( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Aasgier &Racist Blok’ ontmaskert met miljoenen steun aan ‘Moordende & Verkrachtende Jihadisten & Misdaadgroep-Shell’(Video).
Een beter toezicht op de  steun van ‘Taxfree-Shell- Rutte’ & zijn toenmalige loopjongen de ‘PvdA-Eunuch Koenders’ aan de Syrische Moordende & verkrachtende ‘Islam’- Baardmannen in Syrië was op zijn plaats geweest. Dat erkent minister de VVD Racist&Aasgier Stef Blok van Buitenlandse Corrupte Zaken huilend na onthullingen dat de miljoenen euro’s hulp is gevloeid naar  ‘Islamitische’- Baardmannen & White Helmets-Misdaadgroepen” die mensenrechten dagelijks fragant schonden. Hun walgelijke en misselijk makende  Moordende en Verkrachtende filmpje waren overal op youtube en Facebook te zien. Maar dat was de AIVD van voorheen de ‘zieke-IJdeltuit-PvdA-Minister  Plasterk‘ en nu de D66 DDR Minister Ollongren niet opgevallen (kuch). Dit terwijl de Nederlandse soldaten zowat ‘naakt ‘op Missie’s worden gestuurd(Video) (zie  a.s. maandag de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video)).Pikant is dat er inmiddels in het geheim First Class ‘Moordende & Verkrachtende -White Helmets’ Nederland zijn ingevlogen en wellicht zonder dat u het weet nu uw buurman zijn. De Moordende White Helmets(Video) krijgen nog steeds miljoenen steun van de Deep-State CIA, AIVD en MI6 en de corporate crime media CNN en zijn corrupte ‘dr. Goebbels- EU- Outlets’ de Staats-NOS en Staats-BCC.

Theresa May vows to keep funding White Helmets despite Al-Qaeda links(Video) as thanks for False Flag Poison!

Trump bereidt tot Derde Wereld Oorlog om al-Qaeda &IS & White Helmets te beschermen tegen Assad& Russen(Video).

“De monitoring was adequaat, maar „nog strakkere monitoring” zou op zijn plaats zijn geweest”, aldus de schaamteloze altijd liegende  VVD-bendelid de ‘Racist &Aasgier Blok’ in reactie op bijna vierhonderd vragen uit de Tweede Kamer. De antwoorden komen een dag voor een hoorzitting over de kwestie. Volgende week wordt Blok door de Kamer over de steun van  de altijd liegende ‘VVD Godfather- Rutte’ &Koenders aan Syrische ‘Islam’ -Moordende& Verkachtende misdaadbendes aan de tand gevoeld.

Veel duistere en misdadige zaken zijn gelopen zoals ze bedoeld en voorzien waren. Risico’s zijn echter nooit helemaal uit te sluiten dat het uitlekt en ook de MSM en de onze Staats-Nos heeft ooit geconsteerd dat het fout ging, hihihiihihhhihi. De bredere beeldvorming dat wij  ‘Islam- Baardmannen ‘en de ‘White Helmets- terroristische misdaadorganisaties’ gesteund zou hebben is echter onjuist”, aldus de altijd liegende Blok.

Alle groepen doorgelicht door de “Deep State”-CIA en zijn schoothondjes de ‘AIVD&MI6’.
De  VVD minister ‘Elite-Gangster Blok’ wijst erop dat alle groepen die hulp kregen waren doorgelicht door de CIA en de AIVD  en dat ook bondgenoten als ‘Liar- May’ en ‘Boy Macron’ steun aan deze gewapende Moorden en verkrachtende Islam Baardmannen verleenden. Ook zouden er duidelijke afspraken over het monitoren zijn gemaakt dat alles in de Doofpot zou blijven. Tijdens de hele duur van het Staatsgeheime  steunprogramma werden de ‘Moordende& Verkrachtende -Islam- misdaadgroepen’ in de gaten gehouden, vanuit het  ‘CIA-Doofpot-operatiecentrum’ in Turkije en Jordanië en door Elite-Killer-bondgenoten Engeland, Frankrijk en Nederland zelf. Maar onder meer door onveilige situaties in gebieden waar de gematigde oppositie actief was, bleek niet mogelijk een monitoringssysteem op te zetten dat alle risico’s uitsloot(Kuch).

Meet Facebook’s New Propaganda ‘Fake News-Partners’ form the ‘US-Killer-Elite’(video).

Uitvoering van (Moorden en Verkrachtende) ‘Elite-Killer’s programma’s’ in Olie &Gas -conflictgebieden is altijd moeilijk en met risico’s”, aldus de altijd liegende Blok. Hij besloot met de eeuwig dooddoener: Blok wil uit de ervaringen in Syrië lessen trekken voor de toekomst en stel tot slot:” Het is nou eenmaal allemaal genetisch bepaald”. Maar als de Rule of Law en het Wetboek van Strafrecht in deze zaak zou woeden gehandhaafd dan hadden Rutte, Plasterk,Koenders ,Ollongren en Blok zelf nu in de cel gezeten op grond van medeplichtigheid en financiering aan Oorlog’s misdaden!