zijn de Ratachtige Leugenaars & lafaards Marcus Turner en Pauw en Sol Bouzamour.

Alle rechten voorbehouden

ing S.K.A. Brown