( door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Nieuws: Steve Brown op zijn pik getrapt door roman Sol Bouzamour en eist 25.000 euro schadevergoeding” ( Bron:‘Nep en Fop TZUM-Literair weblog)

Als men met aantoonbare ‘Kwaadaardige-Leugens’ op nationale TV bij de walgelijke ‘Subsidie- Miljonair-Jaknikker- Pauw’ met naam en toenaam door de Strontton wordt gehaald en je leven in gevaar wordt gebracht en je komt daar tegen in het geweer ben je volgens de zelfverklaarde literaire ‘Rent een Recent Peppelenbos ‘ op je Pik Getrapt. Zo liegt de ‘Fantast & Bruine Ratje Bouzamour’ (en gefrustreerde  homo in de kast) bijv. dat ik hem heb verraden (toen hij 3-4 jaar was en voor mij werkte)en ik een racist ben die een hekel heeft aan Marokkanen en spuit hij nog veel meer lasterlijk vuiligheid over mij. De ‘Nep en Fop-Literaire-site’ TZUM  van de corrupte ‘Rent een Recent Peppelbos’ reseceert maakt sluikreclame voor het liederlijke,seksistische -‘Wartaal-Kleuter-Boekje Narcissus‘ van de ‘Fantast-Bruine Ratje-Bouzamour’.  Wat Peppelenbos zijn sluikreclame tarief is, is ons niet bekend, maar veel zal het niet zijn. Misschien een flesje wijn & cocaïne, ‘Kittyporno-boekjes'( kan hij die ‘recenseren’ ) en wat aandacht met ‘Kleuter- complimentjes’ dat hij zo’n goede schrijver en knappe Heldhaftige man is. Sinds wanneer is een dergelijk ‘Kleuter-Leugen-boekje’ als Narcissus Literair werk? Nou, dat is het bij ‘Rent een recent Peppelenbos’.  Bij mij zijn literaire werken bijv.: Celine, B. Traven, Louis Paul Boon, W.F. Hermans, Gogol, T. Tolstoj, enz, enz.

Naar aanleiding van mijn schrijven d.d. 22 september 2018 : ‘Kwaadaardige -Fantast-Ratje Sol Bouzamour ‘schrijft in zijn boek dat hij werkte voor Steve Brown toen hij kleuter was”(Video)  heeft ‘Rent en recent Peppelenbos’  het op genomen voor Bouzamour en beledigd mij ook nog ff en passant.

Rent een Recent Peppelenbos’:“Donderdag was Sol Bouzamour, grote broer van, te gast in Pauw om te praten liegen  over zijn boek Narcissus Pauw stuurde het gesprek steeds naar het waarheidsgehalte van het boek en Bouzamour bleef daar juist ver van weg (=grove leugen) . In het boek komt ook een zekere Bruine Steven voor, die wel erg lijkt op Steve Brown, aldus Pauw.
‘Ik ga er helemaal niks over zeggen,’ antwoordt Bouzamour als Pauw hem vraagt of hij veel met hem te maken heeft gehad.’ De karakters in mijn roman, zijn gebaseerd…’
‘Maar deze man gooi je herkenbaar naar buiten.’
‘Ja, maar ik heb mezelf beloofd dat ik niet ga vertellen wie de karakters in het boek zijn.’
‘Maar in dit geval leg je het er iets te dik bovenop.’
‘Misschien wel.’Steve Brown, voormalig heilige is ‘not amused’ en eist in een wat  chaotische brief op zijn website gericht aan ‘directie Pauw en t.a.v. van de Jeroen Pauw, directie Overamstel Uitgevers en Hollands Diep Uitgever’ 25.000 euro schadevergoeding.De vraag is of je iemand van smaad kunt betichten als je zelf in de brief allerlei smadelijke uitingen doet. Los daarvan heeft Brown wel enige kans als hij een gang naar de rechter maakt. Wie fictie schrijft, kan vrij ver gaan, maar als iemand als individu herkenbaar voorkomt in een boek, dan wil de rechter nog wel eens oordelen in het voordeel van de de klager. In 1991 veranderde Joost Zwagerman een passage in Vals licht waarin een boomlange presentator een prostituee bezoekt. Die leek wel verdacht veel op Ron Brandsteder. Voordat het tot een rechtszaak kwam had Zwagerman de passage al herschreven voor de tweede druk. L.H. Wiener kreeg in 1967 een proces aan zijn broek omdat een paviljoenhouder uit Zandvoort dacht dat hij in een verhaal in Seizoenarbeid te herkenbaar voorkwam. Hij kreeg gelijk van de rechter”.

