(van onze ‘Wie neukt wie Showbizz- riool’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In 1997 startte De Mol John de Mol Producties. De eerste paar jaren waren financieel weinig succesvol, het  Witwas&Pulp-Media-bedrijf draaide dan ook 7 jaar achter elkaar verlies. Hij produceerde  ‘Tokkie-muziekspecials’, gefinancierd door een ‘Witwas-reisbureau’ en de platenmaatschappij van de — op  ‘Randdebielen-bezienswaardige locaties’ — optredende  ‘Pulp-sterren’. Na een bijna-faillissement hielp Willem van Kooten de Maffiagroep van Klaas Bruinsma na een heel magere periode zonder successen en inkomsten hem door een (zwarte) deelname in het bedrijf van 50% en een ‘Maffia -Wurg-lening’ twee jaar later weer op weg. SBS is een zender van corrupte  Randdebielen die hun eigen moeder verkopen voor bejaarde Randdebielen geleid door Psychopaat “Bagger”. Elke Randdebiel uit Omroepland stapt over naar het Duivelse SBS. Zo gingen ‘Politie- Informant  en Huil-acteur Peter R. de Vries’ en Bral-Presentators’ Twan Huys (Video) en de Three Stooges  René van der Grijp, Johan Derksen en Wilfred Genee(Video) al naar ‘SBS-Maffiabaas John de Mol’.  De Vries zijn ‘SBS-Judas- Raadkamer’(Video) is al weer geflopt en van de bejaarde ‘Randdebielen-Buis’ gehaald. Wie volgt? Waarschijnlijk de hele rits en daarna gaat SBS net als zijn voormalig ‘Sport 7-Tv-zender’ failliet. John Mol heeft namelijk ook nog eens de pech dat zijn Kijkers uit de Laagste Klasse 7 jaar eerder dood gaan door het misdadige regiem van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn ‘billenmaatje- Junkie-Gordon’ (Video) dan de bejaarde Kijkers naar de’ Grachtengordel-Subsidie-vreters’ de ‘Elitaire Priet praat- Staatsomroepen de VPRO en BNNVARA. Maar wat ronduit Levensgevaarlijk  is is dat de hele corrupte en laffe Gerechtelijk macht gedwongen(Video) door de Beschermheer Herman Bolhaar van de laffe en altijd liegende  Peter R. de Vries ook de overstap heeft gemaakt naar SBS. Dat laatste is een aanslag op de onafhanelijke rechtspraak en daarmee een vraag voor de toch extreme corrupte Gevestigde Orde Democratie met hun Puppet de “Omgekeerde VVD-Robin Hood Rutte”.‘(Video)

 

#Metoo -Potloodventer Johnny de Mol Jr.’ is nu  ook overgestapt van ‘RTL-Riool-4’ naar  ‘Randdebielen- SBS6’ vanwege zijn Papi, de Nep en Fop Talpa-baas  Psychopaat-Bagger- John de Mol. Dat bralde hij in Randdebielen “Linda’s Zomerweek”. Als zijn Papi  niet de eigenaar van de Randdebielen zender was geweest, was hij bij ‘RTL-Riool’ gebleven.Ook de 8 anonieme deskundige Monsters(Video) van het corrupte Stimuleringsfonds voor de Gevestigde Orde Journalistiek hebben inmiddels de duistere overstap gemaakt naar Psychopaat “Bagger” John de Mol.

 

 

#Metoo-Johnny de Mol Potloodventer& Goede Doelen Oplichter(Video). 

De ‘(Randdebielen)-voorwaarden’ zijn hetzelfde. Ik kan bij SBS6 dezelfde aanranding ‘s programma’s maken als bij RTL. Ik ben RTL ook zeer dankbaar voor de miljoen die zij mij betaald hebben( gedwongen door Papi John) en dan ook nog eens een keer iedere  coke Junkie ‘BN-Hoertje’ die ik wilde aanranden. Dat kan bij SBS ook, maar ik stap vooral over omdat het mooi om met geestelijk gehandicapten als o.a. Estelle  Cruijff en die ‘Boy Jesse Klaver’  rond te blijven sjouwen en ik dat nu met die ouwe  ga doen”, bralde Johnny over zijn overstap en hield gelukkig deze keer zijn Potloodje in zijn broekje. De’ Dwerg Johnny de Mol’ heeft een driejarig #Metoo-aanranding ‘s contract getekend bij ‘Papi John’ van SBS6. Hij  randde al aan al sinds 2013 voor en bij  RTL-Riool. Bij de bejaarde ‘Randdebielen- Zender SBS6’ gaat hij uiteenlopende  hersen verpulverende programma’s presenteren zoals een studioshow, een ‘Plastic-Fantastic-Rihana- muziekprogramma uiteraard met de ‘BN-Hoertjes’ en een nieuwe variant van het walgelijke ‘Goeden Doelen Maffia –SynDROOM’ voor bejaarde kijkers die samen één Walnoot delen als hersencel   waarmee hij in 2015 de Gouden Televizier-Ring cadeau kreeg, omdat zijn Papi dat achter schermen had geregeld met hun corrupte VVD-er loopjongen de bejaarde TROSAVRO -Voorzitter ‘Pedo Rose Ed Nijpels (Video) ,die zij ook nog eens een keer chanteren. Johnny’s overstap betekent ook de comeback van Waar is de (LUL) van de  Mol? Nou, in ieder geval niet in zijn ‘Dwergen-broekje’.

#Metoo-Weinstein: “Ik gaf rollen weg in ruil voor seks net als Johnny de Mol”(Video).