( door de debiele leerjongen Mick van Wely van de ‘NSB-Telegraaf‘ en bewerkt door onze waarheidscommissie)

AMSTERDAM-NOIR- Voormalig No Surrender-baas Henk Kuipers is overgeplaatst van de gevangenis in Leeuwarden naar de zwaarbeveiligde ‘Martelcentrum-EBI’ in Vught. Er zou volgens OvJ. ‘Wouter-altijd Trefzeker-Bos’(Video)van de geflopte ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R de Vries’ een op handen zijnde vluchtpoging uitgevoerd gaan worden door Marsmannetjes. De corrupte en psychisch niet in orde zijnde OvJ. Wouter Bos is tevens een  oud-‘Judas-Raadkamer-collega (Video) ‘van de debiele leerjongen Mick van Wely van de ‘Media-Huurmoordenaar-John van den Heuvel’.

Underground Presentator Steve Brown en No Surrender Captain Henk Kuipers: Wie zijn de echte Gangsters(Video).  

Nep en Fop-Prijsje’ No Surerender op hoofd van ‘Politiescribent John van den Heuvel’ volgens de ‘VVD-Showbizz-Justitie’(Video)

 “Zaterdag ben ik ingelicht over de overplaatsing die vrijdag is gebeurd. Volgens het ‘Corrupte & Sensatie- OvJ. Wouter Bos’ gedeelte van Openbaar Ministerie zou er een plan zijn om mijn cliënt te bevrijden. Dat lijkt mij totale nonsens uit de Koker van die ‘NSB-Telegraaf’ ‘Nep en Fop-misdaadjournalisten John van den Heuvel en Mick van Wely die stiekem voor de  corrupte politie Maffiabazen (Video)werken ”, laat de advocaat Van der Wal van Kuipers weten aan Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Kuipers zat vast in de Penitentiaire Inrichting De Marwei in Leeuwarden. Hij wordt verdacht van onder andere afpersingkjes (500,- euro), mishandeling (van eigen Clubleden die hun contributie niet betaalde ,omdat ze geen geld hadden en het aansturen van een Volkse criminele organisatietje waarvan het merendeel in de gevangenis zit omdat zij hun boetes niet konden betalen met een gezamenlijke buitje van maximaal 10.000,- euro. De ex VVD Voorzitter Henry Keizer heeft in zijn eentje alleen al meer maatschappelijke schade aangericht dan heel No Surrender en Kuipers  bij elkaar. En die Bolle ‘VVD-Mega-Fraudeur ‘(40 miljoen) zien wij dagelijks vrolijk rond tuffen in zijn speciaal voor de ‘VVD-Fat-man’ geprepareerde Mini( 80.000,-euro) de armoedige geklede voetgangster uit te schelden voor “Labbenkakken”.

OM-‘Neuk-paar Nimwegen& Bloos‘ maakte omstreden ‘Love-Pedo-Demmink-‘dienst’-Trip’ naar Thailand(Video).

Op 17 september moet hij opnieuw voor de  ‘Killer Queen rechter’ verschijnen. Hopelijk voor hem is dat niet de ‘Killer-Queen Rechter Nienke de Waele’(Video) van de ‘Judas-Raadkamer van ‘Joker Peter R. de Vries’, want dan is hij kansloos en wordt hij op zekere gelyncht. Een woordvoerder beroepsleugenaar van het  ‘Landelijk- Neuk maar Raak- Parket’ van het corrupte ‘VVD&CDA- Openbaar Ministerie’ van de ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’ bevestigt de overplaatsing naar de Hel van de EBI. „Die is gebeurd op basis van een anonieme’ Riool-Showbizz-sensatie-melding’ (Mogelijk  afkomstig van debiele Mick van Wely en/of ‘Politie-informant -Peter R. de Vries’ en/of ‘Politiescribent& Media-Huurmoordenaar-John van den Heuvel’(Video)). Verder kunnen we er niets over zeggen en beroepen wij ons op ons zwijgrecht.

Klaas Otto praat met ‘Politie-informant’ Peter R. de Vries’ met ‘Judas-Raadkamer-Mc Color jackets(Video).
Kuipers uit Emmen was de belangrijkste leider van No Surrender geworden, na het vertrek van domme Klaas Otto, die zich nog liet misbruiken in de geflopte ‘Judas-Raadkamer’ van De Vries voor de ‘Sensatie-Riool-Kijkcijfers’, wat ook nog eens mislukte. In juli kondigde Henk Kuipers  aan op te stappen bij de club. „Hij heeft het helemaal gehad in de motorwereld en wil nu Bankier en/of Burgemeester worden en lid van de VVD-(misdaadgroep)(Video)”, aldus Van der Wal.

Opmerking: In de laatste aflevering van “Zomerse Overpeinzingen”  vanavond om 23.00 bij  Salto TV gaat Steven Brown helemaal los op de ‘VVD-Pedo-“Metoo- misdaadgroep’& ‘Yab Yum Hennis’ en ‘aanrander Han ten Broeke’ . En schokkende beelden van de laffe en meedogenloze  aanval van de ‘Oekraïense –Neonazi’s  van President ‘CIA-Zetboss&Maffioso Porosjenko’ op  Ajax fans in Kiev.