(van onze VVD en CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘ING-Misdaadgroep’ wast straffeloos honderden miljoenen Wit en weigerde Stem van de Straat partij als cliënt(Video)
De Kop van de tweede man van de ‘ING- Misdaadgroep’ ‘Bankier-Gangster-Timmermans’ moest rollen om Hamers, Wijers aka” de Mega-Zakkkenvuller”(D66 DDR66)en Balkenende aka “de Kuttenvanger”(‘Nep en Fop Christen- CDA’) uit de wind  en de cel te houden. Wat dat voorgaande betreft lijken Hamers, Weijers en Balkenende wel de ‘Mocro Maffia’, die ook af en toe een Kop er af hakt, maar bij lange na niet bedragen van 775 miljoen kan ophoesten om strafvervolging af te kopen. En hoeveel moet de Baas van No Surrender Kuipers(Video) en de Kop van Jut Willem Holleeder betalen aan de ‘CDA&VVD-Justitie’ om hun ‘Riool-Showbizz-vervolging’ af te kopen met afgeperst-poen ?

Top-Bankier-Gangsters Wijers & Balkenende ING schuiven boete 775 miljoen door aan hun ‘MKB- klanten’ en ‘Jan met de Pet’(Video).
Het opofferen van ‘ING-misdaadgroep’ nummer twee Bankier-Gangster Timmermans versterkt de positie van de onder ‘Bloed-beleggers’ van en het ‘Mega-Parasieten type Prinsen Mabel'(Video)populaire Top ‘Bankier-Gangster Ralph Hamers’. Met  de corrupte politieke rugdekking van het ‘Taxfree-Shell-regiem- Rutte3’ zijn de drie Top ‘ING- Bankiers-Gangsters’ Hamers,Wijers en Balkenende nu veilig, terwijl dat hele zooitje psychopaten in de cel en/of een Tbs-inrichting hoort. De ‘Bankier-Gangster Timmermans’ krijgt een grote zak met ‘Witgewassen- bloed-poen’ mee van tegen de 8 miljoen euro als goedmakertje en zwijggeld. En de ‘ING-Misdaadgroep-karavaan’ trekt die ook nog zwart geld door sluist naar o.a. ‘Moordende &Verkrachtende Jihadisten'(Video)in Syrië weer ongestoord en straffeloos(Video) verder in het “Elite-Banana-Fraude-NL” van ‘Taxfree- Shell-King Willem’ en zijn ‘Hofnar- Rutte&Co’.

Wat wel opvallend is in deze ING misdaad-zaak, maar niemand in de corrupte’ Fake-News- MSM’ en hun dr. Goebbels-Leider de Staats-NOS(Video) is opgevallen dat de ‘Alles-woordvoerder & Nep &Fop-deskundige& Alles-Neuker Peter R de Vries’ van de ‘Bral & Priet -Staatsomroepen- programma’s& RTL- Riool- Boulevard zich nog niet heeft opgeworpen als woordvoerder van de ‘ING-Misdaadgroep’. De ‘Geilneef Peter R de Vries’ zit de laatste tijd wel bijna dagelijks bij zijn ‘Gabber in crime’ de laffe en corrupte ‘Ja-Knikker-Pauw’ a raison van 2500,- euro(Video)  als woordvoerder nu in het nieuws zijnde van de bijna gedeporteerde kinderen Lili en Howick(Video).

.