( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-VVD -Gangster Minister Bruins’ dient ‘EU-Elite-Maffia’ en maakt medicijnen weer duurder voor ‘Jan met de Pet(Video).
‘Taxfree-Shell- Rutte’&’CDA,D66,CU-Judas-partijtjes’: MammaPrint niet in de  basisverzekering.  “Alleen vrouwen die het kunnen betalen kunnen zich nog zo’n test permitteren en dat is een goede( VVD)-zaak”,aldus Rutte in een zeldzaam moment van eerlijkheid. Ook ‘Penthouse& Loverboy Pechtold'(Video)ziet kansen: “Kijk door deze maatregel komen er meer organen vrij voor onze Rijken”. De Christelijke Duivelse Segers en Buma(Video) zijn ook enthousiasts : “Meer armen gaan nog eerder naar de Hemel dan de Rijken en wie wil dat niet?”

,,Een zeer onterechte, foute  levensbedreigende discriminerende beslissing voor de mensen zonder geld! En een buitengewoon trieste dag voor alle niet Kapitaalkrachtige vrouwen met borstkanker in Nederland”,aldus moleculair bioloog prof. dr. René Bernards van het Nederlands Kanker Instituut/Antoni van Leeuwenhoek (AVL) in Amsterdam. Hij reageert daarmee, geëmotioneerd en kwaad op het besluit van het ‘Elite-Maffia-Zorginstituut Nederland’ (ZINL) om de MammaPrint, een genetische borstkankertests die een eventuele terugkeer van de ziekte kan voorzien, niet op te nemen in het basispakket.Het  laffe en corrupte ‘Elite-Maffia-Zorginstituut’, onbereikbaar voor commentaar, heeft VVD minister ‘UWV-Gangster Bruno Bruins’ ( geen Medische Zorg voor de armen en de EX Boss van het UWV (zie: Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video)), alwaar de Polen jarenlang ten onrechte feestelijk een uitkering incasseerde) gewaarschuwd voor ,,mogelijk extra sterfgevallen” bij het gebruik van de test die kan voorspellen of vrouwen met een vorm van borstkanker wel of geen chemobehandeling nodig zullen hebben. Kan de ‘VVD-UWV-Gangster Bruno Bruins’ wat schelen.Naar verluidt zou het instituut van oordeel zijn dat de genexpressietest vrouwen niet voldoende ruggensteun in hun besluitvorming om voor de MammaPrint te kiezen.

’Arme patiënten dupe’. Met ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig weer terug: Het Gasmuntje(Video).

Artsen en patiënten zeggen ,,erg teleurgesteld en geschokt te zijn van deze misdadige maatregel ” te zijn over het besluit van het  ‘laat de armen eerder sterven instituut’, dat altijd het laatste woord heeft over het wel of niet vergoeden van geneeskundige of farmaceutische behandelingen, tenzij de VVD Minister Gangster Bruins en de Tweede Kamer anders beslist .,,Patiënten met een vroeg stadium van hormoongevoelige borstkanker en hun artsen missen hierdoor een waardevol instrument om de noodzaak voor aanvullende chemotherapie na een operatie te bepalen”,stellen pathologen, radiotherapeuten en oncologen en patiëntenverenigingen zoals de Borstkankervereniging Nederland in een verklaring.

Coulance met de arme in de Straf de arme maatschappij van Rutte&Co.
Een woordvoerster van het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) stelt: ,,Dit betekent dat veel arme vrouwen nodeloos aan de chemo zullen moeten, dat is ernstig en ronduit crimineel van die VVD Minister Bruins en zijn ‘Godfather Rutte’ !”Professor Bernards is, samen met zijn vakgenoot moleculair bioloog dr. Laura van ’t Veer, bedenker en ontwikkelaar van de test. Hij zegt terughoudend te willen zijn met het ventileren van zijn mening, omdat hij in zekere zin belanghebbende is. ,,De meeste zorgverzekeraars hebben de MammaPrint uit coulance vergoed. We zijn nu een beetje bang dat zij daarmee stoppen door de uitspraak van het corrupte ‘laat de armen nog eerder doodgaan dan de Rijken-Zorginstituut’, die aantoonbaar wetenschappelijk echt onjuist is. De corrupte VVD Minister Racist& Aasgier Stef Blok(Video) wilde wel regearen hij ‘stelt dat het nou eenmaal genetisch bepaald is is dat arme Labbenkakken jaren eerder sterven dan de ‘Taxfree-Rijken’ zolang de VVD-misdaadgroep in de regering zit ‘.