( van onze Rent a D66 redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR-‘Omgekeerde VVD-Robin Hood-Rutte’: Onze heer Blok kan prima doorfunctioneren als ‘VVD Aasgier & Racist'(Video).
Terwijl  D66 DDR66 Leider- ‘Penthouse & Loverboy Pechthold’ op dit moment weer aan het ruzie maken is met Wilders over de ‘VVD-Minister Racist&Aasgier Blok’ blijkt hij één van zijn voormalige jonge hysterische ‘D66-neukertjes’  tot abortus te hebben gedwongen. De hypocriete  en corrupte coalitie genoot de ‘CU-Incest-Bijbelbel’ van Segers wil het niet weten. De Godsdienstwaanzinnige SGP is gelijk uit de Tweede Kamer gevlucht na eerst een hele emmer wijwater op het hoofd van ‘Penthouse-Elite-Schandknaap-Pechtold te hebben gegooid hun ‘Zwartte-mannen- Kerk'(Video) in. Pechthold riep hen nog na ‘het is de schuld van de Duivel, Wilders en Poetin(Video) en niet van mij’!

‘Penthouse-Pechthold’ maakt de meeste ruzies in de Tweede Kamer. VVD liegt het meest!(Video)

 

Deels zou die ‘Ongelijke Ten Broek-“#Metoo-affaire’ (Video)zich hebben afgespeeld tijdens zijn huwelijk met domme D66-Froukje, dat lange tijd alleen nog voor de buitenwereld zou hebben bestaan. Werd de breuk destijds toegeschreven aan Pechtolds drukke bezigheden zoals altijd liegen en ruzie maken met Wilders en Poetin overal de schuld van geven in politiek Den Haag, inmiddels is duidelijk dat die hem juist ook nog de tijd gaven om zich bezig te houden met heel andere Loverboy-zaken al dan niet in zijn cadeau gekregen ‘Pedo-Penthouse–Neuk-Hok’. In de tijd dat alleen wat corrupte ‘Rent a  D66-kopstukken’, en háár ex-debiele man, op de hoogte waren van hun” ongelijke relatie” werd Anne twee keer zwanger. Eén keer van de tweeling van waarschijnlijks een grote vluchteling uit Syrië of een  CDA-Europarlementariër Schreijer-  Afrikaan die zij in haar armen draagt en één keer van een kind dat niet werd geboren. Dat kind blijkt nu was van haar ‘Loverboy Pechthold’ en die heeft haar gedwongen tot abortus en tot gebruik van cocaïne. Zeg maar een heuse’D6- Euthanasie’ .Het corrupte hysterische Meppelse gemeenteraadslid ‘Rent a Anne Lok’ (36) heeft haar lidmaatschap van Rent a D66 opgezegd en stapt per direct uit de gemeenteraad van de Drentse plaats met 33.500 inwoners en gaat nu waarschijnlijk fulltime de ‘Kwartjes-Hoer’ spelen voor oudere VVD &D66&CDA-‘Heren’.

Anne Lok werd vorig jaar herkend als een valse vriendin van de net van zijn Domme vrouw Froukje gescheiden partijleider ‘Geilneef-Alexander Pechtold’ (53). Aan de  ongelijke Loverboy’s relatie met Pechtold kwam inmiddels weinig zachtzinnig een einde en Loks vertrek uit de  ‘DDR66-partij’ en de gemeenteraad heeft volgens Anne Lok alleen maar daarmee te maken. Woensdag doet zij in ‘Riool-Showbizz-Weekblad-(Geen)-PRIVÉ’ uitgebreid haar ‘Horror-verhaal’ over haar ‘ongelijke-relatie’ met de ‘D66-Loverboy-voorman en de ‘D66-moord’ op haar ongeboren ‘D66-Love-Baby’.
Dit blad kreeg ook inzage in haar ontslagbrief aan de burgemeester van Meppel: „Zoals u ongetwijfeld weet heb ik een Loverboy- relatie met de leider van mijn partij, Alexander Pechtold, gehad. Eveneens zult u er kennis van hebben gekregen dat die Loverboy-relatie op een voor mij en mijn ongeboren Pechthold- kind zeer pijnlijke wijze is geëindigd. (…) Het is te voorzien dat ik binnenkort niet meer met geloofwaardigheid kan functioneren als corrupte  ‘Rent a D66-Hoertjes- raadslid’ en om die reden dien ik dan ook hierbij met onmiddellijke ingang mijn ontslag in.”