 T.a.v.  ‘Rent een Recent Coen Peppelenbos’.

Warrig? Er is niks warrig aan het feit dat ik er op wijs dat ‘Fantast-Bruine Ratje-Sol ‘stelt voor mij gewerkt heeft toen hij drie jaar was en ik een Rat ben die hem heeft verraden, etc. Het ironische in deze is dat u het woord warrig overneemt uit mijn schrijven d.d. 22 september 2018  waar u naar refereert. U houdt zich dus behoorlijk van de domme en bent u niet echt creatief om mij de les te lezen bij het op te nemen voor ‘Fantast-Bruine Ratje-Sol’.

Fictie? Die ‘waardige en geweldige auteur’ ‘Fantast-Bruine Ratje-Sol Bouzamour’ geeft volmondig bij PAUW toe ik ‘Bruine Steven’ ben vergezeld van een filmpje van mij erbij. Dat is u kennelijk ook niet opgevallen als zelfverklaarde (Literaire )recent, kuch.

Op mijn Pik getrapt? Misschien is hier sprake van projectie uwerzijds als mislukte schrijver en dichter, die net met een recensie  sluikreclame artikeltje het ronduit geestelijk gestoorde, liederlijke boek van ‘Fantast-Bruine Ratje-Sol’ de Hemel in heeft geprezen. Maar hoe het ook zij, uw partijdige, corrupte reactie  is een ‘recent’ van de op een haar na failliete Kranten  Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden en docent NHL Hogeschoolonwaardig. Schaam u.

Smaad, Manipulatief en Kwaadaardig suggestief  van Coen Peppelenbos.

U stelt o.a. dat ik (“De vraag is of je iemand van smaad kunt betichten als je zelf in de brief allerlei smadelijke uitingen doetBron: Tzum.info ) smaad en  laster pleeg, maar wijst uiteraard niet aan wat er dan smadelijk is.

Ik wijs er u op dat al hetgeen ik stel kan aantonen en/of al aangetoond heb. En dat al hetgeen niet betwist voor waar mag worden aangenomen. Tot op heden heeft geen van de door mij genoemde corrupte personen betwist wat ik stel in deze. Dus wederom ironisch: waar u mij van beticht het plegen smaad en pleegt u tegelijkertijd zelf smaad en laster jegens mij. Ik denk er nog over na hoe ik daar op zal gaan reageren: “Bergen ontmoeten elkaar nooit maar mensen altijd”.

Daarnaast is het toeval dat u in dit verband het groot Leugenboek van ‘Hoerenjong  Bruine Rat Bas van Hout’ promoot over mij in dit verband?  Die laffe en corrupte man wordt ook vermeld in mijn volgens uw warrige brief d.d. 22 september 2018 ter zake. Is hij wellicht een goede bekende van u als Ratten onder elkaar. Zou mij niet verbazen gezien uw gluiperige ‘Ratachtige-reactie’ aan mijn adres in deze.

U vermeldt niet dat ik zeven boeken heb schreven waarvan drie bestellers, waarvan u alleen maar van kan dromen als ‘Rent a Recent’. Maar goed u bent bij deze uitgenodigd om uw stiekeme, gluiperige hand en spandiensten voor de ‘Ratten Sol Bouzaroum & Bas van Hout’ te komen toelichten in een komende uitzending van “De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV” , die deze smaad en laster smeer-campagne van Sol Bouzaroum & Co en u tegen mij zal gaan behandelen. Dan zullen we zien wie er warrig is, maar ik weet nu al dat u daar te laf voor bent en niet zult komen! We gaan ook de Laffe Pauw & Bouzaroum en zijn Uitgeverij uitnodigen en die kan ik u nu al voorspellen komen ook niet.

U  corrupte ‘ Rent een Recent- reactie’ en mijn antwoord hiervoor daarop zullen worden gepubliceerd op uw  ‘Nep en Fop-Literaire-site –TZUM’  en daar is niet warrigs  aan.