(van onze Kanonnenvoer  redactie)

‘Stalker-Graaff‘ valt stokoude soldaten lastig tijdens dodenherdenking.

AMSTERDAM-NOIR- Maluku4Maluku haalt het’ KNIL-Ambonezen-dossier’ uit de ‘Royal-VOC-Killer-Elite-Doofpot’(Video).

 

Leo Reawaruw vs Verwarde Arthur Graaff. De verwarde man & Stalker & lafaard Graaff noemt de KNIL Ambonezen & soldaten oorlogsmisdadigers in zijn ‘dr.Goebbels-persberichten’(Zie beelden: https://www.facebook.com/L.P.Reawaruw ,maar zwijgt over de echte Universele oorlogsmisdadigers de Opdrachtgever van de soldaten de’ Royal-VOC-Killer-Elite’(Video). De Graaff is niet bekend met het universal gedicht der soldaten: “In Flanders Fields”.

Geen Dodenherdenking voor de miljoenen ‘VOC-Slachtoffers’ van de ‘Royal-Heersende Klasse’ op de Dam(Video).
Afgelopen zaterdag viel de Graaff de stokoude soldaten lastig tijdens hun jaarlijkse dodenherdenking. Als die bolle,laffe ‘Taxfree-Shell-Graai-King Willem’& zijn corrupte Hofhouding de
‘Killer-Elite’ op de Dam krokodillentranen staan te janken tijdens de Dodenherdenking ’40-’45(Video) zien wij de lafaard De Graaff nooit. En dat is wel te begrijpen, wat als De Graaff daar de King & ‘Killer-Elite’ zou lastig vallen op de Dam zat hij  in no time bont en blauw geslagen door de corrupte ‘Vinger-politie'(Video) in de TBS-Kliniek.

De Witte Anjer van Prins Bernhard Versus de ‘Poppy van Vlaanderen‘ van de greppel Soldaat(Video).
Wij zijn van mening dat iedere gedode soldaat van welk land dan ook respect verdient en ook de stokoude Soldiers from a 1000 years die hun gedode kameraden herdenken.De meeste soldaten waren verplicht (Kanonnenvoer met ‘Nazi-Prins Bernhard-Witte anjer’)te strijden of wisten niet beter en dachten hun plicht te doen door voor hun land te vechten, terwijl zij bijna altijd vochten en vechten aan welke kant dan ook voor de ‘Ultra-Rijke-Killer-Elites’(Video).

American& Dutch Wars: Illusions and Realities (Video)

Volgende week maandagavond om 23.00 uur is Leo Reawaruw weer eregast in de Stem van de Straat/SaltoTV met de TV-detective van Omroep MAX Prof. dr. drs. Arthur Brand die een nieuw project gaan aankondigen:Het terug halen van de miljarden waard zijnde gestolen Cultuur-schatten die  o.a. met massamoorden gestolen zijn door ‘Royal-VOC-Killer-Elite’ in het voormalige Nederlands India( Indonesië).Uiteraard zal ook Joke onze Allesdeskundige weer haar geniale nooit te verwachten commentaar en adviezen geven.