( van onze ‘(Pedo)-VVD&CDA Klasse Justitie’ redactie )

AMSTERDAM-NOIR- Zomerse Overpeinzingen”:Moeder van vermoorde Ambrosius& Freek de Jonge ontmaskeren Peter R. de Vries als ‘Verstappen-Riool-King’(Video).
Mr. Gerald Roethof te Amsterdam  behoort tot het hele kleine rijtje onafhankelijke en niet corrupte Top advocaten(Video) als Mr. P. van der Laar te Eindhoven en Mr. Knoops die de Rule of Law en de Mensenrechten als hun enige doel beschouwen. Mr. Roethof is geen ‘Riool-Showbizz-Justitie- advocaat’ van het corrupte allooi Mr’ ‘Jan Vlug-bekent’. Die laatste ‘Mr. Jan Vlug-bekent’ zat de eerste dag van hechtenis van zijn cliënt in de Vaatstra-zaak al voordat hij zijn cliënt goed en wel had gesproken bij Nieuwsuur namens zijn verdoofde en verwarde cliënt volledig te bekennen. Dat leverde hem nog een klacht op aan zijn ‘Riool-Justitie-Showbizz -broek’van ook de twee top advocaten bij de Deken van de Orde van advocaten, maar die verdween zo als gebruikelijk in de Doofpot. Sinds de zaak Vaatstra is ‘Mr. Jan Vlug-bekent’ zwaar alcoholist geworden, die nu wartaal uitslaat tijdens rechtszittingen vaak samen met de ‘Politiewoordvoerder-Joker- Peter R. de Vries’.

‘Bagger Peter R. de Vries’ neemt de  corrupte en liegende chauffeur Hans Bakker van de verdachte van ‘Pedo-verkrachting Joris Demmink’ over(Video).

Mogelijke dader Brech van Moord op Nicky Verstappen gepakt. Peter R. de Vries echt verdrietig(Video).
Mr. Gerald Roethof, de Top-advocaat van Jos Brech, pleit direct op de eerste dag voor een einde van de beperkingen die aan zijn cliënt zijn opgelegd. Peter R. de Vries (en ‘Mr. Jan Vlug-bekent’ lalllend in de kroeg) bralt er vanavond  bij ‘RTL-Riool-Lynch-Boulevard'(Video) woest in een te klein t-shirtje schande van.  Roethof zag de beperkingen graag opgeheven, hij noemt deze beslissing van de rechter-commissaris „heel vervelend .”De advocaat noemt het „niet in balans”, omdat onder meer (Vinger)-politie, (Showbizz -Riool)-justitie en de getraumatiseerde familie van Verstappen met hun ‘Riool -Sensatie Lynch-Woordvoerder- Peter R de Vries’, die trouwens bizar ook de woordvoeder is van de Top VVD-er, de ‘Ex OM Boss& Pedo Rapist-Demmink’ (Video) veel over de zaak naar buiten hebben gebracht, maar hij dat niet mag. „Ik wil het van mijn cliënt geschetste beeld in proportie brengen.”De advocaat mag niet vertellen hoe het met (Pedo)- Brech gaat. „Maar over het algemeen kan ik vertellen dat het niemand in de koude kleren gaat zitten als je behandeld wordt als een terrorist voordat je bent veroordeelt .